Parashikimet

23/7-23/8
Luani ditor/19/
19/04/2021

Të përgjithshmet

Kjo periudhë me këndin pozitiv  të Aferdites  me Saturnin ka shumë të fortë elementin e “treguesit të qëndrueshëmeris”. Fundja, duket se jeni fokusuar vetëm në punen  tuaj, ndërkohë që situata me të tjerët është e pranueshme ne ceshtjet qe ju interesojne . “Pazzle” e plotëson Aferdita nga shenja e Demit  që “digjet” në shenjën tuaj, por ju nuk prekeni falë këshillave të astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Kërkesat e personit që ju intereson duket pa baza dhe eksagjeruese, ndërkohë që ndjeni se mbyteni në dëshirat e tij. Ndërkohë dhe ju nga ana juaj, nuk hapni rrugë. Por shokët janë ata që ju tregojnë rrugën që duhet të ndiqni.

Karriera dhe financat

Sot jeni mjaft të prirur nga veprimetqe do  të beni  dhe të menduara mire , kështu që preferohet të zhvendosni gjërat më të rëndësishme për periudhën e ardhshme. Përkundrazi, financat tuaja do të tregojnë shenja përmirësimi, mjafton të jeni korrekt në punë.

, , , ,