Astrologjia sot

Nga data 16 deri në 18 Prill Merkuri nga shenja e zjarrtë dhe fuqishme e Dashit krijon katror me Plutonin nga Bricjapi ambicioz, një kënd i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna, Merkuri,Afërdita dhe Marsi) nga grada e 23 deri në të 2

Astrologjia sot

Nga data 16 deri në 18 Prill, Merkuri në shenjën e zjarrtë të Dashit do ndodhet në gjashtkëndësh me Marsin nga Binjakët një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna , Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri

Astrologjia sot

Nga data 16 deri në 18 Prill, Merkuri nga shenja e zjarrtë e Dashit është në gjashtkëndësh me Jupiterin tek Ujori, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në të 28 t

Astrologjia sot

Nga data 13 deri në 18 Prill Dielli nga shenja e zjarrtë dhe fuqishme e Dashit krijon katror me Plutonin nga Bricjapi ambicioz, një kënd i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 23 deri në

Astrologjia sot

Nga data 11 deri 18 Prill, Dielli në shenjën gjallërore të Dashit do ndodhet në gjashtkëndësh me Jupiterin në shenjën zbuluese të Ujorit, një kënd favorizues për Dashët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e dytë dhe tretë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Mar