Parashikimet

Virgjëresha vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Virgjëresha 2019  Parashikimet Vjetore Astrologjike

NEPTUNI TEK PESHQIT (për të lindurit në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Është fakt se me neptunin që lëviz në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, nuk është e lehtë të keni një pasqyrë të plotë, një pamje të qartë të asaj që mund të ndodhë në jetën tuaj personale dhe profesionale. Si i perceptoni ju njerëzit rreth jush, njerëzit e rëndësishme të jetës suaj, është gjëja kryesore për t'u përqëndruar, sepse tendenca për të idealizuar të gjithë dhe gjithçka me karakteristika fantastike dhe dimensionet e ëndrrave është e dukshme. Por mbani mend se mund të demistifikoj me lehtësi të madhe dhe të shkaktojnë zhgënjime të mëdha dhe plagë intensive. Sekrete, të mëdha apo të vogla, janë zbuluar dhe ndoshta jeni përballur me një realitet të ashpër për ju që do t'ju çojë në trishtim dhe izolim të fortë. Mos endërroni shumë dhe dëgjoni intuitën tuaj që do t'ju udhëheqin në mënyrë unike dhe do t'ju japë sloganin për çdo njeri që vjen në jetën tuaj, nëse duhet ta besoni atë apo jo. Marrëdhëniet e rëndësishme në jetën tuaj personale dhe profesionale mund të ndahen, por mos harroni se vetëm përmes këtij procesi do të kaloni në fazën tjetër, do të jeni të detyruar të shihni të vërtetën. Një e vërtetë që shmangni shumë do vijë në këtë periudhë të veçantë të jetës suaj.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Me Saturnin duke kaluar në shtëpinë tuaj të pestë, dashuria, krijimtaria do jenë aspekte  më të dominuara. Përgjegjësia dhe serioziteti është ajo që ju karakterizon në menaxhimin e jetës suaj personale, në çështjet që mund të lidhen  me fëmijët tuaj, me aspektin e aktiviteteve artistike dhe projekteve që mund të keni. Dashuria tani për ju nuk është diçka e pakujdesshme, e papërgjegjshme, përkundrazi, nëse doni që të mbetet në jetën tuaj duhet të keni baza të forta, t'ju mbush me siguri, t'ju japë besim. Ju nuk mund të jeni me një shok i zgjuar i cili ka vendosur në pikëpamjet e tij dhe atë që dëshiron të bëjë në jetën e tij. Nëse ka njerëz që do t'ju sillen në mënyrë të papërgjegjshme, keni mendjen që Saturni do të jetë i rreptë me ju dhe do të kujdeset për "mësimin" që do të merrni. Do jetë e rëndësishme për të njohur qartë kuptimin e dashurisë dhe si dhe do vendosni një marrëdhënie të rëndësishme dhe të qëndrueshme në jetën tuaj. Nëse jeni vendosur me partnerin tuaj dhe keni marrë vendime për zgjerimin e familjes suaj, është një kohë e shkëlqyer për një kontraktues, pasi nuk mund ta trajtoni këtë jetë të re vetëm me dëshirën për ta sjellë botën me ndërgjegje dhe absolute. Ajo që duhet të mbani mend është se pas kalimit të Saturnit gjithçka do të jetë ndryshe dhe do të keni arritur të gjeni një ekuilibër midis gëzimit dhe përgjegjësisë në dashuri, diçka që do të marrë shumë përpjekje për ta arritur, por rezultati do t'ju shpërblejë.

