Virgjeresha, shenja e muajit!

29/08/2018

Një kapitull i ri fillon!

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Edhe 100 atëherë dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon për ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Me rastin e ditëlindjes tuaj, tani është kohë e mirë për të konsultuar me një Astrolog dhe për të parë se çfarë premton harta juaj vjetore, çfarë favoresh dhe cilat çështje do të ndodhin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditëlindja e këtij viti.

Një pamje e parë e ditëlindjes tuaj.

Fuqia e Hënës:

Nëse keni lindur nga 24-28 / 8, Hëna e Plotë do të zhvillohet më 26 Gusht mbyll hartën tuaj të kthimit diellor. Këtë vit shihni rezultatin e punës tuaj dhe veprimet dhe kuptoni se si duhet të lëvizni në rrugë. Disa gjëra ose disa njerëz mund të largohen nga jeta tuaj ose të ndryshoni plotësisht rolin e tyre.Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat rrihen dhe ndriçojnë për ta bërë të qartë.

Nëse keni lindur më 7-11 / 9, energjia e Hënës së re që do të zhvillohet më 9 Shtator është shkruar në hartën tuaj të kthimit diellor do të ndikojë brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm nga ditëlindja juaj.Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e hapur, intuitive dhe periudhë magnetike në të cilën mund të tërhiqni dhe do t’ju jepen shumë gjëra.Fusha e shkaktuar në hartën tuaj diellorenga Hëna e re do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtij viti, pasi do të shihni se çështjet që kontrollohen nga shtëpia Hënës së re do të lëvizin më me force dhe do bëniplane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

Mendimi dhe logjika:

Nëse keni lindur nga fillimi i shenjës suaj dhe deri në 6/9, Merkuri në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë tek Luani. Këtë vit do t’ju duhen disa herë për të ndryshuar pozicionet tuaja dhe për të bërë rregullime për idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund të zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që shpirti juaj mund të jetë i gatshëm, por trupi  juaj jo.Nëse nuk bëni rregullime atëherë shpesh do të nisni gjëra që nuk do të keni mundësi të arrini. Në këtë cikël të ditëlindjes tuaj, vetë-analiza dhe vetëdijesimi do të jenë të rëndësishme njëherë e përgjithmonë, ju do të dyshoni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja.Dyshimet që do të keni për idetë dhe opinionet tuaja ose do t’ju udhëheqin që të mos jeni të gatshëm t’i shpërndani me të tjerët ose t’i shpërbleni për t’i mbrojtur ato me forcë dhe plotësisht, në mënyrë që të tjerët të mos e kuptojnë se edhe ju jeni të ngatërruar. Në përgjithësi, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me rrethanat rrethuese.

Nëse keni lindur më 6/9 e tutje, Merkuri në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë në shenjën tuaj. Këtë vit, do të jeni në gjendje të kuptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta.Idetë e tuaja do të jenë të sakta dhe komunikimi do të jetë i rëndësishëm për ju, duke mbajtur gjithmon kontakt me miqtë. Ka shumë mundësi që të bëni disa udhëtime të shkurta.

Dashuria dhe financat:

Nëse keni lindur nga fillimi i shenjës suaj dhe nga 9/9, Afërdita në kthimin diellor të këtij viti do të jetë tek peshorja. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit, si dhe ana tuaj romantike.Do të lëvizni më mirë dhe shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të drejtpërdrejtë. Këtë vit, dashuria do gjeendet papritur në një mënyrë që ju nuk e prisnit.

Nëse keni lindur nga 9/9, Afërdita do të kthehet në kthimin diellor të këtij viti tek Akrepi. Ky cikël vjetor do të jetë mjaft i këndshëm dhe pavarësisht nga natyra e problemeve me të cilat do të hasni, do të jeni në gjendje të jepni zgjidhje pozitive dhe krijuese.Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë në miqtë ose partnerin tuaj këtë vit, dhe në përgjithësi do të keni një rreth shoqëror aktiv dhe të gjallë dhe pjesëmarrje në shumë thirrje dhe ngjarje të këndshme.Ky vit mund të jetë edhe viti kur një histori e re romantike fillon të zhvillohet në jetën tuaj.

Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë marrëdhënia juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do të gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, meqë aftësia juaj për të shprehur veten emocionalisht dhe për të treguar dashamirësinë tuaj do të theksohet ashtu siç do të rritet edhe kreativiteti juaj . Nëse keni të bëni me diçka artistike, kyvit do t’ju çojë përpara.

Veprimi dhe sipërmarrja:

Nëse keni lindur nga fillimi i shenjës tuaj dhe deri nga 11/9, Marsi në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë në gradat e fundit të Bricjapit. Këtë vit jeni të fortë, të fuqishëm dhe plot vitalitet dhe kjo do t’ju ndihmojë të arrini shumë nga qëllimet tuaja.Ju do të ndiheni mirë me veten dhe do të jeni në gjendje të përballoni ndonjë vështirësi që hasni lehtë dhe drejtpërdrejt. Këtë vit theksohet aftësia tuaj për të marrë përsipër një rol udhëheqës në punën tuaj dhe mund të lëvizni në një mënyrë të pavarur.Ju duhet të ndihmoni (dhe e bëni) miqtë dhe njohjet që kanë nevojë për ju. Viti i këtij viti ju bën më shumë aventureske se sa jeni dhe ndoshta po bëni një udhëtim për të eksploruar një zonë të panjohur. Një vit aktiv ju pret me shumë arritje.

