Tarot Astrologjike për muajin Shtator

01/09/2018

Letra Taro e Arkanës e Madhe që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Shtatorit është letra e Krizës!

Letra Taro e muajit: Kriza

Karta e Krizës vendos se në Shtator do “zhyteni” në botën tuaj, do të njihni ndjenjat tuaja dhe do të afroheni në atë që vërtet doni shumë dhe besoni se ju përket dhe është familja juaj.

Marrëdhëniet fitojnë emocion …

Shtatori është një muaj i mirë, romantik, ka ngrohtësi dhe dashuri për marrëdhënie … Mendoni se ka nevojë për një bashkim emocional të konsiderueshëm, e cila do të sjellë bashkim, stabilitet dhe siguri.Dashuria duket se merr një formë më të ëmbël dhe nuk ka pasiguri për “nesër” që shkaktojnë shpërthime emocionale …Këtë muaj do të ketë zhurma dhe kontradikta për shkak të impulsivitetit, e cila do të rezultojë nga frika e humbjes së asaj që ju përket, atë që duam!Shenjat më me fat në dashuri do jetë ky muaj, Dashët, Luanët, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit. Shenjat që do të kenë ulje dhe ngritje emocionale, por gjithashtu kundërshtime në ndjenjat e tyre janë Demat dhe Shigjetarët.

Ndryshimet profesionale dhe financiare …

Gjatë muajit Shtator, frymëzimi, krijimi dhe imagjinata mund të mbështesin vërtet arritjet profesionale të disa përfaqësuesve të zodiakut!Megjithatë, gjatë këtij muaji nuk do mungojnë përçarjet në punë, e cila do të shkaktojë shqetësim dhe mosbalancim që do të krijojë frikë dhe pasiguri për nesër!Guximi dhe durimi do ju ndihmojnë në tejkalimin e kësaj periudhe të paqëndrueshme!Në sektorin financiar, do të ketë shumë detyrime dhe shpenzime për të gjithë, dhe tendenca për gjëra të kota mund t’ju çojë në gabime dhe humbje financiare që duhet të shmangni! Pushtimet e rëndësishme të biznesit këtë muaj do të kenë Dashët, Binjakët, Luanët, Peshoret. Suksese dhe fitime ekonomike do të kenë Bricjapët dhe Peshqit.

Tarot Shtator për 12 shenjat:

Dashi – Karta e Taro e muajit: Dielli

«Ajri i optimizmit!»

Vjeshta fillon me humor pozitiv nga ana juaj, por edhe me ngjarje të gëzueshme që ju mbushin me entuziazëm!Disa komunikime, lajme, udhëtime dhe marrëveshje do t’ju bëjnë të lëvizni shpejt për të përparuar planet tuaja personale! Pika e rëndësishme e muajit është që do të takoni njerëz të rinj të cilët do ju japin një kontribut të veçantë në zhvillimet e ngjarjeve të rëndësishme në jetën tuaj!

Dashuria: Vera vazhdon në emocionalet tuaja dhe këtë muaj dhe ju dukeni se nuk po mblidheni! Komunikimet e g;zueshme, ftesat, sugjerimet vijnë për t’ju dhënë konfirmimin që keni nevoj! Edhe nëse nuk jeni në një marrëdhënie, muaji ju ndihmon për njohje të reja.

Karriera dhe financat: Puna fillon dhe jeni të vëmendshëm këtë kohë, me ide të reja dhe shumë plane krijuese! Gjatë muajit do të ketë marrëveshje të reja biznesi që do të qëndrojnë për ju! Sa për financat tuaja, ka mundësi të dilni mirë!

Demi- Karta e Taro e muajit: Kriza

«Muaji i presioneve dhe programimi!»

Vera mbarroj dhe çdo njeri ulet në stolin e tij, ky tranzicion për ju do të jetë i ngutshëm dhe i vështirë! Këtë muaj do të shihni më seriozisht rrjedhën e fushave kryesore të jetës suaj, do ndjeni më shumë ndjenjën tuaj të përgjegjësisë dhe do të kuptoni se ka probleme para jush ku rrënjët e të cilëve fillojnë nga e kaluara ku duhet menjëherë t’i rregulloni. Do merrni vendime të vështira për të ardhmen tuaj dhe do të shihni disa gjëra të bazuara në logjikën!

Dashuria: Gjendja e ndjenjave tuaja duket se nuk ju kënaq këtë muaj. Ka një problem, një “tërhqje” që nuk ju lejon të përjetoni momentet në emocionaet tuaja! E kaluara duket se ju shqetëson dhe keni arritur në fazën e marrjes së vendimeve serioze në lidhje me rrugën tuaj! Një njohje me një person të ri do bëhet në mes të muajit do t’ju ndihmojë të shihni më qartë vendimet që duhet të bëni në ndjenjat tuaja!

