Astrologjia sot

Nga data 10 deri në 14 Maj Merkuri në shenjën komunikuese të Binjakëve do ndodhet në trekëndësh me Saturnin e kundërt, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planetë personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 10

Astrologjia sot

Nga data 7 deri në 15 Maj, Marsi në shenjën sentimentale të Gaforres krijon gjashtkëndësh me Uranin nga Demi, një kënd favorizues për Demët, Gaforret, Akrepët, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskop apo planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 8 deri në të 15 të shenjave

Astrologjia sot

Nga data 5 deri në 9 Maj, Afërdita në shenjën stabile të Demit do ndodhet në katror me Jupiterin nga Ujori, një kënd i vështirë për Demët, Akrepët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe/apo pë rata që kanë horoskop apo planetë personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 24 deri në të 29 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 3 deri në 7 Maj, Afërdita në shenjën stabile dhe joshëse të Demit krijon trekëndësh me Plutonin e kundërt nga Bricjapi, një kënd favorizues për Demët, Virgjëreshat dhe Bricjapët fillimisht, por dhe për Gaforret, Akrepët dhe Peshqit në rradhë të dytë që kanë lindur në fund të dhjetditëshit të dytë dhe fillimi i tretit dhe/apo sa kanë H

Astrologjia sot

Nga data 1 deri në 4 Maj, Merkuri nga shenja toksore e Demit krijon katror me Jupiterin nga Ujori egocentric, një kënd i vështirë për Demët, Luanët, Akrepët dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë Horoskop apo/dhe planetë personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 25 deri në të 29 të shenjave të mësipë