Nëse keni lindur më 11/9 e tutje, Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë në gradat e para të Ujorit. Këtë vit ka një tendencë të fortë për të qenë agresiv dhe për të humbur lehtë durimin tuaj. Mund të ketë probleme me çështjet që menduat se ishin rregulluar në të kaluarën ose që ishin lënë pas dore, veçanërisht në biznesin tuaj.Është e rëndësishme që këtë vit të vendosni çdo aspekt të jetës suaj. Kini kujdes sepse aksidentet mund të ndodhin për shkak të neglizhencës ose pakujdesisë. Impulsi dhe lëvizjet e nxituara nuk janë këshilltari më i mirë i vitit. Mosmarrëveshjet dhe grindjet e forta nuk do të jenë të lehta për t’u kapërcyer dhe do të vijë pajtimi mes palëve.Është shumë e dobishme për ju këtë vit për t’u çlodhur ose për t’u çliruar fizikisht në një mënyrë pozitive në mënyrë që energjia intensive që keni dhe rutina e jetës tuaj të përditshme do të ndryshojë.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë nga 16 deri në 20 tek Akrepi, në varësi të datës përfundimtare të ditëlindjes suaj. E gëzueshme dhe me fat ky vit dhe lehtë mund të ofroni zgjidhje për problemet që ju shqetësojnë .Jeta juaj sociale po rritet dhe jeni në kontakt me njerëz të rëndësishëm që mund të ndihmojnë ose të ndikojnë në situata. Çështjet ligjore dhe udhëtimet janë të favorizuara. Shtëpitë e pushtuara nga Dielli dhe Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jenë të rëndësishme këtë vit.

Baza të qëndrueshme, kufizimet dhe seriozitet

Saturni në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë në fazat e hershme të Bricjapit. Këtë vit do të mundëni të vini jetën tuaj në një rregull.Ju do të përdorni energjinë dhe potencialin tuaj në mënyra praktike dhe përpjekjet tuaja do të sjellin rezultate si dhe lëvizni realisht dhe objektivisht dhe do të keni forcën për t’i rezistuar pengesave të paraqitura.

Vetëdijesimi dhe zhvillimi shpirtëror

Planetet (Urani, Neptuni dhe Plutoni) veprojnë me vetëdije dhe ju ndihmojë të kuptoni aspektet më të thella të jetës tuaj. Gjithashtu referohuni situatave që janë ndoshta përtej krahut jush dhe nuk mund t’i kontrolloni ato. Nëse në harta e kthimit tuaj diellore të këtij viti ndonjë planet bie në një qoshe të shtëpiseë (1-4-7-10) do të punojnë më personalisht dhe duhet të jepni rëndësi  çështjeve të ngritura nga ekosistemi dhe nga qeverisjae një hartë diellore të kthimit.Rritni kreativitetin tuaj këtë vit dhe kjo do të ndikojë pozitivisht në aktivitetet tuaja. Këtë vit, ju do të merreni me diçka të re dhe unike që do t’ju zgjojë dhe ju rinovon mendërisht. Mund t’ju tërheqë diçka që ka të bëjë me shkencën, teknologjinë apo edhe astrologjinë.Këtë vitfuten elemente të reja në jetën tuaj dhe qëllimi juaj është që të rinovohet dhe të mos lëvizni më ose kufizoni nga rutina e pashtershme e përditshme. Një vit që rinovon dhe ju sjell ndryshime pozitive si në nivel individual dhe social të njohjeve, miqve dhe grupeve përmes të cilave mund të krijoni.

Më sipër zbatohet edhe më shumë nëse keni lindur nga 23-26 / 8. Keni nevojë për kontakte me diçka më shpirtërore pasi është një periudhë konfuzioni për drejtimin që duhet të merrni. Kjo krizë identiteti do t’ju ndihmojë të lini mejanë egot dhe të zbuloni veten.Të mëipërmetjanë akoma më shumë nëse keni lindur nga 5-10 / 9.

Këtë vit, ju ndjeni më fort dëshirën për të eksploruar dhe për sekretet e universit dhe jetës. Kujtimet dhe përshtypjet nga e kaluara juaj vijnë në të tashmen tuaj dhe qëndrimi juaj formohet nëpërmjet tyre.Është një periudhë e ndryshimit pozitiv, transformimit dhe lirimit që mund të bëhen edhe përmes një forme psikoterapi, natyrisht, nëse mendoni për të. Këtë vit, jeni më të fortë dhe bëni vendimin për të ecur përpara duke lënë pas plagët e së kaluarës.Si rezultat, jeni duke lëvizur në mënyrë të qartë dhe duke pasur ndikim të fortë mbi të tjerët, duke krijuar përshtypje të mira dhe duke qenë në gjendje t’i bindni ata të miratojnë idetë tuaja. Të mësipërmet janë edhe më shumë nëse keni lindur nga 9-14 / 9 …

E mire dhe kreative ditëlindja e ketij viti!

Shiko gjithashtu