Afërdita në trekëndësh me Jupiterin retrospektiv

30/05/2018

Dashuria lëviz malet!

Nga 30 Maj deri më 2 Qershor, Afërdita në shenjën emocionale të Gaforres do të jetënë një trekëndësh me Jupiterin retrospektiv nga Akrepi misterioz, një vështrim I favorshëm për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit, dhe për Demat, Virgjëreshat dhe Bricjapët të dytë që kanë lindur në dhjetëditëshin e dytë dhe / ose për ata që kanë horoskop ose planet personalë (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati I dymbëdhjetë deri në gjashtëmbëdhjetë të shenjave të mësipërme.

Pra, janë tre ditë që ju rrezatoni optimizëm dhe besim në mjedisin tuaj, dhe ky vështrim ju ndihmon të rifitoni forcën tuaj.Keni nevojë të ndani emocione të mëdha me mendjen dhe zemrën në mënyrë të sinkronizuar. Afërdita është mënyra se si ne shprehim dashurinë tone përveten dhe të tjerët, kështu që në një pikëpamje të favorshme me Jupiterin, ajo që ndiejmë … rritet!

Nëse jeni vetëm, janë ditë të mrekullueshme për diçka të re dhe të rëndësishme për ju, nderkohe nëse jeni ne nje lidhje, gjerat janë edhe më të favorshme, pasi Jupiteri retrospektive zgjon përsëri pasionin midis jush dhe lini menjan atë që ju bëri të ndiheni keq në të kaluarën.

Ky aspect ndodh në shenjat e ujit, duke treguar se çelësi I këtyre ditëve është empatia dhe ndjenjat e buta. Është koha për t’ushprehur, të dërgoni mesazhet tuaja, por  në të njëjtën kohë të keni antenat tuaja të hapura për të tjerët që dëshirojnë t’jubesojnë. E sigur tështë se fati (Jupiter) është me anë tuaj në personalet(Afërdita) dhe kushtet tuaja zgjidhin duart tuaja.

Në të njëjtën kohë, shfaqet një mundësi dhe nëse merret parasysh se planeti I Fatit punon pozitivisht me planetin e dashurisë, ndoshta është koha për të bërë hapin tjetër në marrëdhënien tuaj! Kjo periudhë gjithashtu siguron humor të mirë, I jep të gjitha aftësitë për argëtim dhe është I përshtatshëm për pazar.Së fundi, çështjet trajtohen pa vështirësi, ndërsa të tjerët janë të sjellshëm dhe pranojnë të na ndihmojnë, gjë që sjell edhe të ardhura në portofolin, me që Afërdita lidhet edhe me financat tona.

Shiko gjithashtu