Parashikimet

24/8-22/9
Virgjëresha javor
15/08/2022 to 21/08/2022

Parashikime te Pergjithshme

Këtë javë do të nisë një periudhë e re për ju e cila do të shoqërohet me takime, kontakte, udhëtime, diskutime dhe me shumë mundësi disa marrëveshje të reja. Ky shtatëditor tregon se përveç aftësive komunikuese do të keni edhe energji të shtuar dhe kombinimi i këtyre të dyjave do të bëjë mrekulli në shumë çështje! Në sektorin emocional nevojitet vëmendje pasi java mund të vendosë emocionet nën lupë dhe të krijojë një tejmbushje emocionale.

Dashuria

Ne kete jave mund të krijojë një humor mashtrues ose të kthejë një "thjesht simpati" në dashuri të rrufeshme. Mundohuni të shmangni deklaratat dhe premtimet madhështore këtë javë, pasi ky aspekt nuk garanton stabilitet në çështjet tuaja emocionale. Nëse jeni në një lidhje duket se do të ketë momente që do ju afrojnë edhe më shumë me partnerin dhe ndoshta do krijojnë ndjenja të reja mes jush.

Puna dhe Ekonomia

Komoditeti i komunikimit që do të ekzistojë këtë javë do t'ju ndihmojë të keni disa diskutime "fillestare" në lidhje me një marrëveshje të re apo një bashkëpunim të ri që është aktualisht në punë. Nga mesi i javës do të ndiheni edhe më të sigurt në aftësitë tuaja komunikuese dhe në bindjen tuaj, gjë që do t'ju ndihmojë ndjeshëm në çështjet që lidhen me punën. 

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , ,