Parashikimet

22/5-21/6
Binjakët ditor /29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Hëna sot në shenjën e dashit  ju jep disa mundësi, por ju bën dhe disi egocentric. Por paralelisht do të lëvizni dhe në disa nuanca… eksagjerimi, kështu që është më mirë të qëndroni me këmbë në tokë (sa më shumë të jetë e mundur)! Kështu që keni nevojë për të dëgjuar më shumë të tjerët dhe fillimisht astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Megjithatë dita e sotme rrejdh për ju në një pamje të turbullt, ju përpiqeni të korigjoni gabime, ndërkohë që eksagjerimi dhe nxitimi janë elementë që do duhet të largoni, nëse dëshironi që dita të ketë një klimë pozitive.

Karriera dhe financat

Eprorët, punëdhënësit apo përgjegjësit ka mundësi t’ju prezantojnë sot një imazh që nuk ju përputhet në realitet dhe kjo ju c’orienton. Financat tuaja do jenë shumë shpejtë më të mira.

, , , ,