Parashikimet

Demi mujor
01/07/2019 to 31/07/2019

Të përgjithshmet

Korriku është një muaj eklipsesh te para (Dielli) për të arritur në 2/7 në shenjë të Gafores. Është shumë e mundshme për të krijuar "të veçanta" rrethanat në mes jush dhe popullit të ambientit tuaj, ata mund të kenë keqkuptime ose mund të ketë në mënyrë agresive  ankesat plan të parë. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë nuk do të ndihmojë situatën dhe mund të gjenerojë zhgënjim të mëtejshëm i cili nga ana e tij do të krijojë nervozizmi në ngarje dhe në lëvizjet tuaja. Një ditë më vonë, hyrja e Afërditës në shenjën e Gafores do të qetësojë situatën dhe do të sjellë njerëz rreth jush që mund të besoni. Eklipsi i dytë i Hënës do të zhvillohet në 16/7 në aksin e Gafore-Bricjap, duke treguar se ka ardhur koha për disa "shtesa" të njerëzve në mjedisin tuaj të ngushtë  Gjatë gjithë muajit duhet të jeni të kujdesshëm sidomos me atë që thoni kur kursi i retrospektivës së Merkurit në shenjën e Luanit do të fillojë më 7/7. Në daten 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit do të kthejë vëmendjen tuaj në çështjet që kanë të bëjnë me familjen tuaj.

Parashikimet në dashuri

Hyrja e Aferdites në shenjën e Gafores në 3/7 tregon se pavarësisht nga disponimi i madh që do të keni nga koha në kohë për shkak të eklipseve, me siguri do të keni mundësi të takoni fytyra të reja që do të tërheqin interesin tuaj. Nëse keni gjetur tashmë partneri tuaj duhet të jenë të kujdesshëm mefjalë nga njerëzit e mjedisit tuaj, ato krijojnë temë në marrëdhënie me partnerin tuaj. Nëse ju jeni të lirë me njerëzit rreth jush , ju do të keni mundësi për të bërë të njohurit interesante.

Parashikimet profesionale

Korriku premton të jetë një muaj intensiv për çështjet e biznesit tuaj, si dy eklipse që "mbart" tregon se mund të lindin situata që do të detyrojë që të marrë disa vendime që nuk mund të dëshironi. Sidoqoftë, duhet të mbani mend se sezoni nuk është i përshtatshëm për fillimet e reja, si Hermes ndikim regresiv  në Luan dhe më pas Gaforja nuk do të ndihmojë në kuptimin dhe zbatimin e disa planeve. Vëmendja juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet ekonomike që vijnë nga biznesi dhe hyrja e Marsit në Luan më 2/7 tregon se disa shpenzime për punën tuaj mund të lindin gjithashtu.

, ,