Shenjat dhe tema

Të dielën në 25 Tetor ndryshon ora dhe orat tona shkojnë një orë pas…
SI reagojnë ama 12 shenjat e zodiakut ndaj këtij ndryshimi?

Shenjat dhe tema

Eshtë një mënyrë për të shfaqur pasionin, tërheqjen, dëshirën apo dashurinë tënde për tjetrin. Mund ta ngrejë apo thjesht ta përgatisi për aktin seksual.

Shenjat dhe tema

Askush nuk mundet të shpetojë nga “përbindëshi jeshil” i xhelozisë! Eshët gjithmonë aty dhe përgjon. Zakonisht, kap në momente të këqia, ku ose jeni të ulur të qetë dhe shijoni daljen apo stresimin në shtëpinë tuaj, ose jeni duke bërë të qetë punën tuaj dhe papritmas… ju vijnë ndërmënd mendime të pandershme dhe helmuese!

Shenjat dhe tema

Sa e lehtë do ishte, atëher, të mësonit plotësisht karakterin e tij profesional  dhe të dinit sesi ta menaxhonit? Kjo, padyshim, do t’ju zgjidhte duart dhe vërtet do t’ju ngrente psikologjinë.

Shenjat dhe tema

C’do shenjë e zodiakut kontrollon një zonë të trupit tonë. Shenja e cila bëjmë pjesë ndikon në një mënyrë mënyrën e shëndetit tonë fizik dhe atë shpirtëror, dhe na bën më tëprirur në sëmundje të caktuara. Shikoni atëher fillimin e c’do shenje dhe kujdesuni të shmangni sëmundjet dhe që kanë lidhje me pikët tuaja të dobta.