Parashikimet

Demi ditor
22/10/2019

Të përgjithshmet

Anashkaloni  bisedat apo te jepni komente te ndryshme per te tjeret , pasi keni qenë në qendër të vëmendjes në ditët e kaluara dhe tani po përpiqeni të qetësoheni, kështu që këtë të Mart ju jep mundësinë e kënaqësive të thjeshta, të vogla dhe të përditshme që duket të jenë me rëndësi vitale për ju, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të shenjës që jeni përfshirë në një tërheqje të paparashikueshme të luftës pas Aferdites  dhe Marsit , sjell qëndrueshmëri

Dashuria

Ju po kërkoni qetësinë tuaj, por diçka po ndodh dhe po nxit ujërat, qoftë në kuptimin pozitiv ose në të kundërtën, por fakti është se ka ndryshime në jetën tuaj të përditshme. Për sot ju e filloni lojën!

Karriera dhe financat

Nuk është koha për të beret te Zjuarin  në punën tuaj, sidomos me njerëzit që ju rrethojnë. Nëse hasni tensione, është e preferueshme të mos jepeni, nuk keni për të fituar diçka.

, ,