Parashikimet

Shigjetari javor
02/12/2019 to 08/12/2019

Të përgjithshmet

Me futjen e Jupiterit ne shenjen e Bricjapit me date 03/12 nje jave perfekte  si ne pune dhe ne takime shume te rendesishme ne lidhje me punen tuaj  Pasi kjo javë e re fillon që nga ditët e para, do të ndjeni një humor të veçantë pozitiv me një atmosferë kënaqësie dhe gëzimi. Kjo javë është veçanërisht me fat pasi do të keni lajmet që dëshironi në nivelin tuaj personal dhe profesional.Në familjen tuaj, marrëdhëniet me njerëzit e rrethit tuaj të ngushtë përmirësohen dhe kjo ju bën të ndiheni edhe më të sigurt, më të fortë.Një udhëtim do t'ju sjellë afër njerëzve që do t'ju sjellin përfitime sociale nga mendimet për lëvizjet pse jo dhe nje bised qe lidhet direct me punen tuaj apo nje ngritje ne  detyre.

Parashikimet në dashuri

Në dashuri ju që jeni në një lidhje këtë javë, do të keni mundësinë të shihni se retë dhe vështirësitë që ishin shfaqur në të kaluarën kanë kaluar dhe rrugët e reja po dalin për marrëdhënien tuaj. Çdo gjë ecën në mënyrën që dëshironi me i/e dashurin  tuaj.

Parashikimet profesionale

Karriera juaj profesionale lëviz në një mënyrë pozitive, duke propozuar një udhëtim pune do t'ju sjellë afër njerëzve të cilëve do t'ju sjellin dobi kur merrni ide të reja, të cilat në sajë të inovacionit të tyre do t'ju entusiazmojnë dhe do të rritin në ju urtësinë dhe kreativitetin tuaj profesional. Në financat tuaja, gjithçka po ecën normalisht, pasi keni mbuluar shumë nga detyrimet tuaja dhe keni vendosur shumë nga detyrimet tuaja në një rregull.

, ,