Karriera dhe financat:Duke u kthyer nga pushimet tuaja verore, interesi juaj është tërësisht i fokusuar në biznesin dhe financat tuaja! Shumë përgjegjësi bien në shpinën tuaj, por do të bëni në mënyrën tuaj më të mirë! Financat mund të hyjnë në një organizim më të mirë!

Binjakët – Karta e Taro e muajit: Bota

«Çdo gjë në jetë është bërë për ndonjë arsye … »

Asgjë nuk është e rastësishme në jetë edhe pas shiu të fuqishme, del gjithmonë ylberi! Këtë muaj arrini në një fazë ku shumë nga problemet tuaja përfundojnë dhe ju sigurisht, numëroni përvojat tuaja, vendosni më shumë kujdes për të kthyer një faqe të re! Do të afroheni më shumë këtë muaj me njerëzit tuaj të dashur, të cilët do të kenë nevojë për mbështetjen dhe udhëzimin tuaj!

Dashuria: Shtatori është një muaj i rëndësishëm, por vendimtar për evoluimin e ndjenjave tuaja! Tani do të ndjeni se ju lidh dashuria e vërtetë me personin në zemrën tuaj! Me shumë mundësi është të njihni këtë person, i cili do të qëndrojë në anën tuaj për një kohë të gjatë! Favori i ndjenjave është e madhe … mos humbisni mundësi!

Karriera dhe financat:Një arritje e rëndësishme profesionale do t’ju japë këtë muaj një buzëqeshje dhe kënaqësi për të gjitha përpjekjet që keni bërë deri më tani! Në financat tuaja ka mbështetje dhe ndihmë që nuk ju lejojnë të shqetësoheni dhe të nguteni!

Gaforrja – Karta e Taro e muajit: I çmenduri  

«Një muaj plot me veprime dhe guxime!»

Vjen vjeshta, por duket se gjendja për veprim, aventurë dhe pakujdesi vazhdon për ju! Pra, në Shtator rrezikoni, luani, bëni ndryshime, jetoni me aventura në këtë moment dhe mbi të gjitha guxoni të bëni ndonjë gjë që kalon në mendjen tuaj! Zemërimi dhe tensionet nuk do mungojnë nga njerëzit tuaj, pasi tendenca për vetëqëndrim do të jetë e madhe!

Dashuria: Ndjenjat tuaja marrin një formë të paqëndrueshme në fillim të vjeshtës dhe kthesat nuk mungojnë! Shfaqen ndryshime që ju bëjnë të punoni impulsivisht, duke humbur mundësitë për një formë më të qëndrueshme të ndjenjave tuaja! Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të shmangni grindjet me partnerin tuaj dhe të lini mënjanë tendencat tuaja revolucionare!

Karriera dhe financat:Lëvizshmëri intensive në biznesin tuaj që nga fillimi i Shtatorit … Përparimet dhe ndryshimet janë të mbushura me entuziazëm, por duhet me çdo kusht të shmangni rritjet financiare që lehtë mund t’ju lënë në financat tuaja!

Luani- Karta e Taro e muajit: Shenjtori 

«Duke parë të ardhmen shpresëdhënëse!»

Ndryshimet fillojnë këtë Shtator dhe janë argëtuese! Lajmi më pozitiv është që më në fund të shmangni stanjacionin e muajve të kaluar dhe të kaloniproblemet e djeshme … Do ndjeni se ngatërrimet muajve të kaluar ju çojnë në një rrugë të mirë, sukses dhe zhvillim thelbësore! Disa mendime apo dëshira do të formohen në një mënyrë ndryshe!

Dashuria: Tashme dini se çfarë doni, çfarë kërkoni dhe çfarë meritoni … Këtë muaj mund të arrini më lehtë gëzimin dhe lumturinë e vërtetë në ndjenjat tuaja. Një angazhim thelbësor ndaj personit që ju intereson do t’ju japë plotësi!

Karriera dhe financat: Një aktivitet i ri profesional fillon këtë Shtator dhe ju bën të jeni në gatishmëri! Profesionalet tuaja po zhvillohen pa probleme, ndërkohë në financat tuaja ka mundësi për investime dhe fitim!

