Parashikimet

23/7-23/8
Luani vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Uranit tek Demi (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Ju po shkoni kundër pushtetit, doni të përmbysni status quo-në ndërsa Urani revolucionar lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, të ambicies dhe njohjes profesionale. Dëshira juaj për të arritur majat dhe për të fituar një pozicion drejtues mund të duket e pamëshirshme për të tjerët ose ngjitja juaj mund të shkaktojë pakënaqësi dhe lojëra të fuqisë në punën tuaj. Kujdes, është kaq e lehtë të fajësosh të tjerët për fuqinë diktatoriale që ushtron, por pyete veten: A rrjedh kjo klimë e fortë, mbizotëruese në punën tënde nga sjellja jote? Moderoni fuqinë tuaj dhe sigurohuni që të punoni me të tjerët, mos u bëni përçarës.

Nga ana pozitive, Urani thekson punën në ekip dhe teknologjinë. Kështu që mbase filloni një projekt ekipi ose mund të filloni një biznes në internet ose të dërgoni një mesazh të fortë, ndoshta diçka që lidhet me njerëzimin, ndryshimin shoqëror dhe grupet, në mediat sociale. Kur besoni në diçka, jeni të pandalshëm, doni ta ndani atë. Misioni juaj tani është të përhapni ide novatore që ndryshojnë botën dhe i bëjnë njerëzit të parashikojnë një jetë të re dhe më të mirë. Bëhuni gati të jeni udhëheqësi që motivon të tjerët, pasi ndiheni shumë dinamik!

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Angazhimi mund të hapë më shumë dyer në jetën tuaj ose t'i mbyllë ato? Saturni po lëviz në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve serioze, dhe ju po pyesni veten: A do të ecni përpara së bashku apo do të çliroheni duke pretenduar lirinë tuaj? Saturni vendos rregullat, ndërsa Ujori i shkel ato, kështu që do të jeni në një dilemë të madhe. Saturnit i pëlqen struktura dhe disiplina, shpërblen vetëm punën e palodhur. Ujori është një udhëheqës revolucionar i të rinjve që lëkund status quo-në. Në të vërtetë, ju do të jetoni një vit të çuditshëm. Me Saturnin të strukturuar në Ujorin avangardë, ju takon juve të vendosni rregullat se si është një marrëdhënie e lumtur. Nëse marrëdhënia juaj është e fortë, e ndërtuar mbi baza të forta dhe të dy dëshironi të jeni së bashku, atëherë provojeni. Nëse jo, ju mund të vendosni të jetoni veçmas në vend që të mbani një marrëdhënie të vdekur emocionalisht. Dhe është zgjedhja më e mirë që mund të bëni. Nëse jeni beqar, miqtë mund të bëhen të dashuruar ose mund të takoni dikë në internet. Ju papritmas (dhe në mënyrë tronditëse) mund ta gjeni veten të tërhequr nga dikush që nuk e keni menduar kurrë më parë. Por mos nxitoni të përkushtoheni, vetëm me këmbëngulje dhe durim do të ndërtoni një marrëdhënie të fortë dhe të qëndrueshme.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Kush janë njerëzit që ju mbështesin dhe si do t'ju ndihmojnë të filloni një jetë të re? Me Jupiterin në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, njerëz të rinj hyjnë në jetën tuaj, ju madje mund të shkëputeni nga njerëzit me të cilët nuk keni ideale dhe vlera të përbashkëta në jetë. Ju mund të jeni gati për një ndryshim të madh të rojeve. Një njohje ose miqësi mund të zhvillohet në diçka vërtet të bukur, pasi ju dhe një shpirt plotësues eksploroni mënyra për të jetuar së bashku dhe për të zbuluar botën (dhe ndoshta edhe botën e botimit ose bashkëpunimin e biznesit). Një koleg ose mik mund të sugjerojë një partneritet ose thjesht të katalizojë mënyrën tuaj të të menduarit, duke ju çuar në riformimin e marrëdhënieve me të tjerët. Sido që të jetë rasti, prisni një revolucion!

