Parashikimet

24/8-22/9
Virgjëresha vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Virgjëresha 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

VIRGJËRESHA 2022: Mundësi rinovimi

Merrni momente të bukura në nivel personal dhe profesional që vijnë në vitin 2022, pasi mjedisi juaj ju favorizon dhe ju ndihmon të evoluoni në të gjitha nivelet.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit për të lindurit në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Mos premtoni më shumë sesa mund të ofroni, diçka që jeni të prirur ta bëni tani pasi Poseidoni kalon në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Mund të përjetoni edhe mungesë besimi, madje edhe indiferencë nga i dashuri apo partneri juaj, ndjeni një vello mjegullore që mbulon këtë marrëdhënie. Rregulli juaj bazë është të jetë i vërtetë. Kjo mund të jetë më e lehtë të thuhet sesa të bëhet, pasi mund të lëvizni midis racionalitetit tuaj të lindur dhe paqartësisë së fjalëve dhe veprimeve tuaja.

I dashuri juaj dhe/ose kolegu juaj mund të hutohen nga ju dhe thjesht nuk duan të merren me ju. Gjetja e ekuilibrit mund të jetë e vështirë, por në thelb ju duhet të mësoni se si të jeni të qartë dhe të mos krijoni situata të diskutueshme. Nga ana tjetër, ju mund të nënvlerësoni veten dhe të mos besoni në vlerën tuaj. Dije se vlera jote nuk është më e madhe apo më e vogël se asnjë tjetër. Gjithmonë kontrolloni sjelljen tuaj dhe mos jini të prirur për përralla me princa dhe princesha mbi një kalë të bardhë.

Poseidoni nga Peshqit çon në idealizim dhe iluzionet që ndikojnë në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Është e mundur që njerëzit t'ju afrohen duke iu nënshtruar qëllimeve të tyre reale. Është e nevojshme të jeni të përmbajtur pasi nevoja për të besuar dhe zbukuruar gjithçka në jetën tuaj mund të çojë në zgjedhje të gabuara (ka të bëjë me të lindurin në dhjediteshin e tretë).

Neptuni mbetet para jush dhe duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet e qëndrueshme, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjediteshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse kanë planetë personalë. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Gjatë periudhës që do të jetë në një seancë me Neptunin nga fundi i marsit deri në mes të prillit - ky aspekt do të zhvillohet saktësisht në datën 12/4 por vlefshmëria e tij do të jetë për një periudhë më të gjatë - duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë.ndaj gangsterëve dhe njerëzve që do t'ju afrohen dhe do t'ju zbukurojnë një situatë. Zbukurimi i situatave dhe largimi nga realizmi është një shprehje shumë e mundshme e këtij sesioni dhe për shkak se ajo zhvillohet në shtëpinë që ka të bëjë me marrëdhëniet personale dhe bashkëpunimet, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje - sidomos ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë. të shenjës së zodiakut.Ju – për të mos u joshur nga njerëz që “do të shkëlqejnë por nuk do të jenë flori”.

Duhet t'i kushtoni vëmendje rreth dates 12/04 pasi Jupiteri krijon një takim me Nptunin tek Peshqit, duke fryrë iluzionet, duke shtrembëruar realitetin. Gjatë kësaj kohe do të jeni të prirur ndaj njerëzve që nuk e meritojnë besimin tuaj dhe mund t'ju mashtrojnë.

jupiteri-Neptun shkakton iluzione që do t'ju lënë të ekspozuar ndaj njerëzve që nuk janë të sinqertë me ju. Është më mirë gjatë kësaj periudhe të shmangni vendimet dhe lëvizjet që më vonë do të rezultojnë se kanë qenë gracka në karrierën tuaj.

Ndikimi i Saturnit te Ujori:

Saturni në shtëpinë tuaj të gjashtë, të punës dhe mirëqenies, intensifikon prirjen tuaj të lindur drejt analizës dhe perfeksionizmit, mund të ndjeni stres dhe presion për të ndryshuar imazhin e trupit dhe djersitni në palestër ose vraponi në park me atlete ndërsa jeni. nxitoni për të arritur qëllimet tuaja të mëdha. Por mbani në mend se Saturni nuk sjell rezultate të shpejta, por ngadalë me përpjekje dhe përpjekje. Nëse i kaloni limitet tuaja në një ushtrim në palestër, rrezikoni të lëndoheni. Organizoni punën tuaj dhe ndërtoni një sistem të ri, më funksional. Nëse jeni një sipërmarrës, Menaxheri i Biznesit Saturn ju bën të sikletshëm dhe kontrollues me punonjësit tuaj. Përdoreni këtë vit për të rregulluar shtëpinë dhe zyrën tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të pastroni një ditë dhe të grumbulloni një ditë tjetër. Përkushtohuni për një rutinë që do t'ju bëjë më efektive. Saturni gjithashtu mund të ngadalësojë ose ndalojë plane të caktuara. Vendimet për asistentët ose ofruesit e shërbimeve mund të vonohen. Ju mund të keni nevojë për më shumë të dhëna për të bërë një zgjedhje të informuar. Saturni nuk lejon gabime. Kushtojini vëmendje të folurit tuaj dhe ruani integritetin tuaj moral. Pa to, nuk do të keni shumë.

Saturni në Ujor ju ngarkon me detyrime në vendin e punës pasi jeni thirrur t'i përgjigjeni shumë objekteve dhe punëve që keni marrë përsipër. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë. Përfitimet do të jenë në plan afatgjatë, veçanërisht në nivel profesional pasi oferta juaj herët a vonë do të njihet.

