Shenjat dhe tema

 

Vera. Sezoni i preferuar për dashuri. Pranvera, për dashamirët e kësaj ndjenje unike dhe shumë fiksuese, mund të funksionojë si faza ku shqisat stimulohen dhe zgjohen, por në verë, dhe veçanërisht në gusht, kjo forcë fillore zgjon për njeriun: "Epshin Seksual (Libido)" .

C’farë është saktësisht libido?