Parashikimet

Binjakët javor
06/07/2020 to 12/07/2020

Të përgjithshmet

Binjakë të dashur, këtë javë mund të shqetësohesh për disa detyrime financiare ose të vraponi në mënyrë që të shlyeni llogaritë që po zbrazin xhepin tuaj. Katrori i Mërkurit të kundërt të vendosur në Gaforre me Marsin të vendosur në Dash tregon se një çështje e kaluar ekonomike mund të bëjë pamjen e saj, kështu që përpiquni ta zgjidhni atë dhe mos ta lini më pezull. Kushtojini vëmendje të veçantë disa bisedave që do të keni me miqtë tuaj pasi mund të thoni diçka tjetër dhe të tjerët mund të kuptojnë dicka tjetër. Në fund të javës, nga data 12/7, Merkuri kthehet në rrugë të drejtë, duke treguar se në periudhën tjetër komunikimi do të normalizohet.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të jeni të vetëdijshëm për çështje që lidhen me detyrimet financiare, veçanërisht nëse keni një portofol të përbashkët me partnerin tuaj, pasi disa prej tyre ka mundësi të krijojnë mosmarrëveshje midis jush. Nëse jeni beqarë, ka shumë të ngjarë që të takoni një person me të cilin keni filluar një histori romantike në të kaluarën, por për disa arsye nuk u zhvillua. Mbani një mend premtimet që do të dëgjoni deri në fund të javës, pasi ato ka shumë mundësi që t'ju çojnë në idealizimin e paraqitjeve dhe situatave.

Parashikimet profesionale

Cështjet e profesionit mund të jenë një shkak shqetësimi këtë javë, veçanërisht nëse ato shoqërohen me financa. Në ditët e para të javës mund të ketë një tension në mjedisin tuaj të punës me rastin e një pune ose çështje financiare. Ndërsa ditët kalojnë, do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni disa çështje që u shfaqen në fillimet e javës dhe ju shkaktuan shqetësime.

, , ,