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ballafaqimi dhe eleminimi i demonëve tuaj të këqij mund të transformojë jetën tuaj. Ndiqni intuitën tuaj dhe besoni tek ajo, ajo do t'ju çojë atje ku duhet të shkoni. Jupiteri do të jetë në shtëpinë tuaj të tetë transformuese për një kohë, duke filluar një transformim të thellë të shpirtit dhe jetës. Me kalimin e kohës do të kuptoni gabimet tuaja, por së pari duhet të merreni me fiksimet dhe fobitë tuaja që ju privojnë nga lumturia. A do të duhet të heqësh qafe keqdashje, xhelozi dhe hakmarrje, është për shkak të një sëmundje emocionale apo fizike? Të gjitha përgjigjet janë aty. Me këtë planet aventuresk në këtë zonë sensuale të hartës suaj, intimiteti në marrëdhënien tuaj thellohet, është një vit magjik për komunikim, me mendjen, trupin dhe shpirtin.

Ndikimi i një eklipsit Hënor tek Demi më 19 nëntor:

Ndryshimet katalitike në menaxhimin e parave dhe punës suaj parashikohen nga ky Eklips i Hënës që ndriçon shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës. Ky vit shënon fillimin e një cikli të ri dy-vjeçar eklipsesh në boshtin Demi / Akrepi, duke transformuar mënyrën e shpenzimit të parave, kursimit, fitimit dhe investimit. Ky eklips sjell ndryshime në punën tuaj të përditshme dhe mënyrën e fitimit të jetesës. Hëna ju paralajmëron për një ndryshim të punës ose një përparim të madh financiar, një kurs të ri në karrierën tuaj, stilin tuaj të menaxhimit të parave ose detyrat tuaja të punës. Ky eklips ka të ngjarë të shënojë fundin e një kursi karriere ose të ardhurash. Besojini universit edhe nëse kjo ndodh, një kapitull i ri dhe më i mirë ju pret.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjapi nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Me Afërditën e kundërt harmonike në shtëpinë tuaj të gjashtë, të jetës së përditshme dhe punës, mund të ketë fërkime me kolegët tuaj dhe kaos në punën tuaj. Një person në vendin tuaj të punës mund të fillojë të veprojë në mënyrë egoiste ose jo të besueshme. (A e keni paguar këtë person për të kontrolluar produktivitetin e biznesit tuaj? Ju gjithashtu mund të ndiheni të pakënaqur, jo vetëm sepse ata nuk e vlerësojnë punën tuaj, por edhe sepse ju nënvlerësojnë, gjë që ju vë nën presion dhe stres. Ndërsa kërkesat dhe detyrimet tuaja rriten, mund t'ju duhet akoma t'i kushtoni vëmendje detajeve për të përfunduar një projekt. Kini kujdes për stresin tuaj të tepruar pasi mund të ndikojë në shëndetin tuaj dhe t'ju bëjë të dukeni të lodhur. Nëse ndiheni të rraskapitur, vendosni afatet kohore dhe riformatoni planet tuaja.

 

Luani 2021: Kaloni në baza të reja!

Për Luanët, 2021 parashikohet të jetë një vit ku sqarimet dhe rishikimet do të luajnë në lidhje me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Ka ardhur koha që ju të vendosni me kë do të shkoni dhe kë do të lini pas, duke besuar se ai nuk mund të kuptojë dhe të mbulojë më atë që dëshironi.

Urani në Dem, prek atë që ka lindur në mes të ditës së parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, përmbys të dhënat në jetën tënde profesionale. Eshtë shumë e qartë dhe më e qartë se kurrë që ju jeni të shtypur dhe dukshëm të kufizuar në mjedisin profesional në të cilin aktualisht jeni aktiv. Ju nuk do të hezitoni të reagoni ndaj asaj që nuk korrespondon me atë që dëshironi dhe kjo mund të çojë në një këputje përfundimtare ose ndryshim të biznesit. Fakti është që ju do të kërkoni të ndiqni një rrugë alternative, të pashembullt dhe inovative për ju. Sigurohuni që përkundër të gjitha vështirësive mund të bëni gjëra të mëdha për sa kohë që jepni gjithë imagjinatën dhe krijimtarinë tuaj.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, duke prekur të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke ju kërkuar që të përqendroheni në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Eshtë koha të provoni në mënyrë metodike dhe të përgjegjshme për të ruajtur marrëdhëniet e rëndësishme të biznesit që mund të keni. Në të njëjtën kohë, nuk përjashtohet mundësia që të ketë zhvillime që do t'ju bëjnë të largoheni nga njerëzit që deri më tani luanin një rol udhëheqës në fushën profesionale. Në jetën tuaj personale është e mundur të merrni vendime që do të zhvillojnë marrëdhënien tuaj në një nivel tjetër. Sigurisht, është e mundur të kuptoni se partneri juaj nuk plotëson atë që dëshironi dhe se marrëdhënia ka mbyllur ciklin e saj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 punon në mënyrë të favorshme në nivelin e marrëdhënieve ndërpersonale, pasi është e mundur që të ketë njohje të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në një nivel personal dhe profesional. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju ndihmon të përqendroheni në çështje financiare që shqetësojnë palët e treta dhe të vazhdoni me transaksione fitimprurëse që do t'ju lehtësojnë nga stresi. Në të njëjtën kohë nuk do të hezitoni të përballeni me pasiguri dhe neveri që ju mundojnë psikologjikisht në mënyrë që t'i lini pas.

Vështirësitë dhe përmbysjet mund të ndodhin në një nivel profesional dhe në lidhje me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katroret Saturn - Uranus (18.02, 15.06) krijojnë një fushë që vështirë se do të jeni në gjendje ta mbani të freskët, pasi nevoja për zgjerim dhe zhvillim sa i përket bashkëpunimeve dhe jetës personale do të gjejë pengesa për shkak të përmbysjeve. Bëni kujdes në fushën e karrierës sepse mund të zhvillohen luftime të vështira që do të ndryshojnë rrënjësisht të dhënat.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ndikojnë ndjeshëm në jetën tuaj personale, miqësitë dhe qëllimet apo ambiciet që keni në mendje. Eshtë e rëndësishme të mos bëhesh arrogant ose të kënaqesh me iluzione që përfundimisht mund të të bëjnë të besosh te njerëzit e gabuar që do të të lëndojnë. Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor ju fton që t’i përkushtoheni çështjeve të një natyre profesionale dhe familjare. Kini kujdes nga tepricat e mundshme që mund të kenë kosto, pasi vetëkënaqësia mund të veprojë si një parandalues ​​dhe të humbasë mundësitë.

 

Luani profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Rivlerësimi i bashkëpunimeve!

Urani në Dem është një fakt që sjell përmbysje në jetën tuaj profesionale, pasi kalimi i tij ju ndihmon të kuptoni në një mënyrë veçanërisht të fortë se nuk mund të qëndroni në fushën profesionale në të cilën operoni. Mundohuni të mos zemëroheni pa ndonjë arsye, pasi kjo do të ndikojë ndjeshëm në marrëdhëniet me eprorët tuaj. Ju jeni elastik dhe hakmarrës dhe kjo funksionon si një parandalues ​​për çdo plan profesional ose negativ në kursin tuaj personal. Fakti është që ju jeni thirrur të bëni një ndryshim të rëndësishëm, pasi është koha për të shërbyer atë që mendoni se ju përshtatet dhe ju mund të kryeni në maksimum.

