Axhenda e muajit Shkurt 2019

01/02/2019 to 28/02/2019

DIFERENCAT E RËNDËSISHME - SHKURT 2019

DIFERENCAT E RËNDËSISHME - SHKURT 2019

Shkurti fillon, siç shihet ngalart, në ne horizont, disi e vështirë me katrorin e Marsit / Plutonit, që të errësojë kupolën qiellore dhe të krijojë tensione që rraskapisin energjinë tonë,nëse nuk kuptojmë me kohë që duhet ta drejtojmë atë në pozitive dhe krijuese. Kjo mund të krijojë pakënaqësi, dhe zhgënjim në aksinDashi-Bricjapi.Me pasionet që rriten, dëshira jonë mund të shndërrohet në obsesion (Bricjapi), pasi të gjithë luftojmë kundër vështirësive, pengesave dhe kufizimeve ku besojmë se po I mbajmë larg asaj që duam (Dashi).Rreziku është se sa më shumë e mohojmë  ekzistencën e tyre, aq më shumë luftojmë. Këtu duhet të miratojmë një strategji të re dhe më të mençur për të trajtuar vështirësitë.Çështja është se takimi me Plutonin perms një katrori mund të krijojë tensione dhe konflikte nëse nuk mund t'ikontrollojmë frikërat dhe impulsivitetin tonë.Në 3/2Afërdita vjen në kontakt me Uranin, duke bërë përpjekje për të inkurajuar situatat për mes një pikëpamje trekëndore në aksetDashi-Shigjetari ku premton më shumë liri.Megjithatë, do mundeshe të krijoheshin plagët ose mund të dalin në dritëkurAfërdita do të jetë trekendësh në aksin e boshtit Shigjetari-Peshqit në të njëjtën ditë më 29gradë.Hëna e re tekUjori më 4/2 mundet megjithatë të na shtyjë të mbjellim mire farat e duhur për të bërë fillime të reja pozitive. Ne bëhemi më komunikues dhe njerëzor, angazhoheni në aktivitete grupore, bisedoni  me të tjerët dhe probleme, me më shumë mendje dhe mirëdashje.Aspektet pozitive të Merkurit-Jupiteri dhe në përgjithësi gjatë muajit, lehtëson zgjidhjen e çështjeve të ndryshme dhe optimizmin në boshtin e Shigjetarit-Ujorit dhe do të promovojë idetë e mëdha. Në të njëjtën ditë Afërdita do të hyjëtekBricjapi dhe do të ketë emocione disi të kufizuara, dhe marrëdhëniet do të jenë më metodike dhe serioze ose tentojnë  të bëhen më profesionale.Marsi do të vazhdojë t’ju shtyjë pasi do të jetë katrorVeriun e lidhjes rreth 9/2 dhe rekomandon që ne të çlirojmëveten nga sistemet dhe idetë e kufizuara nëpërmjetBricjapit ne kendin e Veriut, por duhet të keni edhe guximin për të treguar ndjenjat tuaja, me Jugun përballë shenjëss ë Gaforres.Hyrja e MerkurittekPeshqit në 10/2 do t'I bëjë gjërat më intensive, dhe ne do të jemi më të shquar për 9 javët e tjera, ndërkohë ajo fillon rrugën e saj retrospektiv tek Marsi.Në 12/2 MarsitekDashi, do të aktivizojëUranin në 29 në njëseancë, duke sjellë tensione, ankthe dhe shpërthime.Mundët, nën ndikimin e saj, të lëviznim në zhvillime të shpejta, të reja dhe progresive, duke rrezikuar ose ne mund të hedhim rezistencën tonë, njëditë para ditës së ShënValentinit. Sesioni, megjithatë, është gjithëpërfshirës dhe mund të përcjellë diçka në kalimin e tij.Çfarëndo lloj gjatë séances varet se si kemi trajtuar ndikimet e para  ne trekendeshin e  e mëparshëm me Uranintek Demi kur Marsi ishte në një rrugë retrospektive tek Ujori verën e kaluar.Edhe në qoftë se nevrikoseni të zënë ngushtë, tani është e mundur që të kemi mundësinë të heqim dorë nga kufizimet dhe të nxisim ndryshime për të bërë progres dhe përparim në njësituatë që ka lulëzuar.Hapi i parë do të jetë, sipas mendimit tim, më 14 Shkurt, kur Marsi do të hyjë në shenjën e Demit. Mund të jemi të zhgënjyer kur gjërat shkojnë më ngadalë, por mund të tregojmë  vendosmëri dhe stabilitet të madh në plotësimin e qëllimeve tona.Me Marsin tek Dashi, ndërkohë që ishim më shumë të paduruar dhe mërzitëshim më shumë, por me Demin do të kemi më shumë durim dhe këmbëngulje për t'ikapërcyer ato me vështirësi.Më 18 Shkurt, do të kthehet tek Dashi, ku udhëhiqet nga Marsi dhe do të mbetet atje deri në vitin 2027. Një tekst iveçantë për Dashin këtu.Kjo do të thotë që vëmendja juaj I kthehet lëndimeve tona, gjë që na bëri të pa aftë për të luftuar për të drejtat tona ose për të ndjekur atë që duam dhe që janë të rëndësishme në jetën tonë.Gjatë ndryshimit mund të ndihemi disi të pambrojtur. Kalimi nga Dashi tek Peshqit çoi disa prej nesh për të dyshuar forcën tonë dhe aftësitë tona.Çështjet që na kanë krijuar me zemërim kronik, mungesë motivimi dhe konflikti mund të shkaktojë një lloj "sëmundjeje", por puna është të gjejmë shkakun që vuajmë.Fillimisht në pikën e Dashit, problemet tona mund të duken mjaft të forta për ne. megjithatë, është që t'I qasemi problemeve tona shpejt dhe me vetëbesim. Kur hena kur te kaloj përsëri tekPeshqit,duhet të bëhemi më aktivë në shërimin e plagëve tona.Por,pasiDielli të kalojë tek Peshqit, më 18 të muajit, mund të preferojmë edhe të mos marrim pjesë në këtë proces shërimi dhe duam të mbetemi apatik. Në parim, do të jetë e vështirë të mendojmë dhe të shprehim ndjenjat tona të thella. Të paktën Hëna e Plotë tek Virgjëresha në 19-2 mundt’ju ndihmojë të kuptojmë më shumë këtë konfuzion dhe tension të brendshëm dhe të gjejmë mënyra për të ndihmuar të tjerët dhe veten tone .

Më konkretisht:

2 Shkurt-katrorMarsi-Plutoni-pasiguritëtona, pasionet dhe xhelozia, posedimi dhe hakmarrjadalin në dritë. Shtypja, grindjet, ankesat dhe fajet. Dobësi, probleme,sjellje të vështira. Të kenëkujdesDashët dhe Bricjapët.

3Shkurt-trekëndësh Afërdita-Urani-surpriza dhe ndryshime të këndshme, muzikë, çudibërsi, spontanitet, disponimi romantik, aventura erotike, lidhje erotike kalimtare, dashuri e papritur, popullaritet. Favorizon Shigjetarët dhe Marsin.

Gjashtëkëndësh Merkuri-Jupiteri-bisedat në çdo nivel janë konstruktive, mendjet aktive, kreativiteti, optimizmi, të mësuarit, mençuria, retorika, favorizon aktivitetin sipërmarrës. Favorizon Shigjetarët dhe Ujorët.

4 Shkurt-Afërdita hyn tek Bricjapi-Hënë e re tek Ujori

5 Shkurt-gjashtëkëndësh Dielli-Jupiteri-perspektivat janë paraqitur për të arritur qëllimet tona, riorganizimin e pushtetit, mendimet kthehen në të ardhmen, moral, kënaqësi, fat. Favorizon Shigjetarët dhe Ujorët.

Gjshtëkëndësh Merkuri-Marsi-krijesa krijuese ku gjithashtu favorizohen dhe fillimet e reja dhe tregjet e mallrave elektrike, prakticiteti, përcaktimi, suksesi. Favorizon Dashët dhe Ujorët.

10 Shkurt-Gjashtëkëndësh Merkuri-Urani-shumë interesa, origjinalitet dhe ndryshim, diskutime interesante, ndihmon fushën e informacionit elektronik, mekanikës, fizikës, matematikës, fjalës, intuitës, shpikje, shpirt revolucionar. Favorizon Dashët dhe Ujorët.

Merkuri hyn tek Peshqit në 11:51

13 Shkurt- bashkë Marsi-Urani- marrim rreziqe për të arritur atë që dëshirojmë, por ky aspekt mund të krijojë reagime të tepruara dhe aksidente. Kini kujdes për Dashët.

14 Shkurt-Marsi hyn tek Demi ora 11:52

17 Shkurt-gjashtëkëndësh Afërdita-Neptuni-romancë dhe butësi, favorizon bukurinë, artin, dashurinë, kënaqësinë. Favorizojnë Peshqit dhe Bricjapët.

18 Shkurt-gjashtëkëndësh Dielli-Urani-gatishmëria e favorshme, gatishmëria, autenticiteti, inovacioni, kthesa e papritur por pozitive, përparim, përmirësim, ndoshta një ndryshim i madh. Favorizon Dashët dhe Ujorët.

Bashkë me Afërditën-Saturnin-profesionale dhe personale. Nuk favorizon Bricjapët.

19 Shkurt-Hëna e Plotë tek Virgjëresha

20 Shkurt-gjashtëkëndësh Merkuri-Saturni-seriozitetin dhe llogaridhënien, metodikën, përqendrimin, logjikën dhe saktësinë. Favorizon Peshqit dhe Bricjapët.

22 Shkurt-katror Merkuri-Jupiteri-Ekzagjerimet dhe vlerësimi i keq i gjërave, arroganca, vajtimi, superficialiteti, pakuptimësia, neglizhimi, indiferenca. Të kenë kujdesPeshoret dhe Bricjapët.

23 Shkurt-bashkë Afërdita-Plutoni-një pikëpamje pozitive për bashkëpunim, investim dhe psikologji të fortë, një shprehje e mundshme e dëshirës seksuale. Favorizon Bricjapët.

Gjashtëkëndësh Merkuri-Plutoni-ndihmë, biseda të mira dhe të forta, diplomaci, triumf, perceptimi i shpejtë i një situate, njohja, arsyeja e mundshme, bindja favorizohen nga Peshqit dhe Bricjapët.

28 Shkurt-gjashtëkëndësh Dielli-Marsi-fillimet e reja, dinamizmi dhe ndryshimet pozitive. Favorizon Peshqit dhe Demat.

Parashikimi Shkurt 2019 analitikisht të gjitha shenjat e zodiakut për çdo dhjetë ditësh.

Dashi:

Duhet të jeni edhe më të kujdesshëm ndaj Marsit në shenjën tuaj, të mos jeni aq impulsivë në vendimet tuaja, apo edhe të ngutshme në lëvizjet tuaja, edhe pse shpresoni se Afërdita do të kujdeset me ndonjë mënyrë.Deri në 14 të muajit, edhe pse Marsi mund të rrisë energjinë tuaj për të kapërcyer detyrimet tuaja të përditshme, Marsi / Urani mund të sjellë miqësi, por edhe një rrezik nga 11-14 Shkurt për aksidentet.Duhet të jeni më konservator në marrëdhëniet tuaja pa rrezikuar.Megjithatë, nga ana tjetër, Afërdita do të kalojë horizontin tuaj ku së bashku me Saturnin, është një ndikim i fuqishëm profesionalisht dhe ekonomikisht, por edhe socialisht ku mund të sjellë mundësi të reja, shumë favore dhe njohje të reja.Më 19 të muajit, Dielli hyn në shtëpinë tuaj të 12-të, ku tentoni të jeni më shumë krijues.

Ditë më të mira për dashurinë:11, 19, 20, 21, 22, 28

 

Ditët më të mira të parave: 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 11, 12, 19, 20, 28

 Dhjetëditëshi pare

Një shkurt i qetë vjen për dhjetë ditët tuaja, gjatë së cilës nuk do të ketë ndryshime të mëdha, as sfida të mëdha. Pra, ju jepet mundësia për të gjetur ekuilibrin tuaj.Sundimtari i shenjës suaj Marsi bën kalimin e tij në 14/2 në shenjën e Demit, kështu që në gjysmën e dytë të muajit veprimi juaj përqendrohet në çështjet që kanë të bëjnë me financat tuaja, por duhet të parashikoni se në këtë periudhë ka edhe shpenzime të jashtëzakonshme.Nga 4-12 Shkurt, Afërdita nga shenja e Bricjapit ju bën mjaft krijues në biznesin tuaj dhe ju do të keni mundësi të përmirësoni profilin tuaj shoqëror dhe të paraqisni planet tuaja krijuese.Në jetën tuaj emocionale, vendosni qëllimet dhe ndoshta jeni mjaft absolut për të bërë gjërat ashtu siç dëshironi.Sigurisht mundeni të thoni se Shkurti nuk është muaji më i dashur i vitit për ju, mund të themi për beqarët se është e mundur të zhvillohet një dashuri romantike në hapësirën tuaj profesionale.Hëna e plotë që ndodh në 19/2 në shenjën e Virgjëreshës përkohësisht intensifikon stresin si disa zhvillime në vendin tuaj të punës.Gjatë kësaj kohe është e këshillueshme për të marrë më shumë ushqim dhe çlodhje pak më të gjatë.

 Dhjetëditësh i dytë

Që nga fillimi i vitit jeni duke përjetuar sfidat dhe pengesat e Saturnit, me rezultat në 2019 duke bërë fillimin e saj mjaft pesimist për dhjetë ditëshin tuaj.Presionet mund të vazhdojnë, sidomos për karrierën, martesën, qëllimet tuaja për të ardhmen tuaj, por këtë muaj ju do të jeni në gjendje të menaxhoni situatat rreth jush më lehtë, dhe do të merrni edhe objekte, të cilat do t'ju japë fuqinë që të jeni më të përkushtuar ndaj qëllimeve tuaja.Një pjesë e rëndësishme e këtij muaji do të jetë rrjetëzimi juaj social dhe ditët e Shkurtit mund t'ju sjellin pranë njerëzve të rinj.Me Hënën e Re tek Ujori 4/2, hapen mundësi për miqësi të reja, aktivitete të reja kolektive dhe hapje të reja për të ndihmuar në përmbushjen e pritjeve tuaja.Nuk mungojnë propozime nga mjediset shoqërore, por edhe shumë kohë për argëtim, sidomos në 4 ditët e para të muajit kur Merkuri do të shkojë në shenjën e Ujorit.Në vazhdim Merkuri kalon tek Peshqit duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj nga 17-22 / 2. Ju jeni më të fokusuar në mbylljen e rasteve të së kaluarës, mendimet tuaja po kthehen në momentet nostalgjike të ditës e djeshme.Gjashtëkëndëshi Merkuri me Saturnin (20/2) do t'ju ndihmojë të vendosni në një rregullçështjet profesionale.Fusha e karrierës vazhdon të jetë përparësia juaj kryesore këtë muaj, ndërkohë kalimi i Afërditës tek Bricjapi do ju ndihmojë që dhjetë ditëshi tuajtë mundet në këtë kohë 12-20 / 2 të strukturojë për dëshirat dhe planet më të mira për të ardhmen e jetës suaj profesionale.Në dashuri ndiheni të detyruar të bëni atë që keni nevojë, çfarë mendoni se është gjëja e duhur, me rezultat që nuk ka spontanitet dhe pakujdesje dhe shpesh mund të neglizhoni këtë fushë të jetës suaj. Jupiteri nga shenja e Shigjetarit vazhdon këtë muaj për të ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj (sidomos deri në mes të muajit), mundësitë për të çliruar veten nga situata të vështira dhe për ta ripërtëritur jetën tuaj, duhet t'i vlerësoni.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon në mënyrë dinamike për dhjetë ditëshin tuaj me sundimtarin e shenjës suaj Marsin që lëviz në shenjën tuaj dhe në dhjetë ditëshin tuaj. Gjysma e parë e muajit konsiderohet nervoze, kërkuese, por edhe ... erotike dhe pushtuese për ju.Shpërthimi juaj mund t'ju çojë në prishje me mjedisin tuaj, prishje që do të jenë të dhimbshme, por edhe katalitike, kështu që mbajeni ekuilibrin tuaj. Nga ana tjetër, megjithatë, ditët e para të muajit kanë ... dashuri me që Afërdita nga Shigjetari formojnë bashkim me Uranin (3/2) dhe surprizat nuk mungojnë ... Një njohë e re mund të sjellë me të vërtetë rinovimin në jetën tuaj, kjo njohje do të jetë e paparashikueshëm por nuk do të ketë garanci për stabilitet. Lajmetë gëzueshme dhe dalje për të sjellë një rinovim në jetën tuaj ju jepen si 4/2. Jeta juaj shoqërore do të jetë më intensive në periudhën 4-10 / 2 që Merkuri do të hyjë në shenjën e Ujorit. Miqtë do të jenë motivimi juaj për të punuar mirë, dhe shumë prej jush gjithashtu do të bëjnë një lëvizje miqësore në 8-10 / 2. Nëprofesionalet  jeni mjaft krijues dhe i keni dhënë qëllimet tuaja me zell nga 21-28 / 2. Së fundi, Jupiteri nga Shigjetari ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj nga mesi i muajit ... Mundësitë për zgjerim, përparim, zhvillim të jetës suaj ju janë dhënë, shfrytëzoni më shumë prej tyre!

Demi:

Merkuri tek Ujori është një tregues pozitiv për financat tuaja, por më 10 të muajit do të hyjë tek Peshqit dhe do të kalojë më 18 dhe 19 Shkurt. Kjo do favorizojë kontaktet tuaja sociale, pasi do të jeni në shtëpinë tuaj të 11-të, aktivitetin e internetit, financat dhe biznesin.Aspektet pozitive me Jupiterin dhe në fillim të muajit do të ofrojnë kushte dhe mundësi të favorshme. Më 14/2, Marsi do të shkojë në shenjën tuaj ku do të përmirësojë energjinë tuaj, do t'ju bëjë më të fortë dhe më të vendosur, do të rrisni vetëbesimin tuaj dhe do të jeni në gjendje të arrini qëllimet tuaja më lehtë.Por kalimi me pikëpamje negative mund të thotë agresion, prandaj jini më të kujdesshëm në përdorimin e tij. Më shumë kënaqësi në marrëdhëniet tuaja personale dhe të biznesit këtë muaj, si Afërdita në shenjën e Bricjapit do ju favorizojë ndërkohë më 22/23 Shkurt do të udhëtojë me Plutonin duke sjellë më shumë mundësi dhe madje edhe me dashuri të fortë.

Ditë më të mira për dashurinë:1, 2, 11, 12, 19, 20, 24, 25, 28           

Ditët më të mira të parave: 3, 4, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 5, 10, 18, 27

Dhjetëditësh i pare

Një muaj i shpejtë fillon për dhjetë ditëshin tuaj, gjatë të cilit ka zhvillime dhe ndryshime që po shkaktojnë shumë ngatërresa. Marsi, hyn në shenjën tuaj në 14/2 aktivizimin e Eklipsit të Hënës të mbajtur më 21/1 në shenjën e Luanit.Pritet që gjysma e dytë e muajit të intensifikojë nervozizmin dhe reagimet për shkak të ndryshimeve strukturore që shfaqen në zonat fikse të jetës suaj (karriera-familja).Kushtet rreth jush do t'ju nxisin të veproni shpejt, të jeni të vëmendshëm dhe të përshtateni me fakte të reja, të cilat janë të vështira ose të lodhshme për shenjën tuaj. Në lajmin pozitiv të muajit,kalimi i Afërditës (sundimtari juaj) në shenjën e Bricjapit, do të ndikojë pozitivisht në dhjetëditëshin tuaj 4-12 / 2.Nuk do mungojnë planet krijuese, flirtimi, njohjet përmes internetit ose me njerëz që janë dallohen nga mosha juaj apo largësia. Nga ana tjetër, Merkuri nga Peshqit forcon miqësinë tuaj dhe ju lidh shumë më shumë në periudhën 10-16 / 2.Me Hënën e Plotë që ndodh në shenjën e Virgjëreshës në 19/2 Demat që kanë lindur 2 ditët e para të zodiakut tuaj, do të shihni një kthesë të papritur në një marrëdhënie erotike që do t'ju fal buzëqeshje.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti është një muaj i kënaqshëm dhe stabilizues për dhjetë ditëshin tuaj, ky trend është dominues nga ditët e para të muajit të dytë të vitit, ku mund të ndiheni më të sigurt me të dhënat rreth jush, ndërkohë dëshira juaj duhet zbatuar.Nga 4/2 që ndodhHëna e Ree muajit, ju janë dhënë mundësi të rëndësishme për një fillim të ri të biznesit, i cili gjithashtu mund të sjellë përfitime për financat tuaja. Vini përpara planet tuaja të mëdha dhe gradualisht shihni se shumë prej tyre po përmbushen.Miqtë janë në anën tuaj janë rruga për të shpenzuar mirë në periudhën 23-28 / 2. Rastet që përfshijnë dashuri, rrjetëzim, udhëtime, ju japin gëzim të madh këtë muaj veçanërisht gjatë periudhës 12-20 / 2. Jupiteri nga Shigjetari kontribuon deri në mes të muajit në rritjen e financave tuaja, ndërkohë jeni duke favorizuar shitjet / marrjet / marrëdhëniet financiare.

 Dhjetëditëshi tretë

Shkurti fillon me kërkesë dhe me lodhje për dhjetë ditëshin tuaj! Veçanërisht ditët e para të muajit janë psikologjikisht të ngutshme dhe në rastet e biznesit mund të shtojë ankthin tuaj për shkak të presionit ose edhe provokimit të njerëzve që shoqëroheni.Disa kontakte biznesi do të keni këtë periudhë 4-10 / 2 gjatë së njëjtës periudhë do të jeni mjaft të shkathët për karrierën tuaj dhe vigjilenca juaj mendore do t'ju ndihmojë të përparoni punën tuaj.Në financat tuaja dilni fitues në 4 ditët e para të muajit kur Afërdita shkon tek Shigjetari, ndërkohë nga gjysma e dytë e muajit merrni mbështetjen e Jupiterit ku mund të shihni lehtësim të rëndësishëm të financave tuaja.Jeta juaj shoqërore është më aktive se 23-28 / 2 ku Merkuri nga Peshqit nuk mungojnë kontaktet dhe takimet me njerëz miqësore.Dashuria është më bujare për ju në periudhën 21-28 / 2 ku shumë prej jush në këtë kohë do të kenë një njohje të rëndësishme, ose nëse jeni të angazhuar do të bëni plane të rëndësishme për vazhdimin e marrëdhënies tuaj.Në një kontekst më të përgjithshëm, Demat e dhjetë ditëshit të tretë, keni mundësi për të dalluar, për të pushtuar, për të forcuar jetën tuaj. Që nga 14 e muajit, Jupiteri nga dhjetë ditëshi i tretë të Shigjetarit ka rritur sektorin tuaj financiar duke ofruar mundësi për aranzhime financiare dhe një rritje.

Binjkët:

Këtë muaj potenciali tuaj planetar favorizon më shumëprofesionin tuaj, sidomos kur më 10/2 Merkuri shkon në shtëpinë tuaj të 10-të ku pritet të sjellë më shumë përmirësime, progres dhe mundësi. Më 18 dhe 19 të muajit dhe Dielli do të hyjë në shtëpinë tuaj të 10-të dhe kjo është e lidhur me disa suksese ose do të jeni në gjendje të menaxhoni çështjet e biznesit me disa ngushëllim dhe sukses.Deri në datën e mësipërme do të jeni të lumtur dhe emocionalë, pasi pikëpamjet që merrni do të jenë pozitive. Pas 19 Shkurtit, duhet të jeni më të duruar me të tjerët, veçanërisht me fëmijët tuaj, por gjithashtu punoni më shumë për të arritur qëllimin tuaj duke bërë kompromise dhe duke bërë marrëveshje të mira.Pozitivisht financat tuaja rreth 13-14 të muajit, me kalimin e Hënës, nga shtëpia juaj e dytë dhe ditët pozitive për ju është dita e hënës së re në 4/2 dhe hëna e plotë në 19/2.

Ditë më të mira për dashurinë:9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

 

Ditët më të mira të parave:3, 4, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 24, 26 , 27

Ditët më të mira të karrierës:6, 7, 15, 16, 24, 25

 Dhjetëditësh i pare

Fillimi i muajit ju gjen të qetë, me disa ide dhe komunikime që po zbatoni gradualisht. Nga 4/2 që Venusi kalon në shenjën e Bricjapit, juve ju është dhënë mundësia për të rikthyer "thyerjen" e financave tuaja, ky trend do të jetë i vlefshëm deri më 12/2.Ju mund të shihni të ardhura shtesë nëpërmjet negociatave / marrëveshjeve dhe mund të pranoni një dhuratë ose të ardhura shtesë. Në dashuri, pasioni juaj mbizotëron dhe erotizmi juaj është intensiv.Më 10/2, Merkuri kalon tek Peshqit dhe mendimi juaj përqëndrohet në karrierën tuaj të ardhshme në qëllimet dhe perspektivat e jetës suaj. Deri në 16/2 keni shumë komunikime që janë relevante për profesionin tuaj, të cilat konsiderohen fitimprurëse.Nga 14/2 Marsi do të shkojë në shenjën e Demit dhe deri në fund të muajit, kjo do t'ju shkaktojë nervozizëm dhe lodhje të madhe. Shmangni prapaskenat në profesion, mos komunikoni të gjitha lëvizjet tuaja dhe kujdesuni për mirëqenien tuaj personale.Hëna e plotë, e cila ndodh në 19/2 në shenjën e Virgjëreshës së, shkakton tensione emocionale, ndërkohë ndryshimet hapësinore në shtëpi ose në punë janë të mundshme.

 Dhjetëditësh i dytë

 Deri në 14/2, Jupiteri nga shenja e Shigjetarit ju jep atyre mundësitë që të jeni në gjendje të zhvilloni marrëdhënie dhe partneritete. Merkuri nga Ujori ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshin tuajderi në 4/2 dhe gjashtëkëndëshin e tij me Jupiterin, thotë se në fillim të muajit keni mundësinë për të bërë njohje të reja, udhëtime, kontakte, marrëveshje që do të kenë një kthesë shumë pozitive për ju.Me Hënën e Re që ndodh në 4/2 në shenjën e Ujorit, bëni fillime të reja me marrëveshje, programe trajnimi, të njohura, ose gjithashtu mund të planifikoni një udhëtim.Nga 17-22 Shkurt, Merkuri do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë tek Peshqve dhe mund të negocioni më lehtë punët e biznesit dhe financat dhe të gjeni zgjidhje për çështjet ose shqetësimet e pritura që keni pasur gjatë periudhës së kaluar.Pas një vështirësie për financat tuaja në Janar do të jeni në gjendje në 12-20 / 2të mbuloni boshllëqet që u krijuan në periudhën e fundit. Megjithatë, menaxhimi i organizuar financiar konsiderohet i nevojshëm.

