Parashikimet

23/11-21/12
Shigjetari vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë):

Mos dëshmoni për familjen dhe të dashurit tuaj. Me Neptunit në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, ju doni të ofroni pa kushte dashurinë tuaj për familjen tuaj, ju bëheni më të ndjeshëm dhe të dhembshur. Një anëtar i familjes suaj mund të thyejë zemrën tuaj dhe të përpiqet t'ju manipulojë për të marrë atë që ai dëshiron (domethënë, vëmendjen tuaj të plotë). Ndërsa mund të dëshironi të vraponi në shtëpinë e tij dhe ta ndihmoni, mund t'ju duhet të rishikoni. A keni krijuar një ndërvarësi? Nëse është kështu, vetëm ju mund ta thyeni atë.

Por kjo mund të duket e pamundur për ju tani, veçanërisht nëse dikush mban një armë të plotë emocionale në kokën tuaj. Por mendoni për këtë: Gjëja më e mirë për të dy ju është që së pari të kujdeseni për veten. Përveç kësaj, ju mund ta parandaloni këtë person të marrë jetën në duart e tij nëse jeni gjithmonë në nxitim për ta shpëtuar atë. Vendosja e vetes së parë në të vërtetë mund të ketë pasoja pozitive për të tjerët, ata do të detyrohen të merren me problemet e tyre. Nëse jeni ende duke jetuar në një shtëpi që nuk ju shpreh emocionalisht, mund të jetë koha për të lëvizur.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Mos i mbani mend idetë tuaja të mëdha inovative, edhe nëse ky zë i vogël i brendshëm i sfidon ose i hedh poshtë ato. Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore, dhe ju bën disi të përmbajtur në projeksionin e pikëpamjeve dhe ideve tuaja. Por a mendonit se mund të konsideroheshit pionier përpara kohës suaj? Mos mendoni se do të refuzoheni ose, në rastin më të keq, do të talleni. Duke përzier progresivisht Ujorin me Saturnin institucional, ju mund të bëheni më të sinqertë dhe fanatikë në lidhje me pikëpamjet tuaja mbi çështjet humanitare, siç janë hendeku gjinor i pagave, diskriminimi në vendin e punës, barbarizmi politik dhe policor dhe çështje të tjera shoqërore. Saturni tradicional madje mund t'ju ndihmojë të luftoni për pushtet ndërsa mbledh një turmë të padrejtë pranë jush. A është koha të luftojmë për të drejtat e njeriut? Ngrini zërin në emër të ndryshimit!

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Jupiteri i shtrirë lëviz në shtëpinë tuaj të tretë, të intelektit dhe komunikimit, kështu që përfshiheni në aktivitete të forta shpirtërore, bëheni shumë shoqëror. Nëse ndiheni të mbërthyer në një rutinë ose të hutuar se çfarë drejtimi duhet të merrni në lidhje me një marrëveshje ose projekt, përgatituni për një përparim. Një bisedë ose një takim me dikë idetë e të cilit admironi mund të çojnë në një miqësi ose bashkëpunim të ri, dhe keni kaq shumë për të mësuar! Personi që keni kërkuar gjatë gjithë jetës tuaj mund të shfaqet më në fund ndërsa shihni harmoninë dhe gëzimin në shkëmbimin e ideve dhe mendimeve. Meqenëse Jupiteri sundon lidhjet në distancë të gjatë dhe Ujori rregullon teknologjinë, ky person mund të jetojë kudo në botë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Terapia emocionale në shtëpi dhe zemra juaj ju jepet nga Jupiteri i cili do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje. Ju jeni gati të lini pas të gjitha dhimbjet e së kaluarës, në sajë të mbështetjes së të dashurit tuaj, çdo shqetësim emocional që ishte varrosur në nënndërgjegjen tuaj shkon larg dhe i jep rrugë gëzimit dhe optimizmit. Një model negativ ose një besim kufizues që ju keni mbartur nga fëmijëria juaj zhduket. Duhet pranuar, njerëzit janë mësuar të jetojnë pa reaguar ndaj situatave stresuese. Por kur të filloni të lësh fobitë tuaja, atëherë do t'i thoni vetes pse nuk e keni bërë më herët. Jupiteri largon fobitë nga shpirti juaj dhe i shëron ato.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ndryshoni filozofinë e jetës tuaj, filloni eksplorimin dhe aventurën! Ky vit sjell një raund tjetër eklipsesh të cilat janë të fundit në shenjën tuaj të zodiakut dhe shfaqin identitetin tuaj personal dhe luftën tuaj për realizimin e dëshirave tuaja më të brendshme. Udhëtimi, studimi dhe sipërmarrja mund t'ju çojnë në një rrugë të re të jetës. Lidhjet globale do të jenë të dobishme për ju, pavarësisht nëse do të thotë të vizitoni destinacione të largëta ose të komunikoni me tifozë të rinj nga pjesë të tjera të botës. Përvetësimi i njohurive të reja do të përfitojë nga mendja juaj tashmë eksploruese dhe kurioze. Këto eklipse gjithashtu mund të shkaktojnë një zhvendosje të papritur të besimeve drejt një mendësie më shpirtërore dhe metafizike. A do të studioni tekstet e filozofëve budistë apo do të besoni në mrekullitë e jetës?

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

A keni një ide të mahnitshme për një bashkëpunim të ri apo ndoshta një mesazh për t'u përcjellë në masat? Ky është eklipsi i fundit që aktivizon shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe që thekson nevojën tuaj për shoqëri, udhëtime biznesi, sipërmarrësi dhe studime. Ky eklips mund të sjellë një mundësi emocionuese për të takuar shoqen tuaj të shpirtit ose për t'u lidhur me botën e gjerë në përgjithësi. Mendësia juaj dhe pikëpamjet tuaja mbi marrëdhënien tuaj ndryshojnë ndjeshëm dhe ju mund të vendosni të angazhoheni. Tani, ju jeni të qartë në idetë dhe pikëpamjet tuaja, të gatshëm për të ndarë jetën tuaj. Ju madje mund të jepni mësim, të shkruani një libër, të fitoni njohuri të reja ose edhe të zhvendoseni për punë. Nëse jeni pronar biznesi, ky eklips do t'ju ndihmojë në marketing. Bashkimi me komunitetin tuaj do të sjellë njerëz të rinj emocionues në jetën tuaj. Ky eklips i fundit nxjerr në pah ndërfaqet e reja dhe mund të përfshijë një klient ose partner të largët ose t'ju japë mundësinë të udhëtoni për biznes.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Venusi do të lëvizë prapa në shtëpinë tuaj të dytë, vetëvlerësimin, paratë dhe sigurinë, kështu që mund të përplaseni me të dashurin tuaj për financat ose të mos bini dakord për menaxhimin e parave ose mund të ndiheni sikur po mbyteni në një marrëdhënie të qëndrueshme. Ndërsa kthimi i planetëve sjell të kaluarën, çështje të vjetra financiare dhe borxhe mund të lindin ose mund të rilidheni me një ish. A është ai / ajo shoqja juaj e shpirtit apo thjesht po kërkoni një eksitim dhe vëmendje të vogël? Meqenëse vetëbesimi mund të bëhet i kuq gjatë kësaj periudhe, ju mund të ndjeheni të dëshpëruar dhe të kërkoni vërtetimin. Besoni vetëm tek vetja dhe vlera juaj, nuk keni nevojë për konfirmime. Tokë në vend që të bëjë një kërkim të pafrytshëm për miratim.

 

Shigjetari 2021: Fillime të reja!

Shigjetarë, ju nuk lejoni që frika dhe mungesa e vetëbesimit t'ju shqetësojnë, pasi në 2021 të gjithë interesin tuaj e përqendroni te komunikimi. Kjo do të jetë shumë e dobishme në çështjet e biznesit, veçanërisht në lidhje me tregtinë, internetin, marrëdhëniet me publikun. Në të njëjtën kohë, ai do të funksionojë në mënyrë të dobishme në marrëdhëniet me mjedisin tuaj të ngushtë, pasi dëshironi marrëdhënie thelbësore dhe do të kujdeseni t'i krijoni ato.

Neptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, krijon një situatë të rrjedhshme për sa i përket familjes dhe çështjeve të mundshme që dalin në sipërfaqe me fytyra të njohura. Importantshtë e rëndësishme për ju të sqaroni brenda vetes se çfarë është ajo që ju me të vërtetë po kërkoni në këtë fushë, pasi është e mundur të ndiheni ndonjëherë që ngjarjet që kanë ndodhur funksionojnë hollësisht në mjedisin familjar. Mentalitetet dhe paragjykimet që familja ka futur janë çmitizuar, pasi ju jeni thirrur të përballeni me të vërteta që mund t'ju dëmtojnë, por në planin afatgjatë do të kuptoni se ato ju ndihmuan të ecni përpara pa iluzione në një marrëdhënie të re, ku mbizotëron mirëkuptimi dhe butësia. Por kjo do të marrë kohë,

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, dhe është një fakt që ju shprehni me pjekuri dhe vendosmëri mendime dhe ide që mund të keni. Qëndrimi juaj u bën përshtypje kryesisht njerëzve përreth jush. Ju mendoni se ka ardhur koha për të rivendosur marrëdhënien tuaj me baza të forta, pasi dëshironi të qëndroni larg sjelljeve të çuditshme dhe papjekurisë. Në të njëjtën kohë, ju përqendroheni me hapa të vendosur dhe të sigurt në marrëveshjet tregtare dhe sendet e komunikimit që ju përshtaten shumë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 favorizon shumë që të zhytesh në një objekt të ri që do të të mbushë me njohuri dhe do të lehtësojë kuriozitetin për informacion të ri që ju keni. Ka mundësi që të ketë të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në një nivel profesional. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një shembull të parë të paqes dhe favorit familjar që do të shijoni me gjithë shpirtin tuaj. Eshtë e rëndësishme për ju që t'i jepni fund çështjeve që shqetësojnë mjedisin familjar sa më pa dhimbje dhe në mënyrë harmonike.

Do të bëni mirë të shmangni situatat intensive në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit me njerëz të afërt. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) nuk lënë hapësirë ​​për zhvillime të reja në çështje që vijnë në pah dhe nuk përjashtohet që të drejtoheni në konflikte të forta që do t'ju kushtojnë marrëdhëniet tuaja të ngushta.

Eklipset në boshtin tuaj me Binjakët që do të ndodhin në 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor kanë një efekt katalitik në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, pasi ato nxjerrin në dritë çështje që kanë të bëjnë me bashkëpunimet dhe jetën tuaj personale. Eshtë e rëndësishme të shmangni iluzionet që mund të çojnë në vendime të gabuara. Me siguri do të pendoheni më vonë, por nuk do të jetë e lehtë të shlyeni rregullimet. Duhet të keni kujdes në njohjet e reja që mund të premtojnë shumë, por fakti është se nuk ka asnjë bazë realiste në atë që ata shprehin. Në të njëjtën kohë, qëndroni larg teprimeve, pasi paturpësia nuk do të favorizojë aspiratat e mundshme që keni. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 Nëntor ndriçon anët e errëta në mjedisin e punës dhe ka shumë të ngjarë të përballeni me procese prapa skenave që do t'ju shqetësojnë rëndë. Mundohuni të shmangni vërshimet emocionale dhe reagimet spazmatike që nuk do t'ju favorizojnë. Në vend të kësaj ata do të krijojnë çështje të shumta për ju.

 

Shigjetari profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Ju mund të shkëlqeni!

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prishin fushën e bashkëpunimeve tuaja, pasi zhvillime të rëndësishme mund të ndodhin me njerëz që tashmë ekzistojnë në jetën tuaj ose që po përpiqen t'ju afrohen me propozime të reja. Eshtë e domosdoshme të lini mënjanë mashtrimet dhe iluzionet që do t'ju çojnë drejt zgjedhjeve të gabuara të karrierës. Në të njëjtën kohë, duhet t'u kushtoni vëmendje njerëzve të rinj që mund t'ju afrohen, duke pasur në mendjen e tyre prirjen për t'ju mashtruar. Thjesht duhet të jesh më diskriminues për ndihmën që i jep personave të tjerë.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor nuk përjashtohet që të nxjerrë në dritë një sfond që mund të krijojë probleme të konsiderueshme në vendin e punës. Ju duhet të jeni të përgatitur për të gjitha mundësitë dhe të shmangni uljet dhe ngritjet emocionale që nuk do t'ju lejojnë të funksiononi realisht. Eshtë e nevojshme të mbash çdo ekuilibër pa rënë në kurthe të humbjes së durimit, duke iu nënshtruar absurdit që mund të ndihmojë njerëzit që të dëmtojnë për të arritur qëllimet e tyre.

Yjet e shumtë në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit do të çojë në një verë të nxehtë ku përparësia juaj do të jetë jeta juaj profesionale dhe jo argëtuese. Eshtë një fakt që detyrimet e rritura në fushën e karrierës do të rrethojnë jetën tuaj të përditshme dhe kohën. Kujdesuni të jepni maksimumin tuaj dhe të qëndroni larg papajtueshmërisë së mundshme, konservatorizmit dhe mungesës së rregullimit që do të jetë një pengesë në një kohë kur mund të shkëlqeni.

 

Shigjetari emocionalisht në 2021: Me pjekuri, marrëdhëniet do të ecin normalisht.

Me eklipset që luajnë në boshtin tuaj me Binjakët është e qartë se ju jeni thirrur të menaxhoni me qetësi dhe reagime të arsyetuara situata karmike që mund të ndikojnë në jetën tuaj personale. Eklipset do të ndodhin më 28 maj, 16 qershor dhe 4 dhjetor dhe ju ftojnë të përballeni me ngjarje vendimtare që do të gjykojnë rrjedhën e romancës suaj. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm, pasi mashtrimet mund të çojnë në përfundime dhe lëvizje të gabuara që do të dëmtojnë marrëdhënien tuaj në mënyrë të pariparueshme. Në të njëjtën kohë, duhet t'i kushtoni vëmendje njohjeve të reja të mundshme që vijnë në jetën tuaj, duke krijuar një mjedis të ëndërruar. Bëni kujdes sepse mund të jetë i brishtë. Eklipsi Diellor në shenjën tuaj të zodiakut më 4 dhjetor ju jep mundësinë për të ndërmarrë iniciativa vendimtare në nivelin personal. Pjekuria dhe serioziteti me të cilin merreni me jetën tuaj personale mund të çojë në fazën tjetër të marrëdhënies suaj ekzistuese ose të sjellë në anën tuaj një person me të cilin mund të kaloni një kohë unike, një marrëdhënie me një perspektivë afatgjatë.

Me Marsin në Binjakë nga fillimi i Marsit deri në fund të Prillit, duhet të jeni shumë të kujdesshëm, pasi tensionet mund të lindin për shkak të gjendjeve konkurruese në jetën tuaj personale. Sigurohuni që të merrni iniciativa që do të lehtësojnë nervozizmin dhe do të krijojnë pasion dhe sensualitet të fortë në marrëdhënie. Ju gjithashtu mund të kaloni momente të këndshme me Afërditën në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i majit deri në fillim të qershorit, pasi keni mundësinë të sharmoni dhe të krijoni një mjedis ku mund të magnetizoni personin që ju intereson. Në fillim të tetorit deri në fillim të nëntorit, Afërdita në shenjën tuaj të zodiakut ju mbush me hijeshi.

 

Shigjetarë, Ju vendosni rregull në kaos

Bëni shëndetin tuaj përparësinë tuaj të parë për të hequr qafe ndikimet e vështira të katrorit Saturn -Uran. Stresi i tepërt në jetën tuaj romantike ka një efekt negativ në shëndetin tuaj mendor, kështu që nëse mendoni se presioni ka filluar të rritet, kanalizojeni këtë energji në një aktivitet fizik intensiv. Mos prisni të shpërtheni. Shqetësimet tuaja të përditshme të punës dhe preokupimi intensiv me detajet ju stimulojnë stresin ndërsa stresi në punë mund të fillojë të bëjë që i dashuri juaj të largohet. Eshtë gjithashtu e mundur të punoni me orë më të gjata, kështu që nuk keni kohë për dashuri.

 

Luftoni për mrekullinë!

Për fat të mirë, përfitoni nga optimizmi dhe euforia e Jupiterit në Ujor dhe shtëpinë tuaj miqësore të njëmbëdhjetë e cila pasuron jetën tuaj me miqësi të reja, shumë flirtime dhe argëtime. Jupiteri stimulon idetë tuaja inovative, krijimtarinë tuaj dhe disponimin tuaj për aventura. Sidoqoftë, Saturni, i cili është gjithashtu në të njëjtën zonë të hartës suaj, vendos kufij. Zbuton ekzagjerimet dhe spontanitetin në parathënie që ndonjëherë krijojnë lojëra të rrezikshme. Këta planetë ju inkurajojnë të mos tërhiqeni nga mrekullitë dhe ëndrrat tuaja, por t'ju mësojnë se si të luftoni në jetë dhe të kuptoni se një marrëdhënie e qëndrueshme kërkon kohë dhe durim për t'u ndërtuar. Jupiteri ju frymëzon me ide novatore dhe ju merrni admirimin dhe vlerësimin e partnerëve tuaj të dashur të mundshëm. Por dëgjoni mençurinë e Saturnit që ju këshillon të lëvizni me rregull dhe metodë, nëse doni siguri dhe stabilitet.

 

Ju merrni vendimin e madh

Eklipsi diellor i qershorit ju sjell shumë të qeshura, shoqëri dhe gëzim në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, është koha më e mirë e vitit për të rivendosur pasionin në marrëdhënien tuaj, për të përjetuar aventura. Ky eklips do t'ju mësojë kush jeni dhe çfarë doni nga jeta, përfshirë dashurinë. Eshtë koha të tregoni mirënjohjen tuaj për dikë që ju ka mbështetur apo edhe të merrni vendimin e madh për të hequr dorë nga liria juaj duke vendosur të bëni apo edhe të martoheni. Nëse filloni një marrëdhënie të re tani, dëshironi të siguroheni që të dy jeni në të njëjtën faqe, nuk po tregtoni asgjë nëse nuk mund të keni të njëjtat vlera në jetë.

 

Sa keni dhënë dhe çfarë keni marrë?

Ju mund të shikoni përpara me besim dhe vetëbesim, për të luftuar për nevojat dhe dëshirat tuaja, por gjithmonë me respekt për tjetrin. Dy eklipset e fundit të majit dhe dhjetorit në shenjën tuaj të zodiakut mund t'ju sjellin një mundësi për të udhëtuar, për të studiuar, për të kërkuar burime të reja mençurie, për të ndryshuar perceptimin e dashurisë. A keni menduar që të afroheni me dikë për një kohë të gjatë? Këto eklipse mund t'ju frymëzojnë të rrezikoni në dashuri pasi keni optimizëm dhe entuziazëm. Ata riformojnë përparësitë tuaja dhe mënyrën se si e shihni marrëdhënien tuaj. Ne të gjithë duhet të evoluojmë dhe hëna ju fton të merrni parasysh se si të ekuilibroni dëshirat tuaja me nevojat e të tjerëve. Ju mund të keni dhënë shumë për të tjerët në të kaluarën, duke rrezikuar lumturinë tuaj në një përpjekje për të mbështetur partnerin tuaj. Tani, ju do të ndiheni të indinjuar dhe të privuar, të gatshëm për të pretenduar për veten tuaj. Ju gjithashtu mund të bëheni rebel dhe apostat. Por mund të jetë radha juaj të bëni një sakrificë në emër të reciprocitetit dhe ekuilibrit.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email   http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,