Shtimi i detyrimeve profesionale do ju lodhë, por është e sigurt që do të vijë koha për njohje dhe njohje personale. Saturni nga Ujori nuk lë vend për kohën e lirë pasi kërkesat janë të shumta dhe secilin duhet ta rregulloni në mënyrën më të mirë të mundshme. Stresi dhe ankthi mund të kenë një efekt të drejtpërdrejtë në rezervat tuaja të energjisë pasi ka shumë momente në kohë kur do të ndjeni se qëndrueshmëria juaj po mbaron.

Saturni në shenjën e Ujorit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – duke treguar se përditshmëria juaj gjatë këtij viti do të jetë kërkuese. Mund të merrni më shumë përgjegjësi dhe përgjegjësi të reja në punë ose të përfshiheni në aktivitete që dëshironi diçka që nga njëra anë mund t'ju mbushë me gëzim, por nga ana tjetër do t'ju kufizojë ndjeshëm kohën. Hierarkia e detyrimeve tuaja dhe ekuilibri mes asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që duhet të bëni, do të jetë “çelësi” për këtë vit.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të horoskopit. Përditshmëria dhe puna juaj janë të stabilizuara, por përgjegjësitë dhe detyrimet rriten dhe ju bëjnë presion, gjë që mund të ndikojë negativisht në shëndetin dhe qëndrueshmërinë tuaj fizike. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrograd, pasi gjatë asaj kohe mund të ketë vonesa, anulime, shtyrje dhe pengesa në punën tuaj dhe nuk mund të ndiqni lehtësisht orarin tuaj të përditshëm, ndërsa në të njëjtën kohë është një periudhë që mund të shqetësoheni për çështje shëndetësore. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Me Jupiterin aventuresk dhe kozmik që udhëton në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve serioze, shenja juaj e zodiakut meditues është gati të ankorohet në marrëdhënien tuaj, dhembshurinë dhe.vëmendja ndaj të dashurit tuaj rritet dhe ju jeni gati t'i bëni gjërat zyrtarisht. Ju keni një dëshirë të fortë për të hapur zemrën tuaj, Jupiteri spontan dhe entuziast ju jep mbështetjen për të pasur optimizëm dhe shpresë për një të nesërme më të mirë. Mund të takoni papritur shpirtin tuaj binjak, dikë me të cilin keni një jetë të përbashkët shpirtërore, keni të njëjtën filozofi të jetës. Zbuloni një partner të rëndësishëm me të cilin mund të keni përfitime të ndërsjella financiare. Meqenëse Jupiteri gjithashtu sundon evolucionin, është e mundur që ju të largoheni nga një lidhje apo bashkëpunim toksik dashurie, duke kuptuar se nuk jeni më të pajtueshëm seksualisht ose profesionalisht ose në të njëjtën faqe emocionale. Nëse kjo ndodh, do të jetë një ndarje miqësore, pasi Jupiteri optimist ju bën filantropikë dhe të dhembshur.

Me lëvizjen e Jupiterit te Peshqit, kushtet janë të favorshme në nivelin e marrëdhënieve ndërpersonale pasi në rrugën tuaj vijnë njerëz që ju ndihmojnë të evoluoni në të gjitha nivelet. Bashkëpunimet e reja dhe njohjet e reja romantike do të lulëzojnë jetën tuaj dhe do t'ju zgjerojnë horizontet.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të zgjeroni bashkëpunimet dhe të hidhni hapa profesionalë që do të zhvillojnë karrierën tuaj. Propozimet do jenë të shumta dhe shumë tërheqëse.

Viti 2022 është një vit që do të sjellë në plan të parë marrëdhëniet tuaja ndërpersonale pasi duket se në këtë fushë do të ketë shtesa, riorganizime dhe ndryshime të reja. Jupiteri në shenjën e Peshqve, tregon se këtë vit do të fitoni nëse investoni tek njerëzit e duhur dhe në bashkëpunimet e duhura. Një punë e re premtuese apo zgjerimi i një partneriteti që tashmë ekziston apo edhe një lidhje jete janë disa nga skenarët dhe dhuratat e mundshme të këtij Jupiteri!

Viti i ri do të nisë me synime të reja profesionale, me shumë gjasa për të sjellë disa detyrime të reja në punë.Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve tregon se këtë vit do të dilni fitimtar nga disa lëvizje që do të bëni në fushën profesionale dhe shumë më shumë përmes disa bashkëpunimeve Një partneritet që tashmë keni ka shumë mundësi të zgjerohet si dhe të nisë një të ri që do të jetë fitimprurës. Nga fundi i marsit deri në mes të prillit do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje disa prej premtimeve që do të dëgjoni, pasi ka shumë mundësi që të çoheni në përfundime të gabuara dhe në fund në lëvizje të gabuara.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të qëndrueshme. Ju jepen mundësi të përmirësoni marrëdhëniet tuaja ose të zgjeroni njohje të dobishme dhe t'i përdorni ato me përfitime praktike, duke i bërë katër muajt e parë të vitit të rëndësishëm për sa i përket zhvillimit, bashkëpunimeve dhe marrëdhënieve tuaja.

