Parashikimet

Demi javor
22/07/2019 to 28/07/2019

Të përgjithshmet

Javen e filloni me Diellin duke u stabilizuar ne Luan me date 23/7 do te ju ndihmoje me teper qe te jeni sa me afer njerezve qe ju interesojne. Ndryshime akoma dhe me te rendesishme si ndryshim vendbanimi mund t‘ju realizohet. Dicka e tille eshte nje mundesi me shume per ju te kesaj shenje. Me date 25/7 nje trekendesh ideal qe ben Marsi ne Luan me Jupiterin ne Shigjetar eshte shume pozitive si kend dhe ju ndihmon shume ne gjerat me te rendesishme qe ju mund te keni. Do t’ju jepet akoma mundesia per te mbyllur nje ceshtje qe lidhet me pasuri te paluajteshme. Me date 28/7futja e Aferdites ne shenjen e Luanit  do t’ju japi nje mundesi me teper ne nje ceshtje ligjore ne favorin tuaj.

Parashikimet në dashuri

Gjate kesaj jave do te keni mundesi per te bere njohje te reja per ju qe jeni ne kerkim te dickaje te tille. Per ju qe keni pasur problem me lidhjet tuaja apo me dicka qe e keni ne mendje por nuk e keni pasur mundesine per te biseduar, eshte koha tani per te biseduar shtruar per nje te ardhme te lumtur. Aferdita dhe Merkuri ne shenjen e Gaforres ju ndihmon shume ne ceshtjet sentimentale dhe jo vetem. Me date 28/7 futja e Aferdites ne shenjen  e Luanit  do t‘ju japi shume shanse te medhaja ne lidhje me te dashuren/in qe keni ne krah. Per ju qe jeni, apo deshironi nje shtatezani eshte pikerisht kjo jave qe ju jep kete mundesi te arte. Per ju qe nuk keni asgje per momentin, do t’ju jepet rasti qe te njihni dik qe do t‘ju duket sikur e njihni prej vitesh.

Parashikimet profesionale

Kete jave do te perfundojne nje here e mire problemet qe mund te keni pasur apo do te keni me njerez qe ju prishin humorin. Eshte java me e mire per mbyllje problemesh si ne pune dhe ne ekonomi. Me date 25/7 nje trekendesh qe ben Marsi qe ndodhet ne Luan, me Jupiterin qe ndodhet ne Shigjetar, ju ndihmon shume per te filluar dicka te re ne pune dhe shoqeri. Nuk perjashtohet mundesia qet‘ju behet nje oferte pune qe nuk e prisni por kjo eshte nje plus per ju te kesaj shenje, sepse do te rregulloni dhe anen tuaj ekonomike.

, ,