Astrologjia sot

Nga data 27 deri në 30 prill, Merkuri, shenja tokësore e Demit formon katror me Saturnin e ashpër nga Ujori, një kënd të kundërt për Demët, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditshin e parë dhe/apo ata që kanë horoskopin dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në të 4 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 23 deri në 26 prill, Merkuri nga shenja e zjarrtë dhe e fuqishme e Dashit, formon një katror me Plutonin e kundërt nga Bricjpai ambicioz, një kënd të vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët që kanë lindur dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo/dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga g

Astrologjia sot

Nga data 24 deri në 27 prill, Merkuri nga shenja e zjarrtë e dashit formon katror me Jupiterin nga Bricjapi ambicioz, një kënd i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët, që kanëlindur në dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo/dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në të 27 të

Astrologjia sot

Nga data 23 deri në 28 Prill, Dielli do të ndodhet në takim me Uranin eksploziv nga Demi, një kënd i kundërt për Demët, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e parë dhe/apo ata që kanë horoskopin dhe planetet e tyre personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 2 deri në të 8 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 20 deri në 23 Prill, Dielli shenja tokësore e Demit, formon katror me Saturnin e rreptë nga Ujori, një kënd të kundërt për Demët, Luanët, Akrepët dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e parë dhe/apo ata që kanë horoskop dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në të 3 të shenjave të mësipërme.