Saturni dhe Jupiteri në Ujor ju detyrojnë të përqendroheni në bashkëpunime që mund të ekzistojnë tashmë ose në marrëveshje të reja që mund t'ju japin shumë gjëra. Në mënyrë që të keni rezultatin më të mirë të mundshëm, duhet të paguani shumë punë, të tregoni metodë dhe një qëndrim të përgjegjshëm në atë që ndërmerrni. Duhet të keni kujdes në bashkëpunimet e vjetra, pasi është koha të vlerësoni nëse ato mund të mbesin në jetën tuaj. Të dhënat për ju po ndryshojnë dhe tani po sqaroni brenda vetes nëse partnerët që keni në krah e kuptojnë mënyrën e të menduarit në një nivel profesional ose nuk mund të ecin përpara me ju. Do të ketë shumë dridhje që do t'ju çojnë të bëni konkluzione që do të jenë të vështira, por të nevojshme për të ecur përpara në biznesin tuaj.

Nga fillimi i janarit deri në fillim të marsit, ju jeni thirrur të menaxhoni detyrimet dhe përgjegjësitë e rritura në jetën tuaj profesionale. Marsi është në Dem dhe është e dhënë që nuk do ju lërë vend për të pushuar. Planifikimi i mirë është i domosdoshëm që të mund t'i përgjigjeni asaj që keni ndërmarrë. Në të njëjtën kohë, qetësia dhe konsensusi janë të nevojshme, veçanërisht në lidhje me eprorët tuaj, pasi ju lehtë mund të aktivizoni klimën dhe të krijoni probleme, kryesisht në veten tuaj.

 

Cështjet sentimentale të Luanit në 2021: Ju shkëlqeni nga sharm!

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë t'ju japin mundësi të konsiderueshme në jetën tuaj personale, pasi njerëz të rinj me kultura dhe qasje të ndryshme ndaj gjërave mund të luajnë një rol kryesor. Por fakti është që ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në zgjedhjet tuaja, pasi është e lehtë të rrëmbeni, duke besuar se keni gjetur partnerin ideal. Iluzionet dhe ekzagjerimet nuk do të ndihmojnë dhe do t'ju lënë të ekspozuar, pasi gabimet do të sjellin zhgënjim.

Me Saturnin dhe Jupiterin në Ujor me kalimin e kohës nuk është e lehtë të marrësh vendime vendimtare në nivelin personal. Nga njëra anë, ju doni ta çoni marrëdhënien tuaj në nivelin tjetër, por në të njëjtën kohë ndjeni se po largoheni nga partneri juaj ose është e mundur që partneri juaj të distancohet nga ju. Mendoni me kujdes se cilat mundësi keni përpara, pasi ato do të jenë vendimtare për zhvillimin e ndjenjave tuaja. Mund të shfaqen njohje të reja, por kërkon përpjekje nga ana juaj për të krijuar bazat e duhura mbi të cilat mund të ndërtoni një marrëdhënie të shëndetshme.

Afërdita dhe Marsi në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i qershorit deri në fund të korrikut është një pikë përcaktuese për jetën tuaj personale, pasi nuk do të hezitoni të kërkoni më të mirën për ju. Qëllimi kryesor është të plotësoni nevojat dhe dëshirat tuaja, të cilat mund të çojnë në sjellje egocentrike që duhet të shmangni. Sigurisht është e dhënë që ju do të luani në mjedisin tuaj shoqëror dhe do të magnetizoheni me dinamizmin, shkëlqimin, hijeshinë tuaj. Përfitoni nga njohjet e reja që vijnë tek ju nga admirimi, pasi ata kanë shumë për t'ju dhënë, për sa kohë që jeni të gatshëm të gjeni pjesën e artë në gjëra.

 

Luani, Stabilitet apo distancë emocionale?

Ju jetoni momente epike në dashuri që në fund të fundit ju bëjnë të shihni jetën nga një këndvështrim tjetër. Momentet e lumturisë alternohen me periudha konflikti dhe kalime të vështira ndërsa Jupiteri dhe Saturni lëvizin në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Prania e këtyre dy planetëve kërkon kompromis, por do të jetë e vështirë dhe e diskutueshme. Aty ku mendoni se është arritur një marrëveshje, papritmas ndiheni emocionalisht të largët. Me këto ndikime të kundërta, ju keni ndjenjën se fati juaj po shkon larg sa më shpejt që t'i afroheni. Ju do të duhet të luftoni dhe koha do të jetë e gjatë. Universi po teston qëndrueshmërinë tuaj ndaj këtyre sfidave të paraqitura nga këto ndikime planetare, të kundërta.

Këto ndikime planetare ju imponojnë detyrime të mëdha, duke ju dhënë ndjesinë se asgjë nuk po shkon në drejtimin e duhur. Jeta juaj shoqërore është e kufizuar, gjë që mund t'ju bëjë të mërziteni më shumë. Megjithëse mund të ndjeni peshë në shpatulla dhe të mallkoni fatin tuaj të keq, nëse relaksoheni, kujdesuni për veten dhe ndryshoni idetë tuaja, kjo do t'ju bëjë mirë. Në vend që të ndaleni në atë që nuk ju pëlqen, gjeni kohë për të kuptuar domethënien e këtyre ngjarjeve të afërta. Edhe nëse jeta juaj e dashurisë është e komplikuar, nuk është për asgjë, por për të njohur veten dhe ndjenjat tuaja. Kini kujdes nga reagimet tuaja, ato mund të jenë të tepruara. Bëni një hap prapa dhe shikoni ... këtë akt që ju çon? Në diçka të mirë? Apo për katastrofë?

Puna ka përparësi mbi dashurinë

Urani lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierë dhe krijon përmbysje të papritura të planeve, ju mund të grindeni me të dashurin tuaj për shkak të orëve që punoni në lidhje me orët që kaloni me njëri-tjetrin. As ju ​​nuk ndihmoni, doni të bëni gjërat tuaja, duke i dhënë përparësi punës sesa dashurisë. Nëse vazhdoni të flisni me zë të lartë dhe ashpër dhe mos u përpiqni për marrëdhënien tuaj, nuk do t'i mbijetoni kësaj goditjeje. Ju mund të keni kohë të kufizuar për partnerin tuaj, por mund të keni disa momente të veçanta së bashku, kjo do t'ju ndihmojë shumë.

Pasione aventureske dhe të parezistueshme

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe pasionante, ju shtyjnë të rrezikoni në dashuri, ju doni të përjetoni pasion dhe aventurë. Ata madje mund të pasqyrojnë pabesinë ose një miqësi që bëhet diçka tjetër, krejtësisht e ndryshme. Nëse disa çështje nuk janë zgjidhur ende në marrëdhënien tuaj, hëna tregon pozicionet tuaja të vendosura mirë, duke nxjerrë në pah dëshirën tuaj për t'i dhënë përparësi dëshirave tuaja. Nëse jeni beqar, mund të ndjeni një pasion të papërmbajtshëm për dikë nga një qytet apo vend tjetër ose nga një kulturë krejtësisht e ndryshme. Shënim: Gjërat mund të mos jenë aq të thjeshta sa duken, edhe nëse jeni i lirë në atë kohë. Eshtë e mençur të kesh një profil të ulët dhe të mos lëvizësh bazuar në vëmendjen dhe përshtypjen e tepërt që kërkon.

Forca dhe lufta

Ndërhyrjet e padobishme nga vjehrrat ose familja juaj ose kërkesat e rritura të punës suaj mund të krijojnë probleme në marrëdhënien tuaj ndërsa Eklipsi i Hënës së Nëntorit ndriçon shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe shoqërinë. Sidoqoftë, jini të gatshëm të ndryshoni gjithçka gjatë këtij Eklipsi të Hënës, është një tregues që një ndryshim në karrierë mund të jetë ai që nevojitet për të përmbushur qëllimet tuaja profesionale dhe jetën personale. Ju mund të ndiheni të shqetësuar dhe të shqetësuar, por këto ndjenja janë të përkohshme, ju duhet të luftoni për zgjedhjet që keni bërë dhe ëndrrat tuaja. Nga ana pozitive, ky eklips mund të shënojë fundin e një periudhe të vështirë. Do të duhet një luftë për ekuilibrin midis jetës suaj profesionale dhe personale, por ju arrini të dilni më fort nga ajo.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,