Parashikimi I Muajit Gusht 2020

01/08/2020 to 31/08/2020

 

Parashikimet Mujore Gusht 2020

Sfida dhe qëndrim të fortë për të vepruar ndryshojnë të dhënat në nivel profesional.

Në gusht, Hëna e plotë ndryshuese që zhvillohet në fillim të muajit do të luajë një rol protagonist. Në të njëjtën kohë, katroret e Marsit në Dash me Jupiterin, Plutonin dhe Saturnin në Bricjap rrisin intensitetin dhe nervozizmin gjatë muajit dhe krijojnë zhvillime të rëndësishme që ndryshojnë të dhënat në mjedisin profesional.

Fillimisht, më 3 Gusht, Hëna e Plotë në boshtin Luan - Ujor ndryshon të dhënat në marrëdhëniet miqësore dhe personale.Pjesëmarrja e Uranit nga Demi në katrorin me Dritat (Dielli, Hëna) mund të sjellë trazira dhe njohje të reja të papritura që krijojnë një skenë të paparë dhe intensive.

Më 4 Gusht, Marsi në Dashnëkatror me Jupiterin në Bricjap mund të çojë në ekzagjerime të kushtueshme ose mbi-optimizëm që nuk do të pasqyrohet në mjedisin profesional.

Më 5 Gusht, Merkuri kalon në Luan dhe krijon nevojën për të shprehur gjithçka që ndiejmë. Ekzagjerimet mund të na karakterizojnë dhe të krijojnë probleme me ata që na rrethojnë.

Më 7 Gusht, Afërdita kalon në Gaforre dhe forcon nevojën për t'u afruar me mjedisin tonë familjar.Harmonia dhe ngrohtësia që mbizotërojnë krijojnë një mjedis ideal, ku ne shijojmë shoqërinë e njerëzve tanë.

Më 13 Gusht, Marsi në Dash formon një katror me Plutonin në Bricjap, duke sjellë në sipërfaqe pasiguri dhe një nevojë të fortë për të kontrolluar dhe manipuluar të tjerët. Tensionet në mjedisin profesional për shkak të egoizmit të tepërt do të jenë intensive. Kujdes nga proceset në prapaskenë që do të na zhgënjejnë.

Më 19 Gusht, Hëna e Re në Luan hap një kapitull të ri në jetën tonë emocionale, pasi është e mundur që do të ketë njohje të rëndësishme të reja. Ekzagjerimet janë të kufizuara dhe ne jemi thirrur të marrim përgjegjësi që do të na ndihmojnë të shohim ndjenjat tona në lidhje me të ardhmen dhe stabilitetin.

Më 20 Gusht, Merkuri kalon në Virgjëreshë dhe ne i kthejmë mendimet tona në jetën e përditshme. Ne përqëndrohemi në gjetjen e zgjidhjeve për çështjet e përditshme dhe të punës që na shqetësojnë.

Më 22 Gusht, Dielli kalon në Virgjëreshë, duke ndryshuar gjendjen shpirtërore. Eshtë koha për t'u marrë me planifikimin ditor dhe detyrimet që mund të kemi marrë përsipër.

Më 24 Gusht, Marsi në Dash u ndesh me Saturnin në Bricjap, nuk lë hapësirë ​​për veprim pa pengesa.Vetëflijimi dhe vonesat krijojnë probleme në nivelin e karrierës.Për tu informuar dita ditës, lexoni parashikimet ditore për shenjat e zodiakut. Muaj të mbarëtë dashur miq!