NDIKIMI I JUPITERIT

Me miratimin e Jupiterit tek Shigjetari deri më 3 Dhjetor ju keni aftësinë për të krijuar klimën më të mirë të mundshme në shtëpi, në familje, në marrëdhënien tuaj me vetëbesimin dhe ndjenjën që njerëzit tuaj ju mbështesin çdo përpjekje. Çështjet që mund të kenë të bëjnë me familjen duket se zgjidhen, marrëdhëniet me njerëzit e mjedisit të njohur duket të jenë zbutur dhe nuk mund përjashtohet vendimi i rëndësishëm për të bashkëjetuar me partnerin tuaj që dëshiron të fillojë dhe të zgjerojë familjen tuaj. Gjëja më e rëndësishme është që të ndjeni qetësi brenda vetes dhe kjo të lëshohet në mjedisin rreth jush, në familjen tuaj, në shokun tuaj dhe në hapësirën profesionale. Është e mundur që të vendosni të filloni punën tuaj dhe të formoni një hapësirë që ju të ndiheni si në shtëpinë tuaj, ku të vendosni përpjekjet tuaja atje. Ajo që është më karakteristike e këtij pasazhi është mbrojtja, që ju jepet në çdo vështirësi dhe kjo do të jetë e dukshme kur tëarrini të tejkaloni ndonjë pengesë. Me Jupiterin që shkon tek Bricjapi që prej 3 Dhjetorit, jeta juaj personale bie, ndiheni më i dëshirueshme dhe më të dashur se kurrë, diçka që bëhet e dukshme për njerëzit tuaj të dashur, pasi shikoni të shijoni çdo moment me partnerin tuaj dhe bëni çdo përpjekje për të shijuar përvoja unike së bashku. Ju që jeni vetëm, protagonist dhe joshni në çdo mjedis që gjeni, është e sigurt që në mesin e pushimeve të reja do të gjeni  personin e duhur për t’i besuar zemrën dhe ndjenjat tuaja.

EKLIPSET 2019

Eklipsi në aksin e Gaforres - Bricjapit (Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tek Gaforrja më 2 Korrik, Eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapit më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju shtyn të rishikoni objektivat , aspiratat, planet që mund të keni, miqësi të rëndësishme në jetën tuaj apo jetën  tuaj erotike. Do të jetë  pika e kthesës për ju në këto sfera prandaj është mirë të jeni të kujdesshëm dhe të mësoni reagimet dhe vendimet tuaja në intervale të caktuara.. Eklipsi më 21 Janar në aksin Ujor-Luan ju fton të mbyllni çështjet e së kaluarës që ende ju shqetësojnë duke ju kujtuar plagët që nuk ju lejojnë të shkoni në rrugën personale që keni zgjedhur. Konfliktet dhe  disponimi shpërthyes janë të mundshme, kështu që përpiquni të mbani durimin tuaj, duke lënë intuitën tuaj të merrni vendimet më të mira të mundshme.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Merkuri tek Peshqit nga 6 Mars deri më 29 Mars mund t'ju sjellë një komunikim me bashkëshortin ose partnerët tuaj, kështu që do të jeni të kujdesshëm ndaj mënyrës sesi shprehni vetveten sepse nuk mund të ketë keqkuptime që do të shkaktojnë konflikte . Është fakt që të hyni në një proces të të menduarit në lidhje me marrëdhënien dhe bashkëpunimin tuaj, dhe nëse jeni të kënaqur me to. Por është e këshillueshme të mos shprehni ankesa apo mendim përpara se Merkuri të kthehet në një rrugë të drejtë.Njerëzit e së kaluarës përsëri mund të tregojnë interes, është e sigurtë se ata do t'ju vënë në procesin e të menduarit për arsyet që sollën në distancë.

Virgjëresha : Viti i Ri fillon me hyrjen e Merkurit tek Bricjapi. Në 06/01/2019 deri 24/01/2019. Në lidhje me Diellin në të njëjtën shenjë, do të ketë disa diskutime rreth planeve të ardhshme. Planet për jetën tuaj emocionale. Sidomos nëse jeni në një marrëdhënie afatgjatë.Ju do të dëshironi ta formalizoni atë! Është një kohë ideale për këtë. Në rast se jeni pronar i një biznesi është një kohë shumë e mirë për ta zgjatur atë, por me ndihmën e familjes suaj, për shkak të Jupiterit në shtëpinë tuaj 4.

