Afërdita në katror me Jupiterin

23/06/2018

Pasione të flakta dhe të errëta

Nga 23 deri më 27 Qershor, Afërdita nga shenja mbretërore e Luanit formon një katror me Jupiterin e zjarrtë nga Akrepi, një pamje e pafavorshme përDemat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 10-të deri 15-të të shenjave të mësipërme.

Afërdita është planeti i dashurisë dhe i marrëdhënieve ndërpersonale, ndërkohëJupiteri tregon zgjerimin dhe moralin e të gjithëve.Ky aspekt nuk shkakton situata veçanërisht të vështira, këto ditë jeni tepër optimist, kështu që preferoni mirësinë tuaj edhe nëse keni shumë detyrime që duhet të zgjidhen këtu dhe tani.Ju keni nevoj të flirtoni shumë (Afërdita), por përplaseni me kodin tuaj moral (Jupiteri). Tani teprimet dhe gjërat e kota janë karakteristikat e këtyre ditëve, dhe nuk dëshironi të bëni asgjë, por relaksohuni dhe argëtohuni.

Me këtë vështrimështë e mundur që të keqinterpretoni marrëdhëniet tuaja për shkak të pasigurisë dhe mos bëni fillime në dashuri, sepse do të tentoni të largoheni sapo të kalojë entuziazmi i parë.Gjithashtu konsumoni më shumë kohë me lëvdata të panevojshme dhe në egoizëm (Luani), duke harxhuar energji në kanale të tjera do të ishte qartësisht më produktiv.Shikoni situatat më pak të kujdesshme dhe çdo gjë është zhytur përmes nevojës tuaj për konfirmim, gjë që ju lë në sytë e të tjerëve, ndërkohë pabesia është një skenar i mundshëm për shumë njerëz.

Në përgjithësi këtë kohë shmangni të jeni të ekzagjeruar në mënyrën se si e shprehni vetveten, pasimungon mjaftueshëm masa e jetës tuaj dhe jeni të mbingarkuar nga teprimet (Akrepi). Në të njëjtën kohë, emocioni intensiv, i cili në fund të fundit bëhet peshë, është një fenomen i zakonshëm me Jupiterin retrospektiv në Akrepi.Jeni, megjithatë, entuziast si një fëmijë i cili nuk mund të presë për të luajtur lojën e tij, por mos harroni se fati favorizon të guximshmit, mjafton që ata të kenë një bazë të mirë! Gjithashtu, me që po flasim për Afërditën, Luanin dhe Akrepin, nuk do mundeshim t’i shpërfillim ekzagjerimet në … dhoma e gjumit që do të bëhen këto ditë!

Shiko gjithashtu