Virgjëresha- Karta e Taro e muajit: I dashuruari

« Muaji i dashurisë …»

Muaji i ditëlindjes ju gjen me të gjallë, por edhe të pandalshëm! Dëshira juaj është të shijoni përvojat që keni humbur dhe kjo është ajo që do të ndodhë … Këtë muaj do të guxoni të bëni ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj.Dashuria do të luajë një rol udhëheqës në ditët e Shtatorit, por nuk do të humbisni dilemat dhe dyshimet, sepse nuk do të jeni në gjendje të rehatshme.

Dashuria:  Dashuria ju shqetësonnë mënyrën më të bukur këtë Shtator! Kaloni ditëlindjen tuaj dhe keni etje për konfirmim erotik, flirtim, njohje dhe lojë erotike. Do të jetë një person që do t’ju magjepsë me qëndrimin e tij erotik dhe do të jeni të kënaqur me zhvillimet.Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, leshojeni veten në përvojat e momentit dhe nuk do të humbisni! Nëse jeni në një marrëdhënie, bëhuni gati për të ringjallur lidhjen tuaj!

Karriera dhe financat:Krijim profesional vjen këtë muaj për ju! Idetë tuaja janë shumë, sugjerimet dhe diskutimet interesante do të jenë të frytshme, kështu që mund të rigjallëroheni dhe të bëni të plane të reja! Ekonomia është në një fazë më të mirë, keni disa kontribute shtesë, por gjithashtu një tendencë për gjëra të kota!

Peshorja: Karta e Taro e muajit: Perandori

«Pushtimet e fuqishme!»

 

Nuk ka “Nuk mundem”, ka “Nuk dua” … Kjo është pikërisht parulla tuaj për këtë Shtator! Fuqish;m merrni vendimet duke pretenduar se çfarë meritoni dhe duke synuar asgjë më pak se suksesi, të cilin tashmë po fitoni!Dëshirat personale tani po bëhen realitet!

Dashuria: Do të jetë një person këtë muaj, i cili do të nxisë interesin tuaj të dashurisë dhe do t’ju bëjë të jepni betejën tuaj për ta fituar atë! Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, këtë muaj do të vendosni vetë “dëshirat” për bashkëshortin tuaj, i cili madje do të dëshirojë t’ju bëjë të gjitha dëshirat!

Karriera dhe financat:Shtatori ju ofron suksesin, njohjen dhe pushtimin që keni pritur në profesionalet tuaja! Një promovim, një rritje e detyrave apo edhe një rritje e vogël ekonomike do t’ju japë gëzim dhe shpresë për të ardhmen!

Akrepi- Karta e Taro e muajit: Fuqia

«Qëndroni përsëri në këmbët tuaja!»

Shtatori është një muaj rehabilitimi për ju që keni lindur në shenjën e Akrepit! Kjo do të thotë se shumë nga problemet e djeshme gjejnë zgjidhjen e tyre, ndërkohëdhe ju nga ana tjetër përballeni me më shumë qetësi dhe me vendosmëri situatat rreth jush! Disa grindje me njerëzit tuaj të dashur do të kalohen dhe do të ndiheni të lehtësuar!

Dashuria: Monedha gjithmonë ka dy anët, kjo është diçka që do të mësoni edhe këtë muaj,! Ju do të kuptoni anën e partnerit tuaj, ju do të merrni në vendin e tij dhe ju do të kuptoni se si mendoni dhe ndjeheni. Pastaj zbuloni vetëm të vërteta të rëndësishme që keni kërkuar për një kohë të gjatë! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie atëherë një romancë e re erotike do t’ju rigjallërojë në mënyrën më të bukur!

Karriera dhe financat:Muaji ju ofron konfirmim moral dhe financiar! Në një mnyrë ngjitni «shkallë»dhe duke parë përmirësim në punën tuaj dhe çështjet financiare! Muaji është i favorshëm për fillimin e biznesit të ri!

Shigjetari: Karta e Taro e muajit: I vetmuari 

« I kushtoni kohë vetes!»

Kalimi nga periudhë e verës në muajin e detyrimeve në Shtator është e vështirë për ju… Këtë muaj do jeni të mbyllur, do jeni shumë të ngarkuar, do të shqetësoheni për situatat e kaluara dhe do të doni të largoheni për një kohë nga jeta juaj shoqërore dhe të sqaroheni! Çfarë ndodhi? Çfarë duhet të bëni në të ardhmen? Këto përgjigje do t’ju jepen tani në Shtator!

Dashuria:  Ndjenjat tuaja vijnë në fazën e vjeshtës, me pranverën dhe motin e ftohtë! Një marrëdhënie nga e kaluara duket se ju shqetëson dhe nuk ju jep atë që ju nevojitet! Ndoshta tani po merrni vendimin endarjes! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, muaji juaj ofron mundësinë e tejkalimit të disa plagëve të së kaluarës.