Jupiteri në Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023: Si mund të fitoni më shumë para? Jupiteri lëviz në shtëpinë tuaj të tetë, kursimet dhe burimet e përbashkëta financiare dhe ju ndihmon të gjeni mënyra për të fituar më shumë dhe për të investuar. Në vend që të fshehni paratë tuaja nën dyshekun tuaj, investoni në diçka që do t'ju sjellë më shumë fitime. Nëse nuk janë aksione dhe obligacione, mund të jetë një seminar trajnimi profesional për të zgjeruar aftësitë tuaja që ju bën të kërkoni shumë. Gjithashtu detoksikoni nga njerëzit që ju thithin energjinë dhe flasin. Mos kini frikë të jeni të vërtetë, lërini njerëzit të dinë qëllimet tuaja. Kjo është e vërtetë si në fushën erotike ashtu edhe në atë profesionale. Për ironi, ata do ta vlerësojnë ndershmërinë tuaj edhe nëse pikëpamjet tuaja ndryshojnë, në vend që të përpiqen të jenë të fshehtë dhe të padepërtueshëm.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të gjeni harmoninë brenda jush duke u përballur me sukses me frikën dhe dyshimet. Marrëveshjet financiare kanë potencialin të jenë jashtëzakonisht pozitive për ju.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të arrini marrëveshjet më të mira financiare dhe të vazhdoni me lëvizje biznesi që do të kurorëzohen me sukses absolut.

Për sa kohë që Jupiteri është në shenjën e Dashit, do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur çështjet e së shkuarës, veçanërisht nëse kanë të bëjnë me çështje financiare, borxhe, kredi dhe sigurime.

Jupiteri në Dashi dhe shtëpia e tetë e horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e natyrës ekonomike dhe veçanërisht në çështjet financiare që keni ndaj të tretëve dhe institucioneve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëshen e parë. ditët e shenjës së zodiakut për shkak të retrospektivës do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Jeni punëtor, të zellshëm dhe të detajuar nga natyra, por me Marsin retrograd në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe ambicjen, nuk keni vrullin, energjinë dhe vullnetin për të punuar deri në mesnatë. , ndërsa Marsi retrograd i vendos ambiciet tuaja në akull. Gjëja më e mirë që mund të bëni tani është të bëni një bilanc të qëllimeve tuaja afatgjata. Ndoshta e keni mbivlerësuar karrierën tuaj dhe keni lënë mënjanë nevojat tuaja personale dhe tani po mendoni se si të bëni planifikimin familjar ose të fokusoheni në qëllime të tjera më të mëdha. Loja juaj përfundimtare është stabiliteti, për ju nuk mund të ketë ndryshim pa një luftë të mirë dhe të fortë. Mund të keni shumë mundësi joshëse biznesi tani, por përpara se të hidhni hapin e madh, filtrojeni gjithçka. Kjo është gjithashtu një kohë e mirë për të hulumtuar punën tuaj, veçanërisht në lidhje me kontratat dhe partneritetet e reja. Nëse është e mundur, vendosni partnerët dhe punonjësit në një bazë prove për t'u siguruar që punoni mirë së bashku dhe se ata janë efikas dhe produktiv.

Marsi retrograd te Binjakët komplikon kushtet në hapësirën profesionale pasi shkaktohen pengesa dhe vonesa. Tensioni lehtësohet në marrëdhëniet për të moshuarit që dridhen. Kufizoni nervozizmin tuaj për të mbrojtur karrierën tuaj.

Për sa kohë që Marsi do të lëvizë prapa, do të ketë lëvizshmëri dhe vrap për çështjet tuaja profesionale dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje veprimit, por edhe vendimeve tuaja për to.

Nga data 20/08 deri në fund të vitit vëmendja juaj është përqendruar në fushën e karrierës pasi Marsi kalon te Binjakët dhe shton kërkesat, përgjegjësitë, detyrimet. Në të njëjtën kohë, intensiteti rritet ndërsa ju kërkoni të shlyeni çdo detyrim në mënyrë krejtësisht të suksesshme. Nervozizmi dhe absolutiteti nga ana juaj mund të shkaktojnë konflikte me njerëzit në pushtet dhe eprorët që duhen shmangur. Ecuria retrograde e Marsit nga data 31/10 e ndërlikon situatën pasi jeni thirrur të përballeni me pengesa dhe vonesa që rrisin acarimin tuaj. Përdoreni këtë kohë për të rishikuar strategjinë tuaj dhe për të korrigjuar gabimet e mundshme që mund të pengojnë rezultatin pozitiv të planeve tuaja të biznesit.

Katër muajt e fundit të vitit, pra nga shtatori në dhjetor, me praninë e Marsit në shenjën e Binjakëve, duket se janë periudha më intensive për sa i përket punës.

Marsi në këtë shenjë tregon lëvizshmëri dhe gjithashtu tregon se mund të ketë disa detyrime, përgjegjësi dhe madje disa punë të reja. Nga fundi i tetorit, kur do të fillojë kursi retrograd, do t'ju duhet t'i kushtoni edhe më shumë vëmendje pasi ajo periudhë nuk do të jetë e përshtatshme për ju për të bërë një hapje profesionale dhe mund t'ju duhet të shtyni disa gjëra që keni pasur në planin tuaj.Jini të durueshëm dhe shmangni lëvizjet impulsive që mund të kenë efekte negative në planin afatgjatë.

Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e katërt në të dhjetën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje që lidhen kryesisht me të tjerët, si marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, harmonia dhe veçanërisht marrëdhëniet me njerëzit e dashur, punën tuaj shëndetin tuaj dhe problemet tuaja financiare. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më shumë në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm rreth zhvillimeve që do të ekzistojnë në karrierën tuaj. dhe do t'ju duhet të lëvizni me kujdes, ftohtë dhe me përgatitjen e duhur.

Kërkohen veprime të përbashkëta dhe diplomaci me Marsin te Peshqit nga data 15.04 deri në 24.05 gjë që ngre konkurrencën në bashkëpunime. Sulmet e mundshme nga dhe ndaj jush çojnë në konfrontime të ashpra me njerëz që luajnë një rol vendimtar në fushën profesionale.

