Parashikimi I Muajit Mars 2019

01/03/2019 to 31/03/2019

Kjo periudhë me Uranin duke lënë shenjën tuaj në 5 të muajit dhe Merkuri duke lëvizur tek Peshqit nga data 5 deri më 27, nxjerr gjëra të paparashikueshme dhe të papritura që do t'ju shqyrtojnë dhe ka shumë mundësi të prishin humorin tuaj.Disa nga planet që keni në mendje do të shtyhen dhe kjo do t'ju shkaktojë shumë shqetësim dhe ankth.Në 21 kur Hëna e Plotë zhvillohet tek Peshorja, mos u nxiton.Nëse veproni në mënyrë impulsive mund të zhgënjeheni përsëri.Anullimi i planeve tuaja ka mundësi t'ju vë në mendime dhe rirregullime më të thella. Nëse thënia popullore thotë çdo pengesë për  mirë, ndoshtakëtu keni një vend për të menduar më.