Me hyrjen e Marsit më 15/02/2019 në 31/03/2019 tek Demi, ju do të hyni në një periudhë kërkuese ekzistencialë dhe filozofike. Prisni një vendim gjyqësor në këtë kohë. Me shumë mundësi rezultati të jetë në favorin tuaj! Nëse kjo lidhet kryesisht me çështjet financiare.

Nëse jeni student ose jeni duke kërkuar në këtë periudhë punë do të keni një rezultat pozitiv.Me hyrjen e Afërditës më 10/06/2019 deri më 03/07/2019, në nivel profesional, do të ketë shumë lajme! Ata do t'ju kënaqin në veçanti dhe mund të keni ndonjë përfitim financiar që nuk e prisnit.

Nga 19/08/2019 dhe përgjithësisht në fund të Gushtit me hyrjen e Diellit, Merkurit, Afërditës dhe Marsit në shenjën tuaj dhe deri më 05/10/2019, do të përjetoni një periudhë ku personaliteti juaj do të magnetizohet. Ju do të tërhiqni njerëzit me fuqi dhe prestigj.Ju do të jeni veçanërisht social dhe çdo gjë që kërkoni do e keni. Me një përpjekje të vogël, ju do të arrini shumë, sii në sektorin profesional ashtu edhe në atë familjar. Përfitoni nga kjo periudhë e jetës suaj, kjo nuk ndodh çdo ditë.

Me Marsin që hyn tek Peshorja nga 05/10/2019, paratë do të rrjedhin! Kujdes nga gabimet sepse mund të keni edhe humbje të papritura! Përpiquni të menaxhoni mirë blerjet tuaja.Mund të lindin urgjenca nga mjedisi i familjes suaj dhe mund të jeni në një situatë të vështirë. Me hyrjen e Merkurit nga data 10/12/2019 deri më 29/12/2019, do të dalin probleme familjare por do të gjendet një zgjidhje. Optimizmi juaj do ju çojë shpejt në gjetjen e këtyre zgjidhjeve Shans i madh për të qenë me njerëz nga e kaluara.

Eklipset 2019

Eklipsi diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, që ka lindur në 01/09 deri 15/09. Ndikon në çështjet pozitive të emocioneve, argëtimit, planeve të biznesit, formalizimit të marrëdhënieve. Eklipsi Hënor i periudhës 21/01/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur nga 24/08 deri 31/08. Do të ndikohet, kryesisht negativisht, nga marrëdhëniet sekrete dhe nga çështjet me spitalet. Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur më 24/08 deri më 11/09. Kjo do të ndikojë kryesisht në marrëdhëniet profesionale dhe shoqërore. Eklipsi Hënor i periudhës 16/07/2019 do të ndikojë Virgjëreshën, e cila ka lindur më 09/09 deri 23/09. Ajo ndikon kryesisht çështjet pozitivisht të përzemërta.

Karma

Viti 2018, ishte një vit krijues për ju. Viti 2019 do të vazhdojë me kusht që të mos pushoni. Me hyrjen e Jupiterit tek Shigjetari, shmangni teprimet. Sidomos me lajme të lumtura do të jenë për ata të lindur 24/08 deri 01/09.

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 5-të. Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e pestë shënon një ndryshim në punët tuaja të dashurisë. Pra, ndoshta mund të sqaroni disa nga marrëdhëniet tuaja erotike që zgjatën, por nuk keni një themel të fortë, ndoshta keni një marrëdhënie me një person të moshuar se ju, ose ndoshta u ktheheni njerëzve që keni qenë nga këtu deri tani, sepse tani i shihni faktet e tyre pozitive. Fëmijët mund t'ju ngarkojnë më shumë përgjegjësi, ndërkohë krijimet ju premtojnë stabilitet dhe qëndrueshmëri.