Eklipset në aksin Demi - Akrep (30/04, 16/05, 25/10 dhe 08/11) nxjerrin në pah të ndryshme në mjedisin më të gjerë dhe aty pranë. Ju ktheni tavolinat dhe pastroni marrëdhëniet me njerëzit që mendoni se janë koha për t'u distancuar.

Eklipset që do të ndodhin gjatë këtij viti në aksin Demi-Akrep tregojnë se çështjet që kanë të bëjnë me njerëzit në mjedisin tuaj të afërt ose më të gjerë do t'ju shqetësojnë shumë. Në kombinim me Uranin, i cili gjithashtu do të jetë në Demi, mund të ndjeni se po largoheni nga disa njerëz që deri vonë i konsideronit se i përkasin mjedisit tuaj të ngushtë, ose mund të kuptoni se nuk keni më të njëjtin këndvështrim për shumë të rëndësishme. çështjet.

Eklipset e vitit të cilat në hartën tuaj diellore kanë të bëjnë me çështje komunikimi, lëvizjeje dhe shkëmbimi idesh, ndikojnë në studimet dhe studimet tuaja dhe kanë të bëjnë me botëkuptimin e përgjithshëm që keni për jetën ashtu siç është formuar deri tani përvojën por edhe se si mund të formësohet nga informacioni dhe stimujt që merrni nga përditshmëria juaj. Kështu që këtë vit ka çështje që lidhen me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, çdo gjë që ndikon në mjedisin tuaj të afërt, si për shembull një fqinj ose çfarë po ndodh në zonën ku jetoni dhe eklipset do t'ju bëjë të rishikoni, përshtateni apo edhe të ndryshoni ndjeshëm mënyrën se si mendoni për jetën. Udhëtimet e gjata ose itineraret tuaja të përditshme do të bëhen çështje të rëndësishme këtë vit. Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj përmes ideve dhe modeleve tuaja krijuese përmes të cilave mund të shprehni aspekte të fshehura të vetes tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Atmosfera në romancën tuaj dhe nevoja juaj për flirtim dhe kontakte më të thella, si dhe çështjet që lidhen me fëmijët tuaj do të ndryshojnë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospeksionit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Urani mbetet sërish në Dem këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të. Botëkuptimi juaj dhe filozofia që aplikoni në jetën tuaj ndryshojnë dhe ju gjeni mënyra më të mira dhe më të zgjuara për t'i zbatuar idetë tuaja praktikisht në jetën tuaj. Jashtë vendit dhe temat që lidhen me studimet dhe seminaret ushtrojnë një tërheqje të pashpjegueshme dhe ju dëshironi të angazhoheni dhe të mësoni diçka të re, të çuditshme dhe novatore. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

NË PËRFUNDIM:

Ky vit duket se është i ndarë në dy pjesë: pjesa e parë, deri në fund të gushtit, duket më komode dhe mund t'i shihni punët tuaja duke ecur përpara, por pjesa e dytë e vitit - nga fundi i gushtit deri në fund të 2022 - është pikturuar nga Marsi “luftëtar”, i cili do të qëndrojë për një kohë të gjatë në fushën e karrierës, duke sjellë shumë lodhje, detyrime, vrapim por edhe tensione të mundshme me persona apo punëdhënës prestigjioz.

Megjithatë, ka një periudhë nga Viti i Ri deri më 11 maj që Jupiteri në fushën e bashkëpunimeve tuaja mund të sjellë në krah një aleat-bashkëpunëtor të vyer!

Me Hënën e Re në 1/2 ju mund të sillni frymë të re në biznesin tuaj. Në përgjithësi gjërat shkojnë shumë mirë deri në pranverë, edhe pse nga data 6 mars deri më 15 prill me siguri keni shumë detyrime dhe një orar të ngjeshur në punë.

Gjithashtu, hëna e re më 30 maj tregon të dhëna pozitive për karrierën tuaj.

Megjithatë, Virgjëreshat që kanë lindur në datat 9-16 shtator, duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm në bashkëpunimet e tyre, pasi shumë herë gjatë vitit mund të ketë raste shfrytëzimi, si p.sh.: 1/11, 18/5, 12/10, më 19/11.

Ndaj përfitoni nga aftësitë tuaja temperamentale, kufizoni ashpërsinë e kritikave tuaja, dilni nga “burgu” që keni krijuar përreth dhe shijoni ngrohtësinë e marrëdhënies njerëzore në dashuri, miqësi, shoqëri dhe punë.

KËSHILLA:

Do të ketë mundësi të panumërta për rritjen tuaj, ndaj mos i humbisni ato. Filloni të mendoni për të ardhmen tuaj në nivel social dhe familjar dhe hiqni qafe mendimet e rrezikshme që do të shkatërrojnë marrëdhëniet tuaja me të tjerët.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon me një konfuzion, ndaj lëvizni ngadalë dhe shmangni lëvizjet e gabuara.

Shkurt: Është koha e përkryer për t'u fokusuar në hobi dhe familjen tuaj, ndaj qëndroni të pasionuar.

Mars: Përqendrohuni te të dashurit tuaj tani që keni kohë për ta bërë këtë.

Prill: Rikthehet konfuzioni i muajit të parë, veçanërisht në financat tuaja. Sigurohuni që të keni shlyer borxhet dhe borxhet.

Maji: Muaji sjell surpriza të mirëseardhura dhe lajmet e mira ndoshta do të jenë në karrierën apo jetën tuaj personale.

Qershor: Vera fillon me qetësi dhe paqe, ndaj është një kohë e mirë për të punuar në jetën tuaj të dashurisë.

Korrik: Do të keni fat dhe energji të shtuar në nivel personal dhe profesional.

Gusht: Shijoni pjesën e fundit të verës duke kaluar kohë me familjen dhe njerëzit e tjerë të dashur.

Shtator: Do të ndiheni shumë produktivë dhe do të keni sukses në karrierën dhe jetën tuaj shoqërore, edhe kur gjithçka është në amulli.

Tetori: Muaji ju jep mundësinë të relaksoheni dhe të kaloni kohë me miqtë apo partnerin tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni të sigurt dhe kjo do të bëjë mrekulli në jetën tuaj të përditshme, por edhe në marrëdhëniet me partnerët.

Dhjetor: do të rinovoheni emocionalisht dhe erotikisht, ndërsa njerëzit tuaj të dashur do të jenë pranë jush kudo që të shkoni, fjalë për fjalë dhe figurative.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha vjetor dashuria
01/01/2022 to 31/12/2022

Virgjëresha 2022 Parashikimet Vjetore Sentimentale 

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

VIRGJËRESHA 2022: DASHURIA

Jeta juaj personale është e ndriçuar nga gëzimi dhe optimizmi pasi rrethanat ju ndihmojnë t'i përkushtoheni personit që doni dhe dëshironi të keni pranë.

Viktimë apo …?

A ju pëlqen të jetoni në përrallën tuaj? Neptuni udhëton në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve serioze, dhe ju kërkon të përpiqeni të dalloni ëndrrën nga realiteti, utopinë nga logjika për t'u siguruar që nuk do të josheni nga dikush që nuk është vërtet për ju. Keni rënë viktimë e disa premtimeve të kota? Nëse po, fillimisht duhet të hiqni qafe çdo bllokim emocional në të kaluarën tuaj që mund t'ju pengojë të keni marrëdhënien e lumtur që dëshironi. Madje mund t'ju duhet të luftoni për të shëruar plagët e fëmijërisë suaj. Kjo mund t'ju ndihmojë të hapni një bazë të re në jetën tuaj të dashurisë. Mësimi më i rëndësishëm karmik i Poseidonit do të jetë të kujdeseni më mirë për veten dhe të merrni mbështetje nga partneri juaj (ose partneri i mundshëm) në vend që të jeni gjithmonë ai që do të jep ndihmën tuaj dhe do të marrë pak në këmbim. A nuk është koha për të pasur një marrëdhënie që është vërtet e drejtë dhe e barabartë?

Mos hezitoni të ndiqni rrugën tuaj, pa keqardhje dhe faj.

Po hyni në një fazë të re të zhvillimit personal, por për ta bërë këtë, nuk duhet të hezitoni të shkundni gjërat, të ndryshoni zakonet tuaja, mënyrën se si e shihni dashurinë dhe vizionin tuaj për princin / princeshën e përrallës. Dashuria ideale mund të mos jetë ajo që keni imagjinuar si fëmijë. Nëse arrini të hapni zemrën dhe mendjen, Jupiteri në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, për pjesën më të madhe të vitit, ju premton se nuk do të pendoheni. Mund të mbështeteni te aleati juaj më besnik, kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni forcën tuaj të brendshme, të riorganizoni dëshirat tuaja dhe të njiheni më mirë. Ky vit është fillimi i rilindjes suaj. Sa më shumë ta doni veten, aq më shumë aura juaj do të dërgojë mesazhet e duhura, sigurisht me një lidhje të mrekullueshme dashurie. Ti e meriton!

Kërkimi për ekuilibrin tuaj mendor është çelësi i lumturisë dhe përmbushjes suaj të brendshme. Këtë vit, çdo gjë është e mundur: të gjitha dyert janë të hapura, do të varet nga ju të eksploroni se kush bën për ju dhe kush jo. Mos harroni, ndonjëherë nuk keni nevojë të bëni asgjë, mjafton vetëm një ndryshim i vogël në sjelljen tuaj për të transformuar dhe pastruar një situatë të mjegullt. Fati do të jetë në anën tuaj, por gjithashtu varet nga ju që të realizoni ëndrrat tuaja. Mbani në mend se ju jeni i vetmi mjeshtër në varkën tuaj dhe se kur detet janë të trazuara, askush nuk mund ta marrë timonin për ju. Mos hezitoni të vendosni të dashurin tuaj në vendin e tij dhe të ndiqni rrugën tuaj, pa keqardhje dhe faj.

Lërini mënjanë gabimet e së shkuarës.

Jupiteri, mbreti i fatit dhe i mençurisë, do të udhëtojë për një kohë në Dashi dhe në shtëpinë tuaj të tetë intensivisht emocionale dhe intuitive, duke ju ndihmuar të shprehni zhgënjimet tuaja në një mënyrë pozitive dhe të mbani mendjen dhe zemrën tuaj të qetë. Jupiteri i mençur dhe me fat ju inkurajon të njihni pasionin e madh, por mos nxitoni me asgjë për të bërë një depozitë shpirti. Kjo periudhë do jetë e favorshme edhe për vendime dhe ndryshime të mira sado të vogla. Lërini mënjanë gabimet e së kaluarës dhe shikoni drejt përpara. Çdo hap që hidhni drejt dashurisë që keni për veten do të jetë një hap i madh drejt dashurisë që universi rezervon për ju. Kushtojini më shumë vëmendje zërit tuaj të vogël të brendshëm dhe ndiqni instinktin tuaj. Me pak fjalë, njihuni me veten. Për ta bërë këtë, megjithatë, duhet të përqendroheni në atë që është më e rëndësishme për ju, lumturinë tuaj.

Takimi Jupiteri-Neptun  i datës 12.04 do të luajë një rol të rëndësishëm, i cili ju mbrojne ndaj njerëzve që nuk janë të sinqertë me ju. Është një kohë kur duhet të jeni të kujdesshëm ndaj zgjedhjeve dhe njohjeve që nuk ka gjasa të zhvillohen në një mënyrë optimiste. Do bëni mirë të mbroheni duke shmangur deluzione që nuk ju lejojnë të shihni objektivisht se çfarë mund t'ju ofrohet ose cilat janë motivet e vërteta të një personi të ri që vjen në jetën tuaj.

Ndikimi i Neptunit nga Peshqit mund të çojë në idealizime dhe iluzionet. Është e nevojshme të mos lini mënjanë realizmin që ju karakterizon pasi do të balancojë nevojën për ëndërrim me sy të hapur që do të çojë në iluzione.

Në date 12/04 Neptuni  në Peshq fryn ndjeshmëritë dhe shkakton një valë emocionale që mund të përçajë marrëdhënien tuaj. Mbani lumin e emocioneve që ju pushton pasi nuk ju lejon të jeni objektiv dhe të pjekur ndaj personit që ju intereson.

Gjatë kohës që Jupiteri dhe Poseidoni do të jenë në shenjë në shenjën e Peshqve nga fundi i marsit deri në mes të prillit, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje zgjedhjeve që do të bëni në jetën tuaj personale pasi ka shumë mundësi që. ju do të zbukuroni njerëzit dhe situatat.dhe përfundimisht kjo do të jetë në dëmin tuaj. Sa më të mëdha të dëgjoni fjalët dhe premtimet, aq më gjatë i mbani rezervat tuaja, derisa të shihni nëse dhe në çfarë mase ato korrespondojnë me realitetin.

Sesioni Jupiter/Neptun nga fundi i marsit deri në mes të prillit ju tërheq vëmendjen. Në periudhën e mësipërme duket se do të jeni të prirur ndaj fjalëve të bukura, premtimeve dhe idealizimit të personave dhe situatave. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm pasi mund të largoheni nga një person që ia vlen dhe të investoni në një person që “mund të shkëlqejë por nuk do të jetë flori”. Përveç kësaj periudhe që kërkon vëmendje të veçantë për ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit, në përgjithësi ky vit do të jetë shumë i dobishëm për jetën tuaj personale, pasi duket se do t'ju bëjë t'i jepni më shumë rëndësi. fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale dhe nevojat tuaja emocionale, diçka që fatalisht do t'ju afrojë me personin e duhur.

Nëse jeni në një lidhje, Jupiteri nga Peshqit, Plutoni nga Bricjapi dhe Urani nga Demi mbështesin evolucionin e kësaj marrëdhënieje. Ndaj ka mundësi që brenda këtij viti të nisni diskutime të cilat do të kenë të bëjnë me hapin e radhës në një lidhje që tashmë keni si për shembull bashkëjetesa. Një pasardhës është edhe ndër planet e mundshme për këtë vit, pasi duket se është një vit që do të sjellë ndryshime dhe përgjegjësi të reja, të cilat jo domosdoshmërisht do të jenë negative.

Në vjeshtë, pra nga shtatori në dhjetor, do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje marrëdhënies me partnerin, pasi duket se mund të ketë disa çështje që do të vijnë nga sektori profesional dhe ka shumë mundësi që të krijojë stres dhe acarim. , të cilat mund të ndikojnë në marrëdhënien tuaj personale. Nëse punoni me partnerin, përpiquni të ndani çështjet profesionale nga ato personale dhe mos i lini ata të ngatërrojnë e të krijojnë tensione mes jush.

Jupiteri nga Peshqit deri në mes të majit dhe në fund të vitit rrit në mënyrë dramatike shoqërueshmërinë, ekstroversionin, nevojën për të qenë i shoqëruar. Formalizimi i marrëdhënies suaj ekzistuese ose një njohjeje e re shumë optimiste do të ndryshojë ndjenjat tuaja duke përmirësuar psikologjinë tuaj. Ata do t'ju ndihmojnë të qetësoheni në atë që ju kënaq dhe ju plotëson si personalitet.

Optimizmi mbizotëron në nivelin personal pasi viti 2022 mund të jetë një pikë kthese për jetën tuaj personale. Jupiteri nga Peshqit deri në 11/05 dhe nga 28/10 deri në 20/12 luan një rol katalitik pasi ju ndihmon të vlerësoni marrëdhënien tuaj në një humor pozitiv pa përjashtuar vendimet e rëndësishme që do ta zhvillojnë atë në një shkallë vendimtare. Të palidhurit vini në kontakt me njerëz të cilëve u bën përshtypje ekstroversioni, ëmbëlsia, shoqërueshmëria juaj. Ata kërkojnë të luajnë në jetën tuaj duke hapur një kapitull të ri që është jashtëzakonisht i favorshëm në romancë.

Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve në shtëpinë tuaj të 7-të diellore tregon se ky vit do të sjellë mundësi në fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale. Një lidhje e re personale është një skenar shumë i mundshëm për ju që i përkisni përfaqësuesve të lirë të shenjës tuaj dhe në fakt duket se kjo lidhje do të nisë me ogurë shumë të mirë. Për ju që jeni tashmë në një lidhje ka mundësi që ajo të zhvillohet dhe do të vendosni të hidhni hapin e radhës me partnerin. Në çdo rast, prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve nga fillimi i vitit deri në mes të majit dhe nga fundi i tetorit deri në mes të dhjetorit tregon se intervalet e mësipërme do të jenë shumë të favorshme për çdo gjë që lidhet me krijimin apo evolucionin. të një marrëdhënieje.

Jupiteri në shenjën e Peshqve tregon se ju ndryshoni prioritetet dhe vendosni në plan të parë marrëdhëniet personale dhe profesionale. Këtë vit duket se do të nisë një njohje e re premtuese ose do të zhvillohet një lidhje, pasi Jupiteri në shenjën përballë jush është shumë premtues. Sigurisht, edhe pse viti 2022 parashikohet të jetë shumë pozitiv për ju dhe me mundësi në fushën e marrëdhënieve, nuk duhet të harrojmë se çdo përrallë ka dragoin e vet.

Jupiteri në Dash nga mesi i majit deri në fund të tetorit ju ndihmon të hiqni dorë nga mbrojtja, të përballeni me dyshimin. Ju përjetoni momente pasioni dhe sensualiteti me personin që doni, duke kuptuar që pasiguritë qëndrojnë në rrugën e lumturisë tuaj personale.

Jupiteri nga Dashi nxjerr në sipërfaqe zmbrapsjet dhe dyshimet që ende e mundojnë marrëdhënien tuaj. Tani mund të vlerësoni madhësinë e frikës suaj dhe të vazhdoni me një proces shërimi të plagëve që do t'ju çlirojë emocionalisht. Epshi, eksitimi, eksitimi i shkaktuar nga emocionet të shtyjnë drejt bashkimit të përsosur me personin që të intereson.

Marsi në Bricjap nga data 24/01 deri në 06/03 ju jep shtysë për nisma të rëndësishme që do të ngacmojnë objektin e dëshirës tuaj dhe do t'i vërë flakën marrëdhënies. Mos harroni se egocentrizmi është një këshilltar i keq pasi do t'ju çojë në ekzagjerime të panevojshme.

Marsi nga Bricjapi e nis pasionin në lartësi. Dëshironi të shprehni me bujari dhe zemërgjerësi ndjenjat që keni për partnerin tuaj dhe nuk do hezitoni ta bëni këtë duke e magnetizuar vëmendjen e tij. Argëtimi dhe kënaqësia do të pasurojnë dhe rinovojnë marrëdhënien.

Duhet t'i kushtoni vëmendje Marsit te Peshqit nga ora 15/07 deri në 24/05 gjë që rrit ndjeshëm nervozizmin pasi emocionet më të ulëta dhe pasiguritë manifestohen në mënyrë agresive. Konkurrenca dhe goditjet poshtë rripit nga të dyja anët do të dëmtojnë jetën tuaj personale. Sigurohuni që të hiqni tonet, duke kapërcyer çdo moment tensioni me gjakftohtësi dhe kompromis.

Gjatë periudhës kur Marsi do të jetë në një kurs retrogradë te Binjakët nga fundi i tetorit 2022 deri në mes të janarit 2023, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve profesionale të cilat duket se janë në qendër të interesit tuaj dhe mund të shkaktojnë keni stres ose emocione të tjera negative. Mundohuni të mos lejoni që ndjenja të tilla të ndikojnë në sjelljen tuaj ndaj të dashurit tuaj, pasi kjo mund të hapë një front polemikash në jetën tuaj personale.

 

Afërdita retrograde në Bricjap deri më 29/01 ju fton në një proces të brendshëm që ka të bëjë me jetën tuaj romantike. Është e mundur të dalloni pikat në marrëdhënien tuaj që kanë nevojë për ndryshim pasi ndjenja e pakënaqësisë është e fortë. Disa persona  nga e kaluara kthehen duke dashur t'ju pushtojnë përsëri. Është mirë që vendimet e mundshme merren nga data 29/01 deri në 06/03 ku Afërdita, tashmë në rrugën e duhur, ju ndihmon të qetësoheni në atë që ju mbulon dhe në atë që ka nevojë për rinovim.

Afërdita në Bricjap do të lëvizë mbrapa në këtë shenjë ju ndihmon të rishikoni nevojat tuaja dhe të identifikoni pikat në marrëdhënie që ju lënë të pakënaqur. Nismat më së miri manifestohen kur Afërdita kthehet në rrugën e duhur në mënyrë që ato të kenë një zhvillim pozitiv.

Me Afërditën te Peshqit nga 05/04-02/05 ndërmjetëson dëshira për shoqëri teksa realizoni nevojat e objektit të dëshirës suaj. Ju dëshironi të përshtateni në mënyrë harmonike me të në mënyrë që të ketë ekuilibër të përsosur në marrëdhënie. Njohjet e reja do ju emocionojnë dhe do ju hapin një kapitull të ri. Ju kënaqeni me pranimin, harmoninë dhe synimin e tyre për t'ju mbuluar plotësisht në atë që dëshironi dhe dëshironi.

Urani, i cili për ju është në shenjën miqësore të Demit, mbron njohje të reja që duket se vijnë papritur përmes njerëzve që janë në mjedisin tuaj më të gjerë miqësor ose ka shumë të ngjarë të ndodhin gjatë një udhëtimi, qoftë për arsye personale apo biznesi. Kontakti juaj me një person që përfaqëson ide të ndryshme nga ju do të ndryshojë këndvështrimin tuaj dhe duket se do t'ju tregojë një mënyrë tjetër për t'iu qasur disa gjërave.

NË PËRFUNDIM:

Vitin e kaluar hodhët gjithë peshën e përpjekjeve tuaja në punë. Tani është koha për të buzëqeshur në sferën e romancës tuaj, pasi ju mirëpresin Jupiteri mirëbërës në fushën e marrëdhënieve tuaja!

Pra, nëse tashmë jeni në një marrëdhënie të mirë, atëherë Jupiteri ju ndihmon të bëni hapin tjetër drejt një angazhimi më të ëmbël…! Por kini kujdes: nëse marrëdhënia në të cilën jeni nuk ju ndihmon të evoluoni, atëherë Jupiteri do të veprojë... shpengues dhe do t'ju çlirojë nga pesha e një zgjedhjeje që ju mban prapa.

Nëse jeni duke kërkuar për diçka të re - dhe grafiku juaj personal astrologjik nuk ka asnjë kundërshtim për të - atëherë diçka e mirë dhe shpresëdhënëse do të vijë patjetër!

Megjithatë, në fillim të vitit, deri më 29 janar, do t'ju duhet të hiqni qafe të shkuarën, përpara se të hapni krahët për të ardhmen.

Nga data 29 janar deri në 6 mars, sidomos me Hënën e Re në datën 2/3, keni në të njëjtën kohë “bekimet” e Jupiterit dhe Afërditës në romancën tuaj!

Nga data 5 prill deri më 2 maj klima përmirësohet edhe më shumë, sidomos rreth 1 majit kur Afërdita dhe Jupiteri në "tango" japin një premtim… dashuri!

Nga data 5 shtator deri më 29, Afërdita në shenjën tuaj të horoskopit bën imazhin tuaj, por nga data 10 shtator deri në 2 tetor, Mërkuri retrograd nuk i ndihmon ata që janë në kërkim të diçkaje të re.

Më në fund, nga data 10 dhjetor, Afërdita në fushën e romancës ju ndihmon të bëni Krishtlindjet në dashuri… pak më herët!

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha javor
15/08/2022 to 21/08/2022

Parashikime te Pergjithshme

Këtë javë do të nisë një periudhë e re për ju e cila do të shoqërohet me takime, kontakte, udhëtime, diskutime dhe me shumë mundësi disa marrëveshje të reja. Ky shtatëditor tregon se përveç aftësive komunikuese do të keni edhe energji të shtuar dhe kombinimi i këtyre të dyjave do të bëjë mrekulli në shumë çështje! Në sektorin emocional nevojitet vëmendje pasi java mund të vendosë emocionet nën lupë dhe të krijojë një tejmbushje emocionale.

Dashuria

Ne kete jave mund të krijojë një humor mashtrues ose të kthejë një "thjesht simpati" në dashuri të rrufeshme. Mundohuni të shmangni deklaratat dhe premtimet madhështore këtë javë, pasi ky aspekt nuk garanton stabilitet në çështjet tuaja emocionale. Nëse jeni në një lidhje duket se do të ketë momente që do ju afrojnë edhe më shumë me partnerin dhe ndoshta do krijojnë ndjenja të reja mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Komoditeti i komunikimit që do të ekzistojë këtë javë do t'ju ndihmojë të keni disa diskutime "fillestare" në lidhje me një marrëveshje të re apo një bashkëpunim të ri që është aktualisht në punë. Nga mesi i javës do të ndiheni edhe më të sigurt në aftësitë tuaja komunikuese dhe në bindjen tuaj, gjë që do t'ju ndihmojë ndjeshëm në çështjet që lidhen me punën. 

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , ,
24/8-22/9
Virgjëresha mujor
01/08/2022 to 31/08/2022

Te përgjithëshme

 

Virgjëresha, Gushti është një muaj për introspeksion dhe reflektim pasi do të theksojë nevojën për t'u tërhequr nga turma dhe për të marrë kohë për veten dhe mendimet tuaja. Rastin për këtë mund ta japë një bisedë që do të bëni me persona që janë në mjedisin tuaj miqësor dhe ka shumë mundësi që të kuptoni që nuk lëvizni më në të njëjtën gjatësi vale si të gjithë. Ky muaj mund të sjellë disa tronditje në marrëdhëniet miqësore dhe mënyra se si i shihni gjërat do të luajë një rol të madh në këtë pasi mund të mos jetë njësoj. Përveç kësaj, forcon aftësitë tuaja komunikuese, sjell mundësi për të komunikuar me cilindo person që dëshironi dhe nuk përjashtohet që të ndihmojë veçanërisht në çështjet që kanë të bëjnë me rregullimin e marrëdhënieve personale dhe profesionale.

Dashuria

 

Në dy javët e para të muajit do të keni mundësi që ata të zhvillohen në afera emocionale por edhe për një flirt apo një njohje të re. Mund të mos jetë aq e lehtë për të stabilizuar disa situata dhe për ta bërë këtë do të duhet të bëni durim deri në gjysmën e dytë të muajit që parashikohet të jetë më e qëndrueshme. Duket se prioritetet tuaja do ndryshojnë dhe nuk do kërkoni diçka kalimtare. Muaji i fundit i verës do ta bëjë prioritetin tuaj sigurinë dhe stabilitetin emocional. Nëse jeni në një lidhje, investoni kohë dhe vëmendje në të dhe me siguri do t'ju shpërblejë. Nëse jeni beqarë ka shumë gjasa që të krijohet një romancë pa “fishekzjarre” dhe deklarata madhështore që do të kenë të gjitha elementet për t’u zhvilluar ngadalë por me siguri.

Puna dhe Ekonomia

 

Detyrimet profesionale do fillojnë t'ju preokupojnë më shumë gjatë gjysmës së dytë të muajit dhe ka mundësi që për to të keni disa mendime që do t'ju shqetësojnë. Mundohuni që këto mendime të mos ju prekin, pasi ky është një skenar i mundshëm që mund të dëmtojë një marrëdhënie profesionale apo partneritet që ju intereson. Ka mundësi që të ekzistojnë kushtet për të nisur një bashkëpunim të ri dhe gjithashtu për t'u dalluar në punë. Një ngritje në detyrë, një ndryshim pozicioni apo një shpërblim në nivel profesional janë skenarë të mundshëm drejt fundit të këtij muaji.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , ,