Parashikimi I Muajit Prill 2019

01/03/2019 to 30/04/2019

Nga pikëpamja astrologjike, Prilli është një muaj i fortë. Jupiteri, Plutoni dhe Saturni hyjnë në një rrugë retrospektive, Merkuri, Afërdita dhe Hëna e Re udhëtojnë në Dash dhe Hëna e Re kulmon me një Hënë të Plotë blu në shenjën e marrëdhënies, të Peshoreve, më 19 Prill në një fat të rëndësishëm.Muaji fillon me Hënën e Retek Dashi më 5 Prill.

Kjo është si një mini detoksifikim, një sqarim që ju lejon të çliroheni nga e kaluara dhe të bëni një fillim të ri.Merkuri në rrugë të drejtëtakon Saturnin dhe Neptunin gjatë kësaj periudhe dhe Plutoni bashkohet me Jugun, duke ju ndihmuar të sqaroni gjërat dhe të hidhni larg atë që nuk keni nevojë për të shkuar para.Pak kohë më pas, Jupiteri tek Shigjetari shkon në rrugë retrospektive më 10 Prill dhe Afërdita lidhet me një bollëk planesh në qiell, përfshirë Neptunin romantik, duke krijuar një entuziazëm.

Shumë gjëra ndodhin në të njëjtën kohë midis 10 dhe 17 Prillit dhe ju duhet të mbani një ekuilibër: të vazhdoni të ëndërroni dhe të mbani gjallë vizionin tuaj, por në të njëjtën kohë jeni në gjendje të bëni kompromis.Pastaj, më 19 Prill ne kemi një Hënë blu tek Peshorja të grada e fundit (29 ° 06), që është Hëna e Plotë e dytë tek Peshorja këtë pranverë.Mërkuri, i cili ka zhvilluar shpejtësinë e tij normale në një rrugë të drejtë, hyn tek Marsi pak para Hënës së Plotë dhe gjërat janë më në fund të gatshëm për të shkuar pas një vonese të muajve të plotë.Me Diellin dhe Afërditën gjithashtu ndryshojnë shenjë, universi nënshkruan marrëveshjen për ndryshime në jetën tuaj.

Tani keni mundësinë për të rregulluar çdo gjë që është thyer dhe për të fituar ekuilibrin tuaj të brendshëm.Hidhni gjithçka që nuk ju nevojitet.19 Prilli është një datë vendimtare për marrëdhëniet.Më 20 Prill, Dielli hyn tek Demi ku takon Uranin tek Demi, Afërdita hyn tek Dashi dhe Merkuri me Afërditën takojnëDashin.Krijohen tone të energjisëkëtë periudhë dhe do të jeni gati për aventura të reja si në dashuri ashtu edhe në biznes!

Marrëdhëniet thjeshtohen me Afërditën tek Dashi nga 20 Prill deri në Maj: "Unë Tarzani, Ti Xhein" është e vetmja gjë që duhet të thoni për të prezantuar veten ...Deri në fund të muajit, Plutoni dhe Saturni bëhen retrospektiv më 24 dhe 30 Prill, dhe është koha për t'u përgatitur për transformimin e madh që Saturni - Plutoni sjell në vitin 2020.Qëndrimi i Saturnit funksionon si një rreze e së kaluarës dhe në mënyrë të qartë përshkruan atë që nuk funksionon më.Me katrorin e Marsit me Neptunin,  mund të ndiheni përkohësisht që nuk dini çfarë të bëni. Besoni intuitën tuaj dhe bëni atë që mendoni se është më e mira për ju. Është koha e përsosur për rifillim!