Karriera dhe financat:Detyrimet tuaja po rriten ndjeshëm këtë muaj dhee vevtmja gjë që duhet të bëni është të ngrini mengët dhe të punoni! Ndoshta shpesh do të neglizhoni jetën tuaj personale, sepse koha juaj do të jetë jashtëzakonisht e kufizuar! Financat janë ende të kufizuara, prandaj ruhuni nga trajtimi juaj!

Bricjapi: Karta e Taro e muajit:Ruleta e fatit 

«Papritur ndodhin ndryshime të lumtura!»

 

Një valë e emocioneve vjen për të ndryshuar të gjitha të dhënat rreth jush dhe fati duket se këtë Shtator luan shumë lojëra shumë të bukura me ju! Ky muaj do të ketë një ndryshim të papritur që do ta transformojë jetën tuaj në mënyrën më të bukur! Tregoni gatishmërinë ndaj sugjerimeve që do ju bëhen dhendihuni bukur dhe lirisht me zhvillimet që do të ndodhin!

Dashuria: Dashuria gjithmonë e bën pamjen e saj në mënyrën më të papritur dhe kur çdo shpresë ka humbur! Pra edhe ju këtë muajdo të habiteni nga çështja e dashurisë që do të ekzistojë … Një personi ri do të vijë në jetën tuaj dhe do të ndryshojë shumë nga “besimet” tuaja në lidhje me marrëdhëniet!

Karriera dhe financat:Mos hezitoni të merrni pjesë në një ndryshim apo nisje biznesi të ri … Ky Shtator ka surpriza të këndshme në biznesin tuaj si dhe në financat tuaja! Një çështje biznesi që ishte e harruar mund të fillojë të lëvizë, ose një propozim unik mund t’ju sjellë mundësinë që po kërkoni. Favorizoheni nga kontaktet me jashtë për edukim dhe zgjerim! Ekonomia është fitimprurëse!

Ujori: Karta e Taro e muajit: Drejtësia 

« Bëni zgjedhjet e duhura për të ardhmen tuaj !»

Ndonjëherë për të arritur gjithçka që duam, është e nevojshme të bëjmë tërhqje, të vendosim ujë në verën tonë … Këtë Shtator do të kuptoni, do bëni një hap prapa për të menaxhuar metodikisht për të fituar atë që dëshironi! Këtë muaj do të keni një ribashkim me njerëzit që kishit kohë pa parë ose keni qenë në distancë. Marrëdhëniet tuaja do të luajnë një rol udhëheqës!

Dashuria: Emocionet tuaja do të marrin një formë më të qetë dhe harmonike këtë Shtator! Është e mundur të keni një ribashkim me personin tuaj të zemrës ose për të kapërcyer një pengesë erotike që ju ka çuar në dilema! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, periudha është jashtëzakonisht e favorshme për flirtim dhe njohje të reja!

Karriera dhe financat:Profesioni dhe financat tuaja janë në një stangim, dhe ju që duhet të bëni këtë muaj është që të organizoni dhe të vendosni përgjegjësitë tuaja në një rregull! Bashkëpunimet tuaja do të ndihmojnë që planet tuaja të biznesit të jenë të suksesshme. Financat janë të shtrënguara, por mund t’i organizoni ato!

Peshqit: Karta e Taro e muajit: Perandoresha

« Një muaj krijues !»

Një muaj plot dashuri, ngrohtësi dhe shoqëri fillon! Do jepni vëmendje të madhe dëshirave tuaja, por edhe atyre që janë afër jush! Disa nga qëllimet tuaja do të bëhen realitet, disa nga planet tuaja do të jenë në progres, disa nga planet tuaja do hyn tani në fazën e zbatimit , ndërkohë e ardhmja është para jush, e shikoni me optimizëm dhe kreativitet!

Dashuria: Në Shtator ju ndjeni interesin e personit që doni. Do e keni afër, t’ju tregojë çdo orë dhe minutë se sa e rëndësishme është marrëdhënia juaj … Mendimi i martesës, formalizmit apo edhe pasardhësit është brenda planit të muajit! Sa për ju se nuk jeni në një marrëdhënie, një dashuri e re mbush zemrën tuaj tani!

Karriera dhe financat:Një muaj plot frymëzim, kreativitet, por edhe hapje e madhe profesionale, veçanërisht nëse puna juaj është e lidhur me Artin! Përfitimet financiare vijnë tani në duart tuaja dhe ju ofrojnë kënaqësi dhe gëzim! ..

Shiko gjithashtu