Shenjat dhe tema
25/02/2018

Pak a shumë të gjithë stresohemi.

Por a ndikon sado pak shenja ndaj gjendjës e stresit dhe ankthit?

 

Shenjat dhe tema
14/02/2019

Dashi:

Shenjat dhe tema
12/02/2018

Në Ditën e Shën Valentinit,nëse i përkisni pjeses me fat të të dashuruarve,keni mundësinë e përkryer që të kaloni një ditë të bukur me bashkëshortin tuaj.Mjafton të bini dakord të festoni së bashku këtë feste siç I takon ose mos ta festoni fare,sepse (gjasme) për ju “çdo ditë është dita e dashuruarve”.Dhe njëra dhe tjet

Shenjat dhe tema

A është ajo që tregojnë?