PARASHIKIMI PER DITEN E SOTME DATE 18-10-2019

https://www.astrologu.al/sq/node/32

NJE DITE E MIRE NE CESHTJE TE RENDESISHME, ESHTE FUNDI I JAVES,  ESHTE MIRE QE ME NDIKIMET PLANETARE QE KAN TE BEJNE SOT SI : HENA NE BINJAK ,AFERDITA NE AKREP, DHE PLUTONI NE BRICJAP JU JEP MUNDESIRA NE MBYLLJE TE CESHTJEVE TE VESHTIRA .NJE MUNDESI TE MIRE PER JAVEN QE VJEN KJO DITE E PREMTE DITA E AFERDITES JU JEP SHANSE QE TE ECNI PAK ME SHPEJT NE REALIZIMET E PLANEVE QE JUVE KENI NJE DITE TE BUKUR JU UROJME NE CDO ASPEKT. 

PER ME TEPER KLIKONI NE ANDRESEN E MESIPERME. 

Shiko gjithashtu