1 Janar 2019 Kalimi i Jupiteri nga shtëpia e 6-të. Për rreth një vit nga sot, një që do të zgjasë për aq kohë sa Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë, suksesi juaj profesional përmes punës do të ketë fjalën e parë. Para së gjithash, puna është e ndryshme nga ju, pasi tani e shihni atë si mjet për sukses. Tani nuk ju lodh, por bëheni edhe më organizativ, kushtet e punës janë duke u përmirësuar, duket se jeni më përgjegjës dhe në fund njiheni nga bosët dhe bashkëpunëtorët, gjë që në vetvete është e drejtë. Tarifa do të jetë ose materiale ose morale. Është e mundur një promovim i rëndësishëm. Kujdes dietën tuaj sepse, përveç kilogrameve shtesë, mund t'ju shkaktojë edhe një problem shëndetësor.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e tetë do të sjellë ndryshime në financat tuaja nëse ato varen nga palët e treta. Pra, nëse jeni financiarisht i varur nga bashkëshorti ose partneri juaj, duhet të jeni të përgatitur për mirë apo edhe për keq. Nuk është ende befasuese të pranoni ndonjë trashëgimi. Shmangni, megjithatë, marrjen e një kredie në këtë kohë, sepse do të ishte e padobishme. Është shumë e mundshme që gjatë këtij efekti të Uranit, një njohje e re do të shquhet në fushën e aktivitetit seksual me origjinalitetin dhe pasionin që e karakterizon, por është i destinuar të mos ketë kohëzgjatje. Së fundi mund të merreni me psikologjinë, parapsikologjinë, ose të merrni pjesë në disa grupe me perceptime dhe aktivitete revolucionare.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Uranit nga shtëpia juaj e nëntë ju jep mundësinë dhe dëshirën për t'u marrë me vlerat shpirtërore dhe morale të jetës. Lejojini vetes që të pranoni ndryshimet që do të vijnë, lëshoni perceptimet tuaja paleolitike dhe fitoni një mënyrë të re të menduarit, një filozofi të re. Astrologjia mund të jetë zona me të cilën do të merreni me këtë periudhë. Gjatë gjithë periudhës kërkoni kontakte me disa mësues, shihni haptazi gabimet tuaja të kaluara dhe bëni rivendosjen e nevojshme, dhe në fund do të dilni me shumë fitime.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 5-të. Në këtë kohë, do të dëshironi të merrni dhe ju gëzimin tuaj. Argëtimi, dashuria, krijimi kanë fjalën e parë. Në dashuri, kjo nuk do të thotë do të krijojë një marrëdhënie të re ose  marrëdhëniet e krijuara  do të kenë premtimin e qëndrueshmërisë. Megjithatë, marrëdhënia juaj me fëmijët përmirësohet këtë kohë dhe suksesi i tyre ju mbush me krenari. Nëse i përkisni hapësirës artistike, ka më shumë premtime për sukses ekonomik. Gjithsesi, krijon një tendencë të caktuar ndaj pakujdesisë e kënaqësisë.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merruni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 6-të. Periudha që vijon do të nxjerrë në pah fushën e punës dhe të shëndetit. Në punë, i kushtoni vëmendje detajit, planifikoni dhe rregulloni punën tuaj, duke ndjekur përsosmërinë. Kjo ka efekte pozitive në këtë fushë.  Kushtojini më shumë vëmendje shëndetit tuaj, veçanërisht dietës tuaj.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjy nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë se disa ngjarje  nuk mund të parashikohen sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhepër mbi të gjitha dietën tuaj.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kaloritë". Kjo do edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 5-të.Do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri, marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejojini vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Është koha më e mirë për ta shfrytëzuar për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime e  që marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të.Gjatë kësaj periudhe ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet tuaja . Ju posedoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, ajo ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe mbipër të gjitha dietën tuaj.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të. Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Punoni në heshtje dhe në mënyrë metodike duke shmangur dëmtimet dhe suksesi është në anën tuaj.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merruni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë ose brenda një grupi. Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Kujdesuni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të. Në periudhën që vijon, çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz superiorë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i lartë, i cili do ta gjejë shumë të dobishme. Ndërkohë disa barriera janë liruar, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse përsëri nuk krijohet një lidhje e tillë është shumë e mundur që njohjet do të jenë të vlefshëm.