Parashikimet

21/3-20/4
Dashi mujor
01/11/2020 to 30/11/2020

Dashi mujor 01-11-30-11-2020

Dashë të dashur, Nëntori është një muaj që duket shumë më "paqësor" se tetori, pasi ndryshimet astrologjike parashikojnë zhvillime dhe ngjarje të lumtura. Më 4/11, Merkuri kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores, duke i dhënë fund një periudhe të gjatë keqkuptimesh dhe hamendësimesh me bashkëpunëtorët dhe të dashurit tuaj. Më 11/11 ai hyn në shenjën e Akrepit, duke treguar se në periudhën tjetër vlen të përqendroheni në menaxhimin financiar pasi në këtë fushë duket se do të dilni fitimtarë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Akrepit më 15/11 tregon sektorin profesional dhe mund të sjellë mundësi për njohje profesionale dhe sociale.

Një lajm shumë i mirë për këtë muaj që ju shqetëson drejtpërdrejt është se në 15.11 Marsi do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën tuaj të zodiakut, duke i dhënë fund vonesave dhe pengesave që mund të jenë shfaqur në periudhën e mëparshme. Më 22/11 Dielli hyn në shenjën e Shigjetarit që ndryshon skenën, duke krijuar socializim dhe humor për të komunikuar me të dashurit tuaj dhe për të investuar kohë në mësimin e një gjuhe të huaj apo edhe të fillojë seminare / çertifikata që do të ndihmojnë shumë puna jote. Muaji mbyllet me Hënën e plotë / eklipsin e Hënës që do të ndodhë në aksin Binjakët-Shigjetari, "duke treguar" se çështjet që lidhen me arsimin, udhëtimet, planet tuaja për të ardhmen si dhe disa çështje të njerëzve në mjedisin tuaj më të gjerë, do të vijnë në plan të parë.

Dashuria

Me kthimin e Mërkurit dhe Marsit në rrugëtimin e duhur përkatësisht më 4 dhe 15/11, duket se ky muaj nuk do të ketë aq shumë pengesa as për sa i përket komunikimit, as pengesa në veprimin tuaj, siç kishte ai i mëparshmi. Kështu që tani do të jetë më e lehtë ose t'i afrohesh dikujt që të intereson, të mbulosh boshllëkun e komunikimit që ekzistonte në të kaluarën ose të fitosh një person të ri. Nëse jeni i lirë, gjysma e parë e muajit mund të ketë disa vështirësi, por premton edhe njohje të reja. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Akrepit në 21/11, duket se ju presin ditët dhe netët e pasionit, pavarësisht nëse jeni të lirë apo jeni tashmë në një lidhje. Në rastin e dytë, këto ditë do të jenë shumë të mira për ju dhe partnerin tuaj dhe do të ndezin përsëri flakën e dashurisë suaj. Në fund të muajit me eklipsin e hënës që do të ndodhë, duket se ka shumë të ngjarë që të takoni një person të ri përmes njerëzve të mjedisit tuaj më të gjerë dhe kjo njohje tregon se do të jetë karmike.

Puna dhe Ekonomia

Ditët e para të këtij muaji në punë mund të jenë paksa të vështira pasi duket se mund të mos keni komunikimin që dëshironi. Shtyrjet, vonesat dhe keqkuptimet në diskutimet profesionale janë një skenar i mundshëm por nuk do të zgjasin për shumë ditë, pasi në 4/11 Merkuri kthehet në rrugëtimin e duhur në shenjën e Peshores. Kështu që do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni disa çështje në të cilat kishte pengesa në të kaluarën dhe të mbylleni këtu dhe tani në pritje të punës. Me rrugëtimin e duhur të Marsit në shenjën tuaj të zodiakut nga 15/11, ditë më të mira do të vijnë për çështje profesionale si dhe aksioni juaj do të jetë më i synuar dhe do të sjellë rezultatin që dëshironi. Nga 11/22 me hyrjen e Diellit në shenjën e Shigjetarit, shfrytëzoni mundësinë dhe investoni kohë në çështje edukative, çertifikime dhe seminare që mund t’ju ​​ndihmojnë shumë në punën tuaj.

, , ,