Astrologjia sot

Nga data 1 deri në 4 Maj, Afërdita në shenjën toksore dhe të ndjeshme të Demit krijon gjashtkëndësh me Neptunin nga Peshqit, një kënd favorizues për Demët, Gaforret, Virgjëreshat, Akrepët, Bricjapët dhe Peshqit, por dhe në rradhë të dytë për ata që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe/apo sa kanë Horoskop dhe planetë personale (Hëna, Merku

Astrologjia sot

Nga 1 deri në 3 Maj , Merkuri nga shenja toksore dhe e qëndrueshme e Demit do jetë në trekëndësh me Plutonin tek Bricjapi.

Astrologjia sot

Nga data 29 deri në 1 Maj, Merkuri në shenjën e qëndrueshme dhe joshëse të Demit krijon gjashtkëndësh me Neptunin nga Peshqit, një kënd favorizues për Demët, Gaforret, Akrepët, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe/apo ata që kanë horoskop dhe planet personal (Hëna , Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 19 deri

Astrologjia sot

Nga data 27 Prill deri në 2 Maj, Dielli do ndodhet në takim me Uranin shpërthyes nga Demi, një kënd negative për Demët, Akrepët dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e parë dhe tretë dhe për ata që kanë horoskop dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 7 deri në të 12 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 23 deri 27 Prill Merkuri në shenjën toksore të Demit krijon katror me Saturnin e ashpër nga Ujori, një kënd negative për Demët, Luanët, Akrepët dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e dytë dhe/apo sa kane horoskop dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 9 deri në të 14 të shenjave të mësipërme.