Parashikimet Taro Janar 2019 për të gjitha shenjat Letra Taro e muajit: Priftëresha e madhe

31/12/2018 to 31/01/2019

Parashikimet Taro Janar 2019 për të gjitha shenjat Letra Taro e muajit: Priftëresha e madhe

Letra Taro që përfaqëson Janarin është Priftëresha e madh . Viti fillon me ngjarje të çuditshme, shumë prej të cilave do të jenë të pashpjegueshme dhe do të jenë si një mesazh, një ndihmë dhe një mbështetje që ka për qëllim të na zgjojë! Kjo letër na inkurajon që të shkundim dollapin e të kaluarës, përvojat tona të vjetra dhe kujtimet tona të vjetra, në mënyrë që të bëni hapin e ardhshëm për një fillim të ri! Kjo do të na japë mundësinë të mendojmë për gabimet e djeshme, për të përfituar nga përvoja që kemi fituar dhe për të vendosur të ardhmen në një bazë më të fuqishme!

Marrëdhëniet kanë zhvillime misterioze dhe të çuditshme!

Muaji i parë i vitit do të përcaktojë se cilat marrëdhënie do të vazhdojnë para dhe cilat do të bëjnë rrethin e tyre dhe do përfundojë!Do të ketë shumë ngjarje ose situata të fshehta që nuk do merreshin nëse do të duheshin, të cilat tani do të dalin nga sipërfaqja, duke kërkuar një zgjidhje!Historitë e vjetra erotike që ishin ngrirë do të ndizen sërish, ndërkohