Parashikimet

22/6-22/7
Gaforrja ditor /29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Sot do të bëni hapa prapa, pasi do të ndjeni se jeni në mes të një vale verore me këndi negativ të Marsit me Plutonin, që ju ndikon në mënyrë direkte. Gjithashtu, ftoheni të merrni vendime të rëndësishme pasi të dëgjoni këshillat e astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale .

Dashuria

Klima në cështjet tuaja sentimentale është mjaft ndihmuese për të lindurit në Qershor dhe personat e rrethit tuaj shoqëror janë ata që do t’ju krijojnë një klimë pozitive, pavarsisht cështjeve të lidhjeve që ju shqetësojnë shumë.

Karriera dhe financat

Nëse nuk jeni siguruar se do të jeni korrekt ndaj detyrimeve tuaja ekonomike, do duhet të keni kujdes, pasi fillon një periudhë ku do të hasni presione nga tatime, banka, kredi apo siguracione, kështu që kujdesuni të sistemoni borxhet dhe shpenzimet tuaja.

, , , ,