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale. Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të keni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës. Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime. Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhë do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse. Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të. Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin. Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të. Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të. Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja. Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të. Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj. Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të. Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të. Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon. Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 7-të. Gjatë periudhës së ardhshme për rreth një muaj, partneritetet dhe marrëdhëniet, si erotike ashtu edhe profesionale, do të jenë veçanërisht të favorizuara. Në dashuri, mund të ketë një rast të ri, ose ndoshta një marrëdhënie të thyer. Në biznes, do të jeni në gjendje të dalloni ndërmjet bashkëpunimit dhe urtësisë në mënyrë që të shmangni çdo këputje. Kini kujdes nga kjo nënshtrim që të mos e konsideroni atë si një dobësi.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 7-të. Herën tjetër, ju mund të rishikoni të gjitha bashkëpunimet tuaja, qoftë të një natyre profesionale ose sociale. Ju në mënyrë të drejtë mund të peshoni nevojat që i plotësojnë boshlleqet që lejojnë. Ju dominoni frymën e drejtësisë dhe të ndërgjegjes në këtë periudhë, kështu që në të njëjtën frymë do të shikoni marrëdhënien tuaj. Në këtë përpjekje, do t'ju duhet edhe mendimi i një shoku ose partneri i cili do të jetë shumë i dobishëm për ju. Periudha është gjithashtu e përshtatshme për martesën tuaj ose një marrëdhënie të përhershme.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Gjatë gjithë kësaj periudhe, tensioni do të dominojë jetën tuaj, që do të perceptohet si në partneritetin tuaj ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me partnerin tuaj. Ajo që duhet të shikoni është gjendja juaj e humorit, mos u grindni me partnerët tuaj ose bashkëpunëtorin tuaj. Tregoni disa kompromise dhe gjithmonë ekziston një zgjidhje. Pastaj këto konflikte mund të vijnë në sipërfaqe, e cila është më e mira për t'u zgjidhur tani. Çdo gjë është gjithmonë për të treguar shpirtin tuaj të shoqërimit.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 7-të. Dhe tani është koha, pas argëtimit, të kujdeseni për shëndetin tuaj, dietën tuaj dhe punën tuaj që mund të keni lënë pas dore. Tani mund të bëni disa ekzaminime mjekësore, të filloni një program fitnesi, ose të merreni pak më shumë me "kalorit". Një veçori e ditëve do të jetë edhe t'u shërbejë të tjerëve, qofshin ata bashkëpunëtorë, klientë ose mjedisi juaj i afërt.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 6-të. Herën tjetër do jetë një pushim në jetën tuaj. Përveç kujdesit dhe argëtimit për zbavitje, argëtim dhe dashuri. Marrëdhëniet tuaja do të karakterizohen nga bukuria dhe mungesa e hipokrizisë. Ndoshta disa rinxehje të vjetëra ose disa të reja lindin. Lejoni vetes të jetoni këto ditë. Megjithatë, gjatë kësaj kohe marrëdhëniet tuaja me fëmijët bëhen më të ngrohta, do të kaloni më shumë kohë me ta dhe mund të përshtateni me dëshirat e tyre. Së fundi, mund të shprehni talentin tuaj artistik me krijime të reja.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 6-të. Afërdita në shtëpinë tuaj të gjashtë ndihmon marrëdhënien tuaj në punë. Megjithëse dominon praktika dhe mungon dashuria, e cila ka dominuar të kaluarën e menjëhershme, megjithatë ndihmon në përmirësimin e performancës dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme që lidhen me punën. Disa njohje të reja mund të ndodhin brenda vendit tuaj të punës ose me dikë që ju bashkohet në një marrëdhënie pune. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe, mbi të gjitha dietën tuaj.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 5-të. Pra, është koha për të harruar problemet për një kohë dhe të ndiheni të relaksuar dhe të lumtur. Muaji tjetër merreni me diçka krijuese, argëtuese, nëse keni interesa artistike, do të keni rritje të produktivitetit, ndërkohë fëmijët gjithashtu do të kenë kujdesin tuaj. Ju gjithashtu do të ndjeni nevojën për të flirtuar, për t'u dashuruar, për të shijuar jetën. Koha do të ishte e përshtatshme për pushimet.

