Parashikimet

Bricjapi javor
06/07/2020 to 12/07/2020

Të përgjithshmet

Bricjap të dashur, këtë javë do të gjesh veten duke tentuar të kuptoni fjalët por edhe qëllimet e të dashurve, miqve dhe bashkëpunëtorëve. Katrori i Mërkurit të kundërt në Gaforre me Marsin në Dash, nuk garanton që ju të jeni në gjendje të përktheni lëvizjet e të tjerëve, duke rezultuar në acarim, veçanërisht nëse mendoni se të tjerët nuk ju kuptojnë. Do të duhet të jeni të durueshëm deri në fund të javës pasi në 12/7 Merkuri kthehet në rrugë të drejtë. Atëherë do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni disa çështje që lidhen me marrëdhëniet personale dhe bashkëpunimet.

Parashikimet në dashuri

Një bisedë me partnerin tuaj mund t’ju ​​lërë të ndjeni se ai nuk ju kupton, por gjithashtu duhet të përpiqeni ta kuptoni, pasi këto ditë nuk do të jetë e lehtë të shpreheni. Nëse jeni i lirë, ka shumë mundësi që të keni një bisedë që do të krijojë një debat midis jush dhe dikujt që ju intereson. Mos lejoni që një bisedë të ndikojë në imazhin që keni dhe të përcaktoni evolucionin që mund të ndodhë midis jush.

Parashikimet profesionale

Këtë javë do të jetë e lehtë për ju "të hiqni dorezat" dhe t'i përgjigjeni sfidave që do të vijnë nga njerëzit në mjedisin tuaj profesional, gjëja e vështirë do të jetë të bëni një hap prapa për të shmangur tensionet. Katrori i Mërkurit të kundërt me Marsin nuk garanton qetësi dhe stabilitet, kështu që përpiquni sa më shumë që të jetë e mundur të mos hidhni benzinë zjarrit me fjalët ose lëvizjet tuaja. Ndërsa ditët kalojnë do të jetë më e lehtë për ju të gjeni përsëri fleksibilitetin tuaj të komunikimit i cili do t'ju ndihmojë të "fitoni" në diskutimet profesionale.

, , ,