Parashikimet

Binjakët vjetor
01/01/2020 to 31/12/2020

Të përgjithshmet

Viti i ndryshimeve me  Jupiterin që ka filluar  të lëvizë në shtëpinë e 8-të të financave që merren me palë të treta, gjithashtu do të ketë një ndikim pozitiv në shtëpinë e 2-të të shoqëruar me një ndjenjë të sigurisë në një nivel ekonomik dhe emocional. Sipas parashikimeve astrologjike të shenjës suaj, në vitin 2020 do të keni një rrjedhë të ardhurash. Me shumë mundësi paratë do të vijnë nga transaksione të palëve të treta ose trashëgimi. Edhe pse mund të jeni akoma në gjendje të mirë financiare, shmangni çdo lloj kredie pasi është në të mirën tuaj. kreditë  anashkalojini me  çdo kusht veçse në një rast urgjent. Nga mesi i muajit maj deri në mes të shtatorit, kuJupiteri  kthehet në rrugë të kundërt, është në të mirën tuaj të  shmangni bërjen e planeve kryesore financiare dhe shtyrjen e të gjitha investimeve që dëshironi të bëni.Ndërsa Jupiteri  ka qenë në një pozitë jo shumë të mirë që nga mesi i majit, duket se ka mundësi që disa tensione të shfaqen në nivelin e familjes. Mos e merrni të mirëqenë sepse debate familjare ka ne çdo kohë, por qetësia dhe rëndësia ka të bëjë në debate dhe gjetja e zgjidhjeve në raste tëndryshme. Mundohuni t’i trajtoni situatat me besim, me pak kujdes dhe mirësjellje. Familja juaj do të jetë shtylla e forcës suaj dhe, prandaj, duhet të siguroni që ngrohtësia dhe harmonia të mbizotërojnë në çdo kohë. Horoskopi i Binjakëve në vitin 2020 zbulon se rreth datës 4 Prill, kuAfërdita hyn në shenjën tuaj të zodiakut  sjelllumturi dhe kënaqësi. Është një vit që ju  premton financiarisht, pasi do të jeni në gjendje të gjykoni me inteligjencë vlerën tregtare të gjërave. Intuita juaj do t'ju drejtojë drejt dhe me shumë përfitime.Nëkëtë vit  do të keni lidhje të ngushta me i/e dashurën tuaj. Gjithashtu, është mirë t’i jepni hapësirë ​​partnerit tuaj dhe të mos merreni me fjalë por me vepra. Besimi do të luajë një rol të rëndësishëm në marrëdhënien tuaj. Për juve që merreni me shkollë të lartësi studentë mund të kenë disa ulje-ngritje në studime, por përfundimisht do të bëjnë mirë sepse përpjekja nuk do  ju shkojë dëm  por dilni të fituar. Në gjysmën e dytë të vitit, ka të ngjarë të përjetoni një lodhje në mësime dhe do ju dalin  vështirësi por do të rikuperohen me sukses mjaft shpejt.

Dashuria

Sipas parashikimeve astrologjike për juve të kësaj shenje për vitin 2020, nëse keni një lidhje apo njohje mund të duket se situata është jashtë kontrollit tuaj. Në raste të tjera madje mund të mendoni se asgjë nuk po shkon mirë në marrëdhënien tuaj. Kur keni probleme me partnerin tuaj, përpiquni të merreni me këtë çështje me qetësi dhe me një mendje të qartë, në mënyrë që të mos krijohen tensionëte paqena. Ju madje mund të ndjeni presion nga i/e dashura  juaj për të  bërë një fejesë, për të bërë një lidhje, për tëkryer njëmartesë. Por, mbani mend se në fund të fundit, gjithçka do të lëvizë në mënyrën normale dhe në mënyrën si juve e keni planifikuar dhe dëshironi. Gjërat kurrë nuk do të vështirësohen dhe gjithmonë do të jeni në gjendje t'i trajtoni ato me dashuri dhe me delikatesë. Kurdo që të shfaqen probleme, jeta juaj do të kthehet në një lidhje  të qetë dhe të rëndësishme për jeten dhe të ardhmen tuaj. Ky vit do të jetë viti për të shijuar kontakte personale me personin që e doni.Bazuar në horoskopin tuaj  për vitin 2020, ata që janë të vetmuar dhe janë në kërkim për një lidhje të re  duhet të jenë më të qartënë qëllimet e tyre. Duhet të bisedoni me i/edashurën tuaj për gjithka juve ju intereson dhe mos e lini pasdore. Ju mund të duhet të bëni biseda serioze me i/e dashurën tuaj  për të tërhequr vëmendjen e tij ose të organizoni diçka të veçantë për tabërë lidhjen tuaj me atraktive. Nga prilli e tutje, juve që nuk keni diçkatë rëndësishme mund të gjeni gjysmën tjetër të jetës  pasi sezoni duket se funksionon në avantazhin tuaj. Dashuria e jetës suaj do të gjejë rrugën e saj drejt zemrës suaj, por edhe ju duhet të luftoni betejën e  të dashurës suaj për ta bërë pjesë të jetës suaj! Pak vëmendje diku aty nga muaji Shtator, Tetor të jeni më të kujdesshem në mjedisin familjar,sepse mund të shkaktoni ndonjë zhgënjim të vogël në atë periudhë. Mundohuni t'i shihni gjërat me qetësi dhe tizgjidhni  problemet me gjykimin e drejtëdhe jotë njëanshem. Komunikimi është çelësi i vetëm për zgjidhjen e problemeve që shqetësojnë familjen tuaj, dashurinë tuaj, njohjen tuaj etj. Ngrohtësia dhe harmonia janë kushtet që duhet të mirëmbahen në shtëpi.

Karriera dhe financat

Ndërsa Jupiteri, Saturni dhe Mërkuri futen në shenjën e Tokës tek  Bricjapi, ata lëvizin në drejtimin e shenjës suaj të zodiakut. Horoskopi profesional 2020 për juve  zbulon se lëvizjet paralele të këtyre planeteve të mëdhenj mund të sjellin sfida të reja gjatë rrugës. Pozicionet e planetëve mund të duken fillimisht jo bashkëpunuese, por kjo nuk do të thotë që gjithçka është e humbur. Keni tendencën të irritoheni lehtë, por nuk duhet ta merrni seriozisht. Angazhimi për punë të palodhur dhe punë të vështirë do t'ju ndihmojë të tejkaloni këto periudha të vështira.Sa për karrierën tuaj nëse jeni i punësuar, pasi Saturni kalon në shtëpinë e 9-të, mund të keni oferta fitimprurëse për punë për vitin 2020. Nëse doni të ndryshoni punë, atëherë ekziston një shans i mirë që do të keni fat. Bëni hapin e radhës dhe do të kuptoni se ka për tëja vlejtur. Për shkak se ju keni mbështetjen e Saturnit gjatë gjithë vitit  2020, është më mirë të merrni vendime të rëndësishme  sepse do të keni dhe përfitime të mëdhaja. Mos ngurroni të merrni disa rreziqe.Nëse mendoni se keni aftësitë e nevojshme në punën tuaj të re, të jeni të sigurt se keni për t’ja dalë me përfitime maramendëse. Nëse keni një biznes ju mund të jeni mjaft me fat për të nënshkruar një marrëveshje të rëndësishme që do t'ju ndihmojë të fitoni shumë klientë dhe bashkëpunëtorëdhe shumë para gjithashtu. Marrja e vendimeve për kompaninë tuaj  gjatë kësaj faze do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.