Parashikimet

20/1-19/2
Ujori per neser
27/05/2020

Të përgjithshmet

Sot prisni shumë nga të tjerët dhe kërkesat tuaja janë vecanërisht të larta, pasi nuk jeni më të kënaqur nga fjalët dhe kërkoni vepra. Por, mbani mend se duhet të jeni më fleksibël në mënyrë që të shmangni tensionet.

Dashuria

Keni kaluar prej kohësh në një periudhë ku të tjerët kërkojnë shumë prej jush dhe kjo ju karikon, ndërkohë që nuk janë të pakta herët ku do të përballeni me një klimë të elekrizuar në cështjet tuaja sentimentale, por aspironi të ndani një përditshmëri të këndshme me partnerin tuaj, kështu që kujdesuni të shmangni në maksimum ditën e sotme.

Karriera dhe financat

Dita e sotme është e mirë ama për të krijuar kontakte dhe në rast se përballeni me dilemma, kaloni në vëndin e palës tjetër, por duke patur kujdes të mos lini hapërsira për komente në ambjentin e punës tuaj.

, , ,