Shenjat dhe tema

Tradhëtia, në një hartë, duket nga shumë agjentë, si nga pozicioni I Afërditës në shenja të caktuara si Dashi, Binjakët, Shigjetari, Ujori dhe Peshqit.

Gjithashtu, tendencat për tradhëti janë të shumta nëse planeti I dashurisë ndodhet në shtëpinë e parë, të tretë, të nentë, të njëmbëdhjetë apo dymbëdhjetë të hartës.

Shenjat dhe tema

Gjumi përbën ose strehën apsolute për disa njerëz, ose thjesht një nevojë imponuese. Disa e shikojnë plotësisht proceduriale dhe flenë vetëm për të duhuar ritmet e veshtira të jetës dhe tjerë e presin pa durim brenda ditës! Cila shenjë e zodiakut ama fle me më shumë kënaqësi dhe cila detyrimisht, për të mundur të funksionojë?

Shenjat dhe tema

Aështë e lehtë vallë të manipulponi një Dash, një Luan ose një Peshk?

Shenjat dhe tema

Kush mendon se shenja nuk luan rol në mikpritjen, gënjehet! Sesi sillet një femër brenda në shtëpi dhe në lidhje me punët e përditshme që kërkon mikpritja, kanë plotësisht lidhje me temperamentin e shenjës në të cilën bën pjesë. Mësoni më poshtë sesi e përceptojnë mikpritjen femrat e shenjave të zodiakut, por dhe sesi reagojnë në ndaj sugjerimeve…

Shenjat dhe tema

Kur interesohemi për dikë të gjithë duam të tregojmë veten tonë më të mirë për ta joshur dhe t’I tregojmë interesin tonë erotic.Flirtimi është një “art”, është instikti që shtyn të flirtojmë.

Një buzëqeshje, një zë sensual dhe një sjellje paksa të sikletshme, janë shenja se po luhet një lojë erotike.Flirtimi bazohet më shumë në gjuhën e trupit, shikimin, dhe komunikimin indirect.