Parashikimet në dashuri

Saturni tek Bricjapi krijon një ndjenjë krejtësisht tjetër të dashurisë, pasi nuk mund ta shikoni atë në mënyrë të rastësishme, nuk mund ta shihni atë me frikë. Gjëja e rëndësishme për ju është të vendosni themele të forta dhe personi që do të vendosë të jetë pranë jush për t'ju siguruar siguri, për të krijuar kushte për stabilitet dhe rrugë afatgjatë, nëse jo për tërë jetën tuaj. Çdo gjë është e qartë për ju në këtë fushë, sepse është e lehtë të hyni në një proces që nuk ka bazat e mësipërme, por sigurohuni nuk do të jetë mbetet në jetën tuaj diçka që nuk do jetë krijuar në pjekurinë dhe arsyen tuaj, logjik mund të ekzistojë në dashuri. Është gjithashtu e mundur që do të ketë një pasardhës, për ju që e doni atë, duke ndryshuar përgjithmonë jetën tuaj.

Jupiteri tek Shigjetari krijon kushte ideale për të bashkëjetuar me personin e jetës suaj dhe për të vendosur një rrugë të re në jetën tuaj, duke krijuar familjen tuaj. Vetëbesimi juaj është i dukshëm dhe ka një ndikim të fortë në marrëdhënien tuaj, pasi nuk dëshiron të ndikoj në klima negative. Dëshironi dhe do të pretendoni të ketë butësi, romancë, i cili do të favorizojë marrëdhënien tuaj unike dhe do të krijojë kushte ideale për ju dhe bashkëshortin tuaj.

Marsi në shenjën tuaj prej 19 Gusht deri më 4 Tetor e lëshon pjesën dinamike të vetes në qendër të vëmendjes dhe nuk do të hezitoni të flirtoni, kërkoni, jepni beteja erotike për cilindo person që ju intereson. Dashuria intensive dhe pasioni i fortë dhe do të bëni atë që mundeni për të përmbushur dëshirat tuaja personale. Mos harroni vetëm se duhet të keni kuptueshmëri dhe pranueshmëri ndaj dëshirave të partnerit ose të një njohje të re që mund të ndodh.

Afërdita në shenjën tuaj nga 22 Gusht deri më 14 Shtator ju mbush me bukuri, ëmbëlsi, optimizëm dhe humor të fortë për lojra erotike. Nevoja për vetë-promovim dhe konfirmim është e përhapur dhe është e qartë se shumë prej tyre do të jenë viktima të saj që do të pësojnë pozitivitet dhe bukurinë që ju transmetoni.

Eklipsi në aksin e Gaforres - Bricjapit më 6 Janar, 2 Korrik, 16 Korrik dhe 26 Dhjetor mund të sjellë përmirësime unike në jetën tuaj erotike ndërkohë tregoni fillimet e reja që do të jenë katalizatorë të jetës suaj dhe të mbyllni fondet që mund t'ju kushtojnë, por ato do t'ju ndihmojnë në një ndryshim dinamik dhe vendimtar duke i liruar ata nga situata që mund të ju shtypin, stresin, pesimizmin dhe trishtimin.

Në vitin 2019, ky vit do të jetë një moment historik për karrierën tuaj në çështjet emocionale dhe profesionale, pasi këtë vit do të vendosni themele të forta dhe do të ndërtoni marrëdhëniet që dëshironi. Vitet e kaluara kanë pasur disa vështirësi dhe ndoshta ndryshime, të cilat tani i përkasin të kaluarës, por ka pasur mësime që do t'ju shoqërojnë këtu dhe në të ardhmen. Saturni i cili do të jetë tek Bricjapi do t'ju ndihmojë të merreni me çështjet tuaja emocionale dhe marrëdhëniet me pjekurinë dhe seriozitetin dhe kjo do t'ju kursejë momentet kur do krijohen çështjet. Logjika juaj do të forcohet më tej me Saturnin tek Bricjap dhe do t'ju ndihmojë shumë në mënyrë që të mos largoheni nga hija e artë që Neptuni hedh, duke krijuar iluzione. Neptuni, i cili është gjithashtu tek Peshqit këtë vit, prek më shumë ju që keni lindur në dhjetë ditëshin e parë të jetës tuaj dhe mund t'ju çoj në mashtrime dhe iluzione.