Dhjetëditëshi tretë

Gjëja e re pozitive për ju, Binjakët e dhjetë ditëshit të tretë, është që gradualisht, nga mesi i Shkurtit, të hyni në një periudhë të favorshme nga Jupiteri, ku do t'ju jepet mundësia për zhvillim dhe përmirësim të marrëdhënieve dhe partneriteteve. Në fillim të muajit  jeni mjaft shoqëror, me shumë komunikim ndërkohë idetë ju bëjnë të ndiheni ...Shumë planifikime dhe udhëtime këtë herë, ose po filloni një kurs trajnimi. Me Merkurin nga Ujori që ndikojnë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj nga 4-10 / 2, favorizimi i komunikimit është tipik.Në ndjenjat tuaja ka surpriza, rinovimi, njohje interesante, kjo tendencë është veçanërisht e përhapur në 4 ditët e para të muajit.Në financat tuaja, edhe pse muaji fillon me ngutje, ndërkohë është e rëndësishme të shikoni transaksionet ekonomike me njerëz të mjedisit social, në vazhdim klima ndryshon.Nga 23-28 / 2 mund të bëni negociatat e duhura profesionale dhe financiare, por do të jeni në gjendje të zgjidhni borxhet e mbetura që deri më tani ju kanë ngarkuar.

Gaforrja:

Pas 14 të muajit do të ndjeni energji shumë më të mirë, pasi Marsi do të lëvizë nga Dashi në shenjën e Demit ku është më miqësor ndaj jush. Shkurti do të jetë mjaft intensive ndaj jush në një nivel shoqëror.Megjithatë, Afërdita tek Bricjapi, në shtëpinëtuaj të 7-të, pas 3 muajsh, do të sjellë zhvillime pozitive, megjithëse Saturni rekomandon kujdes, pau nxituar në marrëdhëniet tuaja. Ditë intensive me pasion do jenë ngaAfërdita / Plutonit do të sjellë ndjenja shumë të forta.Nga pikëpamja ekonomike, do të keni mundësinë të vendosni disa gjëra në një rregull dhe të organizoni më shumë, por gjithashtu të heqni qafe se jeni të padobishëm, sidomos në sferën materiale dhe intelektuale, sidomos pas 19 të muajit.Merkuri, sigurisht, në një shenjë uji do të favorizojë lëvizjet tuaja, do ta bëjë intuitën tuaj të madhe më të fortë në lidhje me paratë, ose do të shqyrtojë çështjet që lidhen me të. Një datë e fortë për ju është më 18 dhe 19 Shkurt, ku diçka e rëndësishme për ju mund të realizohet.

Ditë më të mira për dashurinë:1, 2, 11, 12, 19, 20, 28

 

Ditët më të mira të parave:3, 4, 9, 10, 14, 17, 18, 24, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:8, 9, 10, 19, 28

 Dhjetëditësh i pare

 Një muaj i këndshëm fillon për dhjetë ditëshin tuaj, përgjatë rrugës që keni mesazhe të gëzueshme, disa kontakte, më shumë rrjete dhe surpriza të këndshme. Hëna e plotë e muajit që zhvillohet më 19/2 konsiderohet pozitive për shenjën tuaj, ku pritet të keni një komunikim të këndshëm, një sugjerim, një njohë që do t'ju habisë për momentin.Megjithatë, favori komunikues është dominues tashmë në periudhën 10-16 / 2 ku Merkuri do të lëvizë në në dhjetë ditëshin e parë tek Peshqit.Marrëdhënia juaj është veçanërisht e fortë gjatë periudhës 4-12 / 2 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë tek Bricjapi. Gjatë kësaj kohe shihni jetën tuaj shoqërore të bashkëjetesës tuaj, ndërkohë  beqarëtju jep mundësinë për një marrëdhënie të re.Nga 14/2 e tutje, hyni në një periudhë aktive sociale, dhe gjithashtu do të jeni më bindës dhe luftues në përmbushjen e pritjeve tuaja.

Dhjetëditësh i dytë

Në 2019 filloni duke treguar "dhëmbët" e tij në fushën e marrëdhënieve dhe partneriteteve tuaja, me sfida të mëdha që ju shtynë dhe ju zhgënjyen. Muaji i dytë i vitit është qetësues, por kjo nuk do të thotë që shumë prej jush të kenë mërzitje, zhgënjim ose madje kufizim për shkak të komplotit të disa marrëdhënieve.Mundësitë për financat tuaja ju paraqiten nga 4/2 me Hënën e Re tek Ujori, ku atëherë aktivitete të reja fillojnë të ndihmojnë në përshtatjen më të mirë të sektorit tuaj financiar.Një rol i rëndësishëm do të luhet nga largpamësia dhe shkathtësia juaj, pasi Merkuri nga Ujori do të jetë më i aftë të negociojë dhe të bëjë rregullimet e duhura.Klima e komunikimit do të jetë më e ndritshme në periudhën nga 17-22 Shkurt, kur Merkuri do të lëviz tek Peshqit, duke formuar një gjashtëkëndësh me Saturnin.Gjatë kësaj kohe mund të gjeni zgjidhje thelbësore për problemet që keni përjetuar në periudhën e fundit, besoni në idetë tuaja dhe shfrytëzoni njohuritë, përvojat dhe njohjet tuaja.Në fushën sentimentale jeni më fitues në periudhën 12-20 / 2 ku Afërdita do të shkojë në shenjën e Bricjapit. Klima në marrëdhëniet tuaja është e qetë, por nuk pushon të jetë e nevojshme për ju që të bëni zgjedhjet e duhura. Mundësitë për përmirësimin e punës janë dhënë në 14 ditët e para të muajit.

 Dhjetëditëshi tretë

 Shkurti fillon i ngutur, por edhe reforma për dhjetë ditëshin tuaj. Marsi nga dhjetë ditëshii tretë të Dashit shkakton tensione dhe reagime në fushën e karrierës suaj. Katrori i tij me Plutonu sjell shumë ndërprerje në mjedisin tuaj, sidomos me partnerin ose kolegët tuaj.Ruajtja e toneve të ulëta dhe shmangia e "shpërthimeve" që rrënjët e tyre janë shkaktuar nga të së kaluarës. Ju që keni lindur 2 ditët e fundit të subjektit tuaj, mbani tensionet afër 13/2 të cilat do të lindin për shkak të ngjarjeve të papritura që do të ndryshojnë disa nga planet tuaja.Gjatë 4-10 / 2 mund të bëni marrëveshje financiare, balancime debiti dhe më mirë të organizoni financat tuaja.Gjëja më pozitive për ju është në dhjetë ditëshin e fundit të muajit, kur mendimet tuaja do të bëhen më optimiste, komunikimet tuaja do të stimulohen, udhëtimet tuaja do të jenë më të shpeshta (Merkuri nga dhjetë ditëshi i tretëtek Peshqit), por pasioni do të jetë dominues në marrëdhëniet tuaja (Afërditë në ditën e dhjetë të Bricjapit në një takim me Plutonin).

Luani:

Më 14 Shkurt, Marsi do të hyjë në shtëpinë tuaj të 10-të, duke theksuar faktin se energjia juaj do të përqëndrohet në përpjekjet tuaja profesionale, duke treguar agresion ose konkurrencë të fortë në këtë fushë për të fituar qëllimin tuaj. me Uranin nga 11-14 të muajit, dhe kjo mund të sjellë disa përmbysje në miqësinë tuaj ose në marrëdhëniet tuaja personale. Të kujdesshëm dhe në nivel fizik, ose nëse keni fëmijë kujdesi të madhë në marrëdhëniet tuaja me ta. Hëna e re më 4 të muajit në shtëpinë tuaj të 7-të do të ndriçojë marrëdhënien tuaj, duke rezultuar të ketë përparim. Kjo sigurisht mund të jetë pozitive për një bashkëpunim.Merkuri, deri në 10 të muajit, është një mesazh pozitiv për financat, më vonë zhvendoseni në shtëpinë tuaj të 8-të, dhe në shenjën e Peshqit, ku do të japë para dhe rehati. Është një kohë e mirë për të bërë marrëveshje dhe për të organizuar, favorizuar dhe çështjet trashëgimore. Dielli dhe Merkuri më 19/2 gjithashtu do të ndihmojnë seksualitetin tuaj.

Ditë më të mira për dashurinë:3, 4, 5, 10, 11, 18, 19, 20, 27, 28

Ditët më të mira të parave:3, 4, 9, 10, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:11, 12, 19, 20, 28

 

 Dhjetëditësh i pare

Mund të karakterizohet Shkurt veçanërisht në pjesën e dytë (pas 14/2) pasi Marsi hyn në shenjën e Demit (duke aktivizuar Eklipsin që i parapriu 21/1 në shenjën tuaj). Ju po kaloni një periudhë të ndryshimit intensiv, dhe në periudhën e përmendur prej jush shumë prej do të përjetoni ndryshime të rëndësishme të karrierës ose qëllimet që keni caktuar për rrugën tuaj.Në fillim të muajit sidomos gjatë periudhës 4-12 / 2,  jeni më të angazhuar për punën tuaj, duke u përpjekur kreativisht të gjeni zgjidhje që do t'i bëjnë kushtet profesionale më të relaksuara, ndërkohë shumica prej jush merren  me ushqimin dhe fizikën tuaj.Nuk përjashtohet shumë prej Luant beqarë për të zhvilluar një romancë erotike përmes hapësirës profesionale. Ju mundeni dhe do t'ju këshillojë që të organizoni financat tuaja më mirë në periudhën 10-16 / 2, sepse së shpejti pas 19/2 Hëna e plotë e muajit ju shkakton pasiguri dhe jostabilitet në këtë fushë të jetës suaj.

 Dhjetëditësh i dytë

Ju jeni në një muaj të mirë për dhjetë ditëshin tuaj, dhe sidomos nga mesi i Shkurtit, shumë prej jush kanë zhvillime të bukura / pozitive në lidhje me dashurinë, fëmijën, planet tuaja krijuese, pasi Jupiteri është ende në dhjetë ditëshin tuaj.Në fillim të muajit, ka komunikime interesante me njerëzit me të cilët shoqëroheni, jeni më i hapur me partnerin / bashkëpunëtorët tuaj dhe kontaktet tuaja me ta ju bën të shkoni mirë me planet e reja. Ndikimi pozitiv që merrni nga 4/2 me Hënën e Re tek Ujori ju ndihmon të bëni një fillim të madh të ri në fushën e marrëdhënieve.Më shumë të angazhuar për punën tuaj,  do të jeni në gjendje të jeni në periudhën 12-20 / 2 ku mund të vendosni një program më të mirë në rutinën tuaj të përditshme për të përmbushur detyrimet tuaja.Në të njëjtën kohë,  vendosni një kufizim në të ushqyerit ose një program më rigoroz është në vend për të ruajtur mirëqenien tuaj mirë. Në financat tuaja, është e rëndësishme të mos jeni të guximshëm dhe të mbani disponimin tuaj për rrezik.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon plot surpriza të këndshme, muaji ju jep "premtime" të mëdha për evoluimin e çështjeve tuaja emocionale dhe jo vetëm ...Ky favor është i shpërndarë që nga fillimi i muajit kur Afërdita lëviz në shenjën e Shigjetarit (deri në 4/2) dhe më pas nga 14/2 kenaqeni më shumë, gëzoni më shumë jetë, bëheni më krijues dhe shijoni përfitimet e Jupiterit nga Shigjetari që do të ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj.Mesazhe të këndshme nga njerëzit që shoqëroheni vijnë më 4-10 / 2 ku takimet dhe kontaktet tuaja do t'ju japin rezultatet e dëshiruara.Nxënësit, udhëtimet, kontaktet, njohjet janë në 14 ditët e para të muajit, ndërkohë Marsi ende po lëviz në shenjën e Dashit.Në "sfidat" e muajit, largoni presionin që po përjetoni në vendin tuaj të punës dhe "garën" që ju merrni veçanërisht në fillim të muajit.

Virgjëresha:

Merkuri një planet shumë i rëndësishëm për ju, si dhe sundimtari juaj do të shkojë në shtëpinë tuaj të shtatë. Pastaj në 19 Shkurt, Dielli do të takohet me Merkurin në shtëpinë e marrëdhënieve për pjesën tjetër të muajit. Kjo natyrisht favorizon të gjitha llojet e marrëdhënieve dhe partneriteteve, por edhe kontakte të reja. Natyrisht, ekziston edhe Neptuni që forcon intuitën tuaj, dhe ky është një faktor i rëndësishëm.Sidomos që nga 18-19 të muajit, sjell më shumë dashuri dhe emocione pozitive, por gjithashtu mund të dorëzohet pa kushte dhe rregulla për një marrëdhënie. Edhe pse Dielli / Neptuni japin idealizëm në marrëdhënie, ajo mund të sjellë në dritë sekrete dhe çdo gjë të fshehtë, gjëra dmth që nuk i dini.Kjo mund të jetë në përputhje me një skandal, për shembull. Marsi / Urani, në anën tjetër, nga 11 deri në 14 të muajit, megjithëse mund t'ju mbushë me energji, duhet të keni kujdes për aksidentet ose mund t’ju stresoj.Nga pikëpamja ekonomike, Afërdita më 3/2 tek Bricjapi, do të jeni më konservatorë me paratë tuaja, ndihmoni në organizimin ose ngritjen e një klase, por gjithashtu do të jepni më shumë përfitime për rezultate pozitive për disa.

Ditë më të mira për dashurinë:6, 7, 9, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 25, 28

Ditët më të mira të parave:9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 26 , 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 13, 14, 15, 16, 24, 25

Dhjetëditësh i pare

Ngjarja më e rëndësishme astrologjike e muajit për ju Virgjëreshae dhjetë ditëshit të parë është Hëna e Plotë që zhvillohet në 19/2 në shenjën tuaj. Ka zhvillime që mund të shkaktojnë nervozizëm, por kjo nuk e ndalon hapjen e këtij muaji dhe mundësitë e mëdha.Në fillim të muajit sidomos nga data 4-12 / 2 bëheni më miqësor me mjedisin tuaj, disa pritshmëri janë përmbushur dhe do të kenë mundësi për një flirtim erotik në mjedisin tuaj shoqëror.Koha më e mirë për të komunikuar me njerëzit me të cilët shoqëroheni është periudha 10-16 / 2 ku Merkuri do të shkojë në dhjetë ditëshin e pare tek Peshqit.Favori i komunikimit vazhdon këtë periudhë nga 14 deri në fund të muajit ku me Marsin nga Demi janë të gatshëm për të bërë plane të reja.Ju jeni të motivuar në mënyrë aktive për të studiuar, udhëtuar, për çështjet ligjore dhe jeni të kënaqur.Dashuria juaj në periudhën 4-12 / 2 ku me Afërditën nga Bricjapi mund të shijoni momente të bukura dhe freskuese.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti për ju është një muaj që ka balancat përgjatë mënyrës që mund të jeni plotësisht të kënaqur. Në fillim të muajit, jeni më shumë të shqetësuar me çështjet që lidhen me punën, jetën e përditshme, shtëpinë, familjen ku nuk mund të gjeni vetëm ritmet tuaja në këto zona, por gjeni veten të kënaqur me rrjedhën e ngjarjeve në këto zona.Me Hënën e Re tek Ujori gjithashtu mund të filloni biznesin tuaj ose mundet dhe ju të bashkoheni me një program diete / stërvitjeje.Sundimtari i shenjës suaj Merkuri, nga shenja Peshqit do të ndikojë pozitivisht ditën tuaj prej 17-22 / 2, ku nuk do të humbisni mesazhet, kontaktet dhe takimet e këndshme me njerëzit me të cilët jeni duke u lidhur ngushtë.Gjithashtu i rëndësishëm do të jetë përmirësimi i ndjenjave tuaja në periudhën nga 12-20 / 2 që Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë të Bricjapit. Romancë, butësi, ngrohtësi dhe plane të qëndrueshme për rrjedhën e jetës tuaj sentimentale janë brendaplaneve të muajit.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon me pasion, intensitet, erotizëm, por edhe pak nervozizëm, ndërkohë Marsi nga Dashi vazhdon të ndikojë dhjetë ditëshin tuaj në 14/2. Kini më shumë kujdes për financat tuaja dhe mos nxitoni për të bërë investime / blerje që nuk do të jenë të dobishme.Ritmet në punën tuaj bëhen më të zbutura në periudhën 4-10 / 2, ku komunikimet dhe kontaktet që keni, do t'i shërbejnë interesave tuaja. Merkuri nga Peshqit ju mirëpret në periudhën 23-28 / 2 për t'u afruar më shumë me partnerin tuaj ose edhe për të pasur kontakte konstruktive ose marrëveshje me bashkëpunëtorët tuaj.Jeta juaj emocionale është veçanërisht intensive, eksplozive, e pasionuar dhe freskuese në periudhën 21-28 / 2 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e tretë të Bricjapit.Lajmi më i rëndësishëm për ju është se nga 14/2 Jupiteri nga Shigjetari fillon të ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj. Gjendja juaj psikologjike përmirësohet duke pritur për gëzimet e shtëpisë tuaj dhe të familjes.

Peshorja:

Shkurt është një muaj pozitiv, për sa kohë që respektojeni kufijtë tuaj të energjisë. Pra, do të jetë një muaj ku do të shprehni kreativitetin tuaj dhe do të gëzoni jetën tuaj personale në mënyra të ndryshme.Afërdita do të hyjë në shtëpinë tuaj të katërt në 3/2 dhe do të qëndrojë atje për gjithë muajin. Kjo do të thotë emocione pozitive në shtëpi dhe familje, momente të bukura në jetën tuaj personale. Shtëpia juaj e dhjetë është bosh, si në aspektin e karrierës ashtu edhe në atë profesionale.Megjithatë, duket se Hëna e plotë më 19/2 do të sjellë mundësi dhe sukses, edhe pse ky muaj do të shkojë mirë në përgjithësi. Rreth 23-24 / 2, takimi Afërdita/ Plutoni favorizon ekonominë dhe ata që kërkojnë punë, por gjithashtu krijon pasione intensive dhe ndjenja në marrëdhënie. Takimi Mars / Uran është mjaft dinamik nga 11-14, dhe duhet të jeni më të kujdesshëm.

Ditë më të mira për dashurinë:8, 9, 10, 11, 19, 20, 28

Ditët më të mira të parave:1, 2, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 14, 15, 16, 24

Dhjetëditësh i pare

Gjatë muajit Shkurt jeni më të përkushtuar ndaj fushave praktike të jetës suaj, dmth për punën dhe financat tuaja. Por ju nuk do të humbisni momentet e ngrohta, të bukura me familjen tuaj dhe atmosferën e bukur në shtëpinë tuaj.Merkuri nga Peshqit në periudhën 10-16 / 2 e kthen mendimin dhe vendimet tuaja në çështjet që kanë të bëjnë me rutinën tuaj të përditshme, punën, detyrimet dhe shumë prej jush mund të merrni masa paraprake dhe disa provime që do të lidhen me gjendjen tuaj fizike.Afërdita nga Bricjapi ndikon në dhjetë ditëshin tuaj prej 4-12 / 2, ku dëshira juaj do të jetë përmirësimi i marrëdhënieve tuaja me njerëzit me të cilët jetoni. Priten ndryshime të këndshme në hapësirën tuaj, por edhe qetësi psikologjike.Marsi hyn në shenjën e Demit më 14/2, nga njëra anë stimulon epshin tuaj erotik në anën tjetër, duke shkaktuar frymëmarrje intensive psikike dhe presione mbi financat tuaja. Kini kujdes më të mirë për detyrimet tuaja financiare dhe për të shmangur nervozizmin.

 Dhjetëditësh i dytë

Presionet dhe përgjegjësitë e Saturnit mund të vazhdojnë, por ky muaj është në një formë më të butë për ju. Hëna e re e muajit nga shenja e Ujorit ju jep një ajër të rinovimit nga 4/2 e në vazhdim, kur shumë njerëz do të shohin një fillim të ri sentimental ose një aktivitet të ri krijues që të jetë një mënyrë për ju për të bërë presion që tashmë po përjetoni.Rutina e jetës së përditshme, detyrimet tuaja, çështjet e punës dhe shtëpisë hyn në një rregull veçanërisht në periudhën 17-22 / 2 me Merkurin nga Peshqit.Stimulimi i gjendjes suaj psikologjike si dhe përmirësimi i kushteve në shtëpi dhe familje pritet në periudhën 12-20 / 2. Një vëmendje e vogël vetëm afër 18/2 sepse mund të jeni nën presion financiar nga disa detyrime familjare.Deri në mes të muajit bëni maksimumin e mjeteve tuaja, sugjerimeve, ideve dhe kontakteve tuaja të ofruara nga nga Jupiteri tek Shigjetari!

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon me reagime dhe tensione për sektorin tuaj të marrëdhënieve, ku tendencat e ditëve të para të muajit mund të konsiderohen shkatërruese. Në 14/2 Marsi nga Dashi, sjell debate të forta me mjedisin tuaj, marrëdhënien tuaj ose një partner të qëndrueshëm. Sidomos në 2/2 do të jeni të hidhur të komplotit që do të ekzistojë në marrëdhënien tuaj të përhershme.Koha juaj ju bën të bëni ndryshime të mëdha në marrëdhëniet tuaja, por ky proces nuk do të jetë gjithmonë aq i lehtë.Megjithatë njohjet e reja janë të favorizuar, megjithëse nuk ju ofrojnë për momentin sigurinë dhe stabilitetin.Ajo që është e rëndësishme është se që nga viti 14/2, gradualisht po filloni të pranoni përfitimet e Jupiterit që kalojnë në dhjetë ditëshin e tretë të Shigjetarit, që të prisni sugjerime të rëndësishme, ide frymëzuese, njohje që kanë diçka të rëndësishme për t'ju ofruar.Javën e fundit të muajit është për zgjidhjen e detyrimeve financiare dhe të punës.

Akrepi:

Shumica e planeteve tuaja grumbullohen në shtëpinë tuaj të katërt, lidhur me shtëpinë tuaj dhe jetën tuaj personale. Shtëpia e biznesit është bosh dhe do të ndikohet vetëm nga kalimi i hënës gjatë muajit.Marsi do të formojë një pikëpamje dinamike me Uranin nga 11 deri më 14 Shkurt, dhe kjo mund të sjellë përmirësime në shtëpinë tuaj dhe në marrëdhëniet tuaja.Shqetësues duket pikëpamja e këtij aspekti, nëse jo, dhe disa tensione të vogla, por duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje vetes, veçanërisht pas 14/2, kur Marsi do të hyjë në shenjën e Demit.Sesioni Mars / Uran pas 14 të muajit pritet të ndikojë në marrëdhëniet tuaja personale dhe t'i bëjë gjërat disi më të komplikuara. Duhet të jeni të durueshëm, sepse do të ketë tendencë për grindje, mosmarrëveshje dhe agresion.Afërdita do të takohet me Saturnin në  17-18 dhe kjo mund të sjellë mundësi dhe hapje profesionale. Megjithëse Jupiteri ka aspekte pozitive, pas 19/2 duhet të punoni më shumë për të fituar më shumë përfitime.

Ditë më të mira për dashurinë:11, 12, 19, 20, 28

Ditët më të mira të parave:9, 10, 17, 18, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 14, 17, 18, 24

Dhjetëditësh i pare

Kontradiktat me mjedisin dhe marrëdhëniet tuaja sjell Shkurti për ju, ku ngjarjet e këtij muaji kulmojnë të cilat ju shqetësuan me Eklipsin e Hënës tek Luani (21/1). Rirregullimet në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet janë brenda programit të ditëve dhe shpesh do të mendoni se mjedisi juaj është gati të luftoj, ky trend do të jetë më intensiv se 14/2 dhe pastaj do të kalojë Marsi tek Demat.Mesazhe erotike të këndshme, flirtim, dhe ide të bukura krijuese e bëjnë klimën tuaj më të relaksuar në periudhën 10-16 / 2 që jeni të prekur pozitivisht nga Merkuri që lëviz në dhjetë ditëshin e pare tek Peshqit.Nga 4 -12/2 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë tek Bricjapi presin të jenë në favor të marrëveshjeve financiare, ndërkohë që në ndjenjat tuaja ka flirtim dhe komunikim erotik, edhe nëse klima në fushën e marrëdhënieve është e përkohshme ose dhe e paqëndrueshme.Hëna e plotë e muajit arrin kulmin në zhvillimet që kanë të bëjnë me një marrëdhënie miqësore ose bashkëpunim.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti ju ndihmon për të ndërtuar në mënyrë të qëndrueshme planet tuaja personale, duke parë disa nga dëshirat tuaja të vijnë në fazën e përmbushjes, dhe favorin që ju pranoni në financat tuaja dhe ndjenjat tuaja. Nga 4/2 me Hënën e Re tek Ujori, jeni riorganizuar shtëpinë tuaj.Këto ndryshime janë për të mirën tuaj dhe mund të themi se në afat të gjatë ata do t'ju ofrojnë më shumë siguri. Komunikimet erotike konsiderohen pozitive në periudhën 17-22 / 2 ku Merkuri do të lëvizë në dhjetë ditëshin e dytë.Gjatë kësaj kohe do të jeni edhe më krijues dhe do të keni një kontakt më të mirë me fëmijët tuaj (ju që jeni prind).Me Afërditënnëdhjetë ditëshin e dytë të Bricjapit 12-20 / 2 ju ndihmon të shprehni "dëshirat" tuaja, të bëni plane për ndjenjat tuaja, këto plane mund të bëhen gjithashtu. Përfundimisht, shfrytëzoni në 14/2 mundësitë që ju janë dhënë për të zgjeruar financat tuaja.

 Dhjetëditësh i tretë

Duke filluar nga më të gëzueshmet, Shkurti nga mesi ju jep mundësi të mëdha për të rritur të ardhurat tuaja, pasi Jupiteri do të ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj. Kontaktet dhe diskutimet e këndshme rreth çështjeve në shtëpi dhe punë priten në 4-10 / 2, ku Merkuri nga Ujori do të ndikojë dhjetë ditëshin tuaj.Jeta juaj sentimentale duket të jetë duke hyrë në një rrugëshumë më të mirë në dhjetë ditëshin e fundit të muajit. Nga njëra anë, Merkuri nga Peshqit do të sjellë më shumë komunikim me partnerin tuaj, ose madje edhe flirtim për beqarët, në anën tjetër Afërdita nga Bricjapi ju bën më shprehës dhe të gatshëm për të ndarë atë që ndjeni.Këtë muaj, megjithatë, nuk do mungojnë idet, sugjerime, ftesa për argëtim. Në punën tuaj do të jeni më të vëmendshëm dhe të lodhur në gjysmën e parë të muajit, gjatë kësaj kohe është e rëndësishme të kaloni më shumë kohë për çlodhjet dhe relaksim.

Shigjetari:

Më 14 të muajit Marsi do të shkojë në shtëpinë tuaj të 6-të dhe kjo tregon një gjendje shumë të mirë fizike dhe aktivitet intensiv në profesion. Kjo do të thotë financa pozitive. Afërdita do të shkojë në shtëpinë tuaj të tretë në 3/2 për pjesën e mbetur të muajit, duke shprehur nevojën për të ruajtur ekuilibrin e duhur me ata përreth jush.Por për shkak se është planeti juaj i shëndetit, mund të shpenzoni ca para për të vizituar një mjek nëse mendoni se duhet të kujdeseni për veten, por gjithashtu mund të vizitoni qendrën më të afërt të palestrës të lagjes tuaj.Pas 20 të muajit, shumë nga ata në fushën e shkencës, marketingut dhe botës së letrave do të favorizohen.Kontaktet e nevojshme duhet të bëhen në qoftë se keni ndërmend të bëni një fillim të ri në profesion. Megjithëse jeni më të relaksuar me Saturnin të ketë lënë më në fund shenjën tuaj, aspektet pozitive të Merkurit/ Jupiterit do të sjellin më shumë harmoni, kënaqësi, rezultate pozitive dhe gëzim deri në 10/2. Më vonë, duhet të provoni më shumë.

Ditë më të mira për dashurinë:11, 12, 19, 20, 28

Ditët më të mira të parave:1, 2, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 15, 16, 19, 20, 24, 25

Dhjetëditësh i pare

Shkurti po e kthen vëmendjen tuaj në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë, familjen dhe financat tuaja dhe ditët tuaja po bëhen më kërkuese nga 14/2 që Marsi shkon tek Demi, ku pritet të keni një program të zënë në jetën tuaj të përditshme.Në periudhën 10-16 / 2 bashkëbisedoni me anëtarët e familjes për të zgjidhur çështjet që janë krijuar, gjatë së njëjtës periudhë jeni vendimtar për çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale.Një frymë e rëndësishme në financat tuaja ju jepet gjatë periudhës 4-12 Shkurt, ku Afërdita do të shkojë në shenjën e Bricjapit duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj.MeHenën e re që mbahet më 19/2, ka përmirësime profesionale që ju largojnë nga ritmi juaj, por ndryshimet që do të bëhen do të jenë të mirën tuaj.Pjesa më e lënë pas dore largoni këtë muaj nga fusha juaj sentimentale, por ju jep mundësinë për të "ruajtur" një marrëdhënie që tashmë ekziston në jetën tuaj.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti fillon me hapur, disa komunikime dhe kontakte, si dhe plane të reja që ju sjellin entusiazëm, sidomos që nga 4/2 dhe më pas Hëna e re zhvillohet tek Ujori. Lëvizjet, marrëveshjet, kontaktet dhe njohjet ju bëjnë të ndiheni me fat, por edhe të entusiazuar.Në gjysmën e parë të muajit, vazhdoni të pranoni favorin e Jupiterit nga shenja juaj, kështu që mund të bëni hapa që do të kontribuojnë në zgjerimin tuaj personal. Zgjidhja e çështjeve familjare dhe financiare do të kenë periudhën 17-22 / 2 kur Merkuri do të ndikojë në dhjetë ditëtshin tuaj.Në gjysmën e parë të muajit, vazhdoni të pranoni favorin e Jupiterit nga shenja juaj, kështu që ju mund të bëni ato hapa që do të kontribuojnë në zgjerimin tuaj personal. Zgjidhja e çështjeve familjare dhe financiare do t'ju marrë nga 17-22 / 2 kur Merkuri do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Kushtojini vëmendje ngatërresave emocionale dhe keqkuptimeve afër 19/2. Favor në financat tuaja ju pranoni periudhën nga 12-20 / 2 është e këshillueshme, por zgjedhjet tuaja janë të kujdesshme dhe të strukturuara.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon erotik, krijues, me surpriza dhe me shumë premtime për dhjetë ditëshin tuaj. Jeni të vëmendshëm në komunikim dhe nuk keni mesazhe të gëzueshme, lajme, sugjerime të papritura dhe të njohura që janë një surprizë për ju, sidomos gjatë periudhës 4-10 / 2.Afërdita vazhdon rrugën e saj deri në 4 të muajit dhe trekëndëshi i saj me Uranin përgatit zhvillime të papritura erotike që ju çudisin. Më afër familjes jeni në periudhën 23-28 / 2 ku disa diskutime do t'ju ndihmojnë të zgjidhni problemet.Mjaft të kënaqur me financat tuaja, do të jeni në periudhën 21-28 / 2 ku pritet që të merrni një sasi të konsiderueshme lehtësimi në këtë fushë.Përfundimisht, Jupiteri pozitiv ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga data 14/2 e tutje, kjo do të thotë për ju se po hyni në një periudhë me mundësi rritjeje të konsiderueshme, me faktorin e fatit duke qenë në anën tuaj.

Bricjapi:

Ky muaj është mjaft pozitiv, me Merkurin që ju favorizon kryesisht në çështjet financiare. Pra, nëse doni të bëni marrëveshje, organizoni më mirë, investoni dhe bëni disa lëvizje në mënyrë profesionale, ata duket se punojnë në një farë mënyre me Merkurin tek Ujori, pasi është një ndikim i fuqishëm në nivelin komunikues.Kjo do të ketë një ndikim pozitiv në biznesin tuaj. Marsi / Urani, nga 11-14, tregon momente të mira dhe mbështetje nga familja, por mund të shpenzoni pak para për të bërë disa ndryshime të bukura për t'ju bërë të ndiheni mirë, edhe pse mund të jetë gjithashtu burim i tensionit.Megjithatë, Afërdita pas 3 të muajit, pret të bëni jetën tuaj më të bukur duke sjellë mundësi dhe përvoja të mira për disa prej jush.Më 17-18 të muajit Afërdita do të takohet gjithashtu me Saturnin, i cili mund të sjellë një shans për një marrëdhënie serioze. Mund të jetë gjithashtu një mundësi biznesi, varësisht nga harta juaj personale.

Ditë më të mira për dashurinë:3, 4, 11, 14, 15, 16, 19, 20, 24, 28

Ditët më të mira të parave:3, 4, 5, 9, 10, 17, 18, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:11, 19, 20, 21, 22, 28

Dhjetëditësh i pare

Një muaj me interes të veçantë, por gjithashtu një rinovim i rëndësishëm fillon për dhjetë ditëshin tuaj. Afërdita e bën hyrjen e saj në shenjën tuaj në 4 të muajit dhe për një javë të tërë sjell një përtëritje emocionale dhe jo vetëm ... Ju bëheni më simpatik, shkurtoni imazhin tuaj, ju shijoni më shumë bukuritë e jetës.Periudha prej 10-16 / 2 është i mbushur me kontakte, komunikime, ndërkohë mund të përmirësoni marrëdhëniet me vëllezërit e motrat, fqinjët dhe rrethinën tuaj personale ose edhe të bëni udhëtime.Marsi nga 14/2 kalon nëshenjën e Demit, duke shkaktuar jetën erotike, por jeni gjithashtu më aktivë për planet krijuese ose aktivitete artistike. Vëmendje në gjysmën e dytë të muajit për të mbushur me ose për fëmijët (nëse jeni prind). Hëna e Plotë e muajit më 19/2 sjell një perspektivë të re, një propozim të ri ose një plan të ri.

 Dhjetëditësh i dytë

Pas fillimit të vështirë të vitit 2019, Shkurti fillon t'ju ndihmojë të gjeni bilancin tuaj. Sfidat dhe presionet kronike nuk do të mungojnë, megjithatë, do të jeni më pajtues dhe krijues për të gjetur rrugëdalje.Fillesat e reja që do të ndihmojnë në rritjen e të ardhurave tuaja nga Hëna e Re 4/2 ndodhin në shenjën e Ujorit.Kontaktet, udhëtimet dhe marrëveshjet e këndshme janë të këndshme për interesin tuaj prej 17-22 / 2. Në dashuri jeni rifreskuar, por ju bëheni më simpatik dhe në dashuri në periudhën 12-20 / 2 që Afërdita nga shenja juaj do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurti fillon me tensione emocionale, me ngjarje që ju bëjnë të rriteni, por edhe shqetësimet në familjen tuaj po ju shkaktojnë tension.Marsi nga Dashi në 14/2 ju bën të ndiheni emocional, ndërkohë marrëdhëniet me njerëzit e familjes janë të tensionuar. Vëmendja juaj është afër 3/2, sepse mund të bëhet absolutisht e ashpër apo edhe e padrejtë ndaj sjelljes suaj.Negociatat ekonomike favorizohen në periudhën 4-10 / 2. Muaji fillon të ketë një kthesë më pozitive për ju në dhjetë ditëshin e fundit.Nga njëra anë, Merkuri nga Peshqit do të favorizojë komunikimet tuaja, ndërkohëAfërditado t'ju ndihmojë ditët e fundit të muajit për të rinovuar jetën tuaj emocionale ose pamjen tuaj.

Ujorit:

Edhe pse mund të ketë disa ulje dhe ngritje në jetën personale dhe marrëdhëniet, mundësi të tjera mund të hyjnë në jetën tuaj personale me Diellin dhe Merkurin në shenjën tuaj. Shëndeti juaj në përgjithësi është i mirë, por Marsi në shenjën e Demit pas 14/2 do të formojë disa aspekte negative me hënën.Pra, kjo së bashku me hënën e plotë në 19/2 do të sjellë më shumë stres dhe ankth dhe duhet të mësoni ta kontrolloni atë. Por gjëja më e rëndësishme është që Dielli dhe Merkuri do t'ju ndihmojnë shumë në biznesin tuaj, duke sjellë më shumë përfitime dhe mundësi pas 10 të muajit kur të kaloni tek Peshqit.Të paktën ky sesion, deri në 20/2 /, mund të sjellë mundësi për bashkëpunim, financa pozitive, marrëveshje të mira dhe fitime shitjeje, duke favorizuar gjithashtu kontaktet tuaja. Nga 11-14 / 2 vëmendje kur ngisni makinën, tensionet, streset me Marsin / Uranin.

Ditë më të mira për dashurinë:3, 4, 11, 14, 17, 18, 19, 20, 24, 28

Ditët më të mira të parave:9, 10, 17, 18, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 11, 12, 19, 20, 24, 25, 28

Dhjetëditësh i pare

Dinamike dhe reformuese pritet të jetë Shkurti për dhjetë ditëshin tuaj. Sidomos në gjysmën e dytë të muajit kur Marsi kalon përmes shenjes së Demit, do të dalloheni nga tensioni emocional, ndërkohë zhvillimet dhe ndryshimet që do të keni në shtëpi, në familjen tuaj dhe në marrëdhëniet tuaja do të jenë të rëndësishme.Nuk do të vijnë gjërat siç i keni llogaritur dhe kjo do t'ju bëjë nervoze, është e rëndësishme të ruani balancën me njerëzit me të cilët jetoni. Në financat tuaja mund të jeni më efikas në marrëveshjet në periudhën 23-28 / 2. Profesionalisht më krijuese në periudhën 21-28 / 2.Në jetën tuaj sentimentale, kompromiset dhe tërheqjet janë të nevojshme nëse doni të mbani bashkëshortin tuaj në anën tuaj.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti ju fton të hapni një faqe të re, bëni një fillim të ri dhe mund të thoni se gjatë këtij muaji do të jeni më entuziast dhe kreativ. Merkuri lëviz në shenjë dhe në dhjetë ditëshin tuaj jeni shprehës, ndërkohë gjithashtu merrni mundësi të rëndësishme nëpërmjet rrjeteve sociale dhe njohjeve.Hëna e re në 4/2 ndodh në shenjën tuaj duke sjellë hyrje të reja që ju magjepsin. Ju jeni ekonomikisht në marrëveshje dhe negociata në periudhën 17-22 / 2, por është e rëndësishme të zbatoni kushtet e marrëveshjeve tuaja. Në biznesin tuaj jeni të përkushtuar dhe punoni të vetmuar, por duke parë përpjekjet tuaja të kryen.Gjysma e parë e muajit është mjaft aktive shoqërore, ndërkohë ju jepet mundësia për të përmbushur pritjet tuaja

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurt fillon plot komunikime, lajme, udhëtime dhe surpriza për dhjetë ditëshin tuaj. Marsi vazhdon rrugën e tij tek Dashi,  jeni në vigjilencë mendore dhe jeni në një nxitim për të marrë vendime, fjalimi juaj bëhet i mprehtë, ndërkohë është e rëndësishme që të jeni të kujdesshëm për lëvizjet tuaja.Ju ndiheni mirëdashës në ditët e hershme të muajit ku do t'ju jepet mundësia për të shpenzuar mirë ose për të bërë një mundësi të re entuziaste! Në dhjetë ditëshin e fundit të muajit ju ndihmon për të rregulluar punët e biznesit dhe ato ekonomike.Lajm i rëndësishëm për ju është se nga 14/2 e tutje Jupiteri nga Shigjetari favorizon dhjetë ditëshin tuaj. Mundësi njohje të reja dhe zgjerimi i rrethit tuaj nuk mungon.

Peshqit:

Ky muaj ju takon pjesërisht dhe do të jetë mjaft pozitive për ju. Deri në 19/2 do të jeni më të fortë në nivelin shpirtëror duke sjellë pasuritë tuaja në sipërfaqe. Kjo natyrisht do të punojë për ju. Natyrisht, rreth 3/2 Jupiteri do të formojë një pikëpamje negative që nuk do të ndikojë aq shumë tek ju.Në 10/2 Merkuri do të hyjë në shenjën tuaj do t'ju bëjë më të lumtur në jetën tuaj personale dhe shoqërore, duke sjellë disa mundësi. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të bëni lëvizjet e nevojshme për të përmirësuar veten dhe marrëdhëniet tuaja.Në 18-19 do të takohet me Neptunin duke sjell gëzim dhe romance.Nga 14/2 Marsi do të përfitojë financat tuaja, por pas 14/2 tek Demi do të sjellë mundësi fitimi në një mënyrë disi të papritur, është e mundur. Sidoqoftë, është një periudhë shumë e mirë prodhimi për ju.

Ditë më të mira për dashurinë:3, 4, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 25, 28

Ditët më të mira të parave:8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës:9, 10, 17, 18, 26, 27

 

 

Dhjetëditësh i pare

Mjaft komunikuese, shprehëse dhe sociale do të jetë Shkurti. Merkuri ecën në shenjën tuaj në 10 të muajit dhe në 16 të muajit ju mund t'i shihni idetë tuaja, ndërkohë kontaktet tuaja do të stimulohen dhe do të jeni më shumë në vigjilencë mendore.Jeta juaj shoqërore do t'ju bëjë shumë më krijues në periudhën 4-12 / 2, në të njëjtën kohë gjithashtu favorizoni ndjenjat tuaja ku do të shihni disa dëshira të realizuara.Prej 14-2, Marsi do të shkojë në shenjën e Demit, ku lëvizjet dhe komunikimet tuaja do të jenë shumë më aktive. Ju do të udhëtoni,  do të keni njohje të reja, është e rëndësishme të shmangni nxitimin në lëvizjet tuaja, por edhe nervozizmin në fjalët tuaja.

 Dhjetëditësh i dytë

Shkurti fillon me ju në mënyrë që të mund të ndërtoni më mirë miqësitë, marrëdhëniet dhe planet që bëni për të ardhmen tuaj. Ju jeni të kënaqur me kushtet që ju rrethojnë, ndërkohë nga 4/2 mund të mbyllni të kaluarën tuaj dhe të ndiheni më mirë psikologjikisht. Është e rëndësishme është favori që merrni në karrierën tuaj sidomos më 14/2.Përfitoni nga mundësitë dhe sugjerimet që merrni ndërkohë prisni që nga 17-22 / 2 do të bëni diskutime dhe kontakte të rëndësishme për t'ju kënaqur.Stabilizoni marrëdhëniet miqësore dhe bëni hapa më të organizuar për të përmbushur dëshirat tuaja në periudhën 12-20 / 2.Diçka që nuk duhet harruar në kohën e muajit është koha për të zbatuar planet tuaja, duke qëndruar të paprekur nga mjedisi juaj dhe duke shmangur dilemat dhe konfuzionin.

 Dhjetëditësh i tretë

Shkurt fillon plot shpenzime financiare, të cilat ju kërkohet të menaxhoni deri në 14/2. Megjithatë, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje edhe transaksioneve financiare me persona në mjedisin shoqëror ose me persona nga vende kolektive sidomos në ditët e para të muajit.Mos rrezikoni investime të guximshme sepse do të habiteni. Në dhjetë ditëshin e fundit të muajit ju jeni më të relaksuar dhe të kënaqur përmes kontakteve tuaja, dhe jeta juaj emocionale bëhet më e këndshme.Lajmi më pozitiv për ju është se Jupiteri nga Shigjetari ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga 14/2 e tutje. Ju jeni duke hyrë në një periudhë të avancimit të karrierës dhe zhvillimit të karrierës, ku do t'ju jepet mundësia e madhe për të arritur qëllimet tuaja.....

 

 

 

 

 

 

Shiko gjithashtu