Afërdita në trekëndësh me Neptunin

31/05/2018

Mrekullia e Dashurisë

Nga 31 maj deri më 4 qershor, Afërdita në shenjën ujore dhe emocionale të Gaforres formon një trekëndësh me Neptunin nga Peshqit, e favorshme për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit në radhë të parë, por edhe për Demat, Virgjëreshat dhe Bricjapët së dyti deri që kanë lidnur në dhjetë ditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskopin ose planetë personale (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga fati I trembëdhjetë deri në tetëmbëdhjetë të shenjave të mësipërme.

Këtë pesë ditë tregoni ndjeshmërinë tuaj dhe zemrën tuaj të ngrohtë për të dashurit tuaj ose për disa miq të zgjedhur në shtëpinë tuaj. Nëse dikush ndihet I trishtuar ose kalon në disa pikëllime, ju e ndihmoni dhe e qetësoni me këshillat tuaja dhe me praninë tuaj dhimbjen e tij.

Me Afërditën në shenjën e Gaforres, me përjashtim të asaj që ju interesoheni shumë për marrëdhëniet tuaja dhe jepni kujdesin dhe dashurinë tuaj përnjerëzit tuaj të dashur, jeni më romantik përball bashkëshortit tuaj, ju doni të bëni një fole vetëm për ju dy që nuk do ketë vend për ndonjë gjë negativ ose për gjërat që ju kanë lënduar.

Mirësia  shpirtin tuaj deri në atë pike saqë edhe nëse doni të përplaseni me dikë, ju përpiqeni të bëni mprapa dhe të veproni me epërsi, duke ndjekur rrugën shpirtërore. Ju keni frymëzim, jeni më shpirtëror dhe romantik. Ju mund ta ngopni jetën tuaj me bukur i më të madhe dhe të zbusni stresin e jetës tuaj të përditshme perms artit, muzikës, lutjes, dashurisë apo çfarëdo që flet me shpirtin tuaj.

Nëse keni të bëni me fusha artistike, këto katër ditë mund të krijoni arritje të mëdha artistike ose të keni ide të frymëzuara. Mund të ofroni vetë mohues dhe padrejtësi ose merrni shpërblim për një, përpjekje frymëzues krijuese. Mbani mend, megjithatë, se jo të gjithçka është në rregull ,keni mendje të qartë dhe objektive, përshkak se këto ditëAfërdita formon një aspekt harmonike me Plutonin e errët, që mund të tejkalohen me hidhërim,fiksime ose ndjenjat.

Shiko gjithashtu