Kjo do të rezultojë në zgjedhje të gabuar sentimentale ose duke gabuar një çështje që mund të lindë në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj. Tendencat që do të keni për të parë çdo bashkëshort të ri të mundshëm mund t'ju çojë në lëvizje krejtësisht të gabuara dhe madje mund të rrezikojë marrëdhënien tuaj - për ju që keni gjetur bashkëshortin tuaj – në rast sedo nënshtroheni në një tundim . Duhet të jeni shumë të dyshimtë nëse gjithçka duket ideale, dhe nuk duhet të harroni se Neptuni mund të krijojë një moment të marrëdhënieve të gabuara dhe idealizimit të personave. Jupiteri i cili do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor, ju jep një ndjenjë të thellë optimizmi që do ta nënshtrojë dhe ndihmon psikologjinë tuaj gjatë gjithë vitit, akoma edhe nëse nuk e kuptoni. Çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj do të jenë shumë të favorizuara dhe ju që keni një shok nuk mund të përjashtoni një lëvizje me të, e cila do të bëhet me të mirën e të gjithëve. Jupiteri do të kalojë tek Bricjapi në një shenjë që më së miri ju përshtatet më 3 Dhjetor, duke i ndihmuar më shumë çështjet tuaja sentimentale. Në fakt, nuk përjashtohet të sjellë një çështje dashurie e cila, në lidhje me Saturnin e cila është ende në të njëjtën shenjë, do të keni baza të forta për të evoluar me kalimin e kohës.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Virgjëresha 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në vitin 2019, është një vit në të cilin do të merrni frytet e përpjekjeve tuaja, pasi Saturni i cili është ende tek Bricjapi do t'ju shpërblejë nëse nuk e ka bërë këtë ende. Këtë vit, jeni të ftuar të shikoni seriozisht në çështjet tuaja emocionale, pasi do të ndjeni nevojën për të matur edhe në jetën tuaj personale. Logjika për të parë çdo çështje - madje edhe një dashuri - do t'ju ndihmojë të qëndroni të palëvizshëm në këmbët tuaja. Jupiteri do të jetë tek Shigjetari deri më 2 Dhjetor duke treguar se çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj dhe pasurinë tuaj të patundshme janë shumë të favorizuara. Gjithashtu favorizon një lëvizje nëse keni këtë në mendje, pasi nuk përjashtohet që të keni bashkëjetesë me partnerin tuaj, i cili do të bëhet me mënyrat nga më të mirat. Më 3 Dhjetor, Jupiteri do të shkojë tek Bricjapi, duke sugjeruar që të fillojë një periudhë shumë e mirë për çështjet tuaja dashurie dhe që jeni në dhjetë ditëshin e pare do ta ndjeni menjëherë. Nuk përjashtohet të gjeni dashurinë e jetës tuaj dhe gjithçka do të ndodhë shumë shpejt. Urani do të kalojë tek Demi më 6 Mars dhe nga ky post do të ndihmojë shumë projekte që lidhen me çështjet e arsimit, studimet , seminaret, çertifikatat dhe udhëtimet jashtë vendit. Përfitoni nga mundësia dhe gjendja që Urani do t'ju japë nga shenja e guximshme e Demit për të bërë një udhëtim që do t'ju ndihmojë të zgjeroni horizontet tuaja shpirtërore.

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, është një vit në të cilin jeni thirrur t'i kushtoni vëmendje, pasi ka një numër të konsiderueshëm planetesh që ndikojnë drejtpërdrejtë në dhjetë ditëshin tuaj. Fillojmë me Jupiterin, i cili është tek Shigjetari, dhe ndihmon për çështje të jashtëzakonshme që lidhen me shtëpinë tuaj dhe pasurinë tuaj të patundshme. Jupiteri do të lëvizë për një kohë të gjatë në ditën tuaj të dhejtë ditëshit tuaj për shkak të rrugës së tij retrospektive dhe kjo do të thotë që do të keni mundësi të bëni disa lëvizje korrigjuese për çështjet familjare. Nëse keni në mendje, një veprim është gjithashtu i mundshëm dhe do të shoqërohet me një favor të madh. Saturni i cili është tek Bricjapi ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie të shëndosha personale larg gabimeve të kaluara dhe të punoni për to si dhe me siguri do të shpërbleheni. Neptuni i cili është tek Peshqit dhe ndikon tek ju, të cilët kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë, tërheq vëmendjen tuaj tek ju, pasi ka shumë mundësi që do të ketë çështje në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale që nuk do të jenë të qarta. Kështu që duhet t'i kushtoni vëmendje partnerit tuaj dhe bashkëpunëtorëve tuaj të ngushtë, veçanërisht nëse keni mendime për ndershmërinë e tyre. Neptuni nuk ndihmon në bisedat e sinqerta, prandaj tregohuni të kujdesshëm nëse dëshironi të bashkëpunoni, të nënshkruani një marrëveshje të rëndësishme ose të bëni një investim. Eklipset që do të zhvillohen këtë vit në aksin e Gaforres-Bricjapit janë të favorshme për ju, pasi ata do t'ju bëjnë të njohur me mjedisin e ri, do të pasurojnë mjedisin tuaj me shtesa të reja dhe do të takoheni me një shok - ju që i përkisni përfaqësuesve beqarë të shenjës suaj - ndryshe nga çdokush që keni takuar. Ajo që duhet të mbani mend dhe të jeni të kujdesshëm janë kurthet e Neptunit që krijojnë mashtrime, dhe personalizime të personave dhe situatave.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Në vitin 2019, kjo duket e qetë për ju, dhe kjo është shumë e mirë pasi mund të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe të organizoni planet tuaja në mënyrë të duhur pa u shqetësuar për ndërhyrjet intensive planetare! Saturni dhe Plutoni janë tek Bricjapi një shenjë që ju përshtatet mirë dhe ndikon në fushën tuaj sentimentale duke u kujdesur për t'ju kujtuar se çdo gjë madje edhe dashurin, dëshiron që puna të vijë në rrugën tuaj. Jupiter, i cili do të gjendet deri më 2 Dhjetor në shenjën e Shigjetarit, ndihmon shumë çështje të lidhura me shtëpinë dhe do të ndiheni më shumë nga favori i tij që nga vjeshta. Tremujori i fundit për të qëndruar tek Shigjetari do të jetë i shkëlqyer për largimet, ndryshimet në shtëpi dhe procedurat burokratike në lidhje me pasurinë tuaj të patundshme. Urani, i cili do të jetë tek Dashi deri më 5 Mars, ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe ju nxit të kujdeseni për mënyrën se si i menaxhoni çështjet financiare të një biznesi, partnerit tuaj ose bashkëpunëtorëve tuaj. Ka mundësi të merrni disa veprime të rrezikshme që nuk do të kenë rezultatet që ju prisni. Ju duhet të shmangni rrezikun, veçanërisht nëse nuk është vetëm për ju, por edhe për njerëzit tuaj të dashur. Eklipset që ndodhin në aksin e Gaforres-Bricjapit janë të dobishme për ju dhe për çdo gjë që lidhet me punët tuaja të dashurisë. Kujdes duhet të tregoni nga eklipsi Hënor që po ndodh më 16 Korrik, pasi mund të sjellë në sipërfaqe shumë ndjenja që do t'ju bëjnë mjaft të kërkuar me partnerin tuaj dhe me njerëzit që janë afër jush.