Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja ditor
22/04/2019

Të përgjithshmet:

Në përgjithësi, dita e sotme është mjaft e dobishme për të kuptuar mundësitë që ju janë paraqitur, por edhe për të bërë kontakte, por duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën se si i komunikoni idetë tuaja, pasi jeni mjaft të përqendruar në pikëpamjet tuaja dhe nuk largoheni margjinat në anën tjetër për të shprehur veten, duke krijuar polarizim.

Dashuria:

Ju jeni në një kohë kur doni të shkundni gjithçka që ju ndjeni, nuk ju lejon të shkoni përpara, por ka disa herë kur krijoni fërkime me reagimin tuaj ndaj personit që ju intereson. Në përgjithësi, megjithatë, ka mundësi të rëndësishme për çështjet e zemrës, edhe nëse sot ju jeni mjaft të tërbuar.

Karriera dhe financat:

Veprimet e pakujdesshme nuk ndihmojnë në zhvillimin e planeve tuaja, ndërsa ju duhet të vendosni më shumë në borxhet dhe detyrimet financiare që janë në pritje.

, ,