Parashikimet

Dashi vjetor
01/01/2020 to 31/12/2020

Dashi 2020 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

Të përgjithshmet

Për juve të nderuar të shenjës së Dashit, nëvitin 2020, universi ju jep sinjale të shkëlqyeshme! Kjo për shkak seJupiteri, së bashku me Saturnin dhe Mërkurin, janë në xhiron  e fundit tëshenjave të tokës dhe se Bricjapi i vendosur në shtëpinë e 10-të  ka të bëjë me profesionin, aspiratën dhe reputacionin. Ky pozicion i tre planeteve do të thotë që do t'ju jepet mundësia për të arritur diçka të madhe, veçanërisht në një nivel profesional. Por gjithashtu do të thotë që puna e vazhdueshme dhe këmbëngulja janë parakusht për të marrë përfitimet e këtyre planeteve.Sipas shenjës së Dashit për vitin 2020,një faktor tjetër që mund të luajë një rol të rëndësishëm është durimi dhe kontrolli që karakterizon shenjën tuaj  - që mund të bëjë mrekulli për çështjet që ju interesojnë. Një dëshirë e madhe së bashku me një stabilizim të qëndrueshëm të temperamentit sigurisht mund t'ju ndihmojnë të arrini ndonjë qëllim që keni vendosur. Për më tepër, mbani mend se nuk duhet të përdorni taktika apo keqinteperitme, në mënyrë që të fitoni më shumë para dhe fitime. Është shumë e rëndësishme të veprosh në mënyrë etike dhe me zgjuarsi  për të fituar më shumë sukses në jetë, sepse suksesi dhe lumturia nuk kanë të bëjnë vetëm me pasuritë që fitoni por ështëdija ajo që ju bën superior.

 

Dashuria

Sipas parashikimeve astrologjike të shenjës tuaj, viti 2020 mund të dëshmojë të jetë një vit shumë i frytshëm me emocione dhe marrëdhënie të rëndësishme për të ardhmen. Në varësi të pozicioneve të planetëve, ekziston një shans i madh  për të zhvilluar një marrëdhënie me dikë që do t'ju frymëzojë vërtet sidomos juve që jeni në kërkim për diçka të tillë. Ju gjithashtu mund të takoni dikë që do t'ju vlerësojë vërtet dhe juve do ta vlerësoni po ashtu dhe do të keni një lidhje shume solide për një të ardhme të shëndetshme në jetë. Nga data 4 prill e tutje, Afërdita, e cila drejton Shtëpinë e 7-të të Marrëdhënieve, hyn në shenjën perfekte  dhe shumë komunikuese të Binjakëve.

Kjo është një gjë e mirë për të gjithë personat e palidhur sepse do t’ju jepet mundësia nga kjo periudhë e tutje, por Saturni, i cili është vendosur në shtëpinë e 10-të (të suksesit dhe arritjes), mund të rri në hije nështëpinë e 7-të. Përveç kësaj, Afërdita  do të kthehet nga 13 maji deri më 24 qershor. Kështu, vendkalimet e Afërditës dhe Saturnit mund të kenë një ndikim negativ dhe të shkaktojnë probleme në marrëdhënie, keshtuqë pak vëmendje në këtë periudhë, veçanërisht në fund të vitit. Ju mund të kapërceni problemet duke kaluar më shumë kohë të mirë dhe vendimtare  me partnerin tuaj apo me tëdashurin/ën tuaj për juve që jeni në lidhje. Kjo do t'ju ndihmojë të relaksoheni nga stresi i jetës së përditshme dhe do të lehtësoni çdo tension në marrëdhëniet tuaja. Në fund të fundit, kur ka dashuri të ndërsjellë, të gjitha problemet tejkalohen.

Karriera dhe financat

Bazuar në aspektet astrologjike për vitit 2020, juve të kësaj shenje  do të keni përfitimin e pozitivitetittëplanetëve në ekonomime ndihmesat që do  ju jepen. Për sa i përket biznesit, nëse jeni profesionist i pavarur mund t'ju duhet të punoni pak më shumë, por do t'ju jepet mundësia të rrisni të ardhurat. Një marrëveshje, nga ana tjetër, do t'ju ndihmojë të ndërtoni reputacionin tuaj do  t’ju hapen dyert për ju dhe do të mbyllni marrëveshje të tjera biznesi.Përsa i përket punës, planeti Saturn hyn në vendin  e tij miqësor, tek Ujori, nga data 23 mars e tutje, që do të thotë do të ketë lehtësim nga problemet financiare, të paktën deri në fillim të Majit.Për më tepër, lëvizja e Saturnit në shtëpinë e 11-të, do t'ju ofrojë më shumë mundësi për të rritur të ardhurat tuaja.Saturni, më 11 maj, do të kthehet mbrapa  dhe më 2 korrik, duke u kthyer në shenjën ku udhëheq në rrugëtimin e tij të drejtënë shenjën e  Bricjapit. Kjo mund të jetë një periudhë pak e lodhshme, por me pak kembëngulje do ta kaloni nëse mund të hasni ndonjë vështirësi, pasi sipërmarrësit mund të kenë nevojë të bëjnë më shumë presion dhe ngarkesë pune në biznesin e tyre. Për fat të mirë, nga 29 qershori e tutje, Marsi hyn në shenjën tuaj, i cili do t'ju japë energjinë e nevojshme për të përballuar vështirësitë dhe të ketë sukses në frontin profesional. Mbani  mend se Marsi do të lëvizë prapa nëkrahun e kundërt nga 9 shtatori deri më 14 nëntor. Në këtë periudhë kohore, ju duhet të keni kujdes se nuk duhet të merrni  vendime të rëndësishme ose kontrata qëkanë lidhje me biznesin tuaj, pasi kjo mund të ketë një ndikim negativ tek  ju dhe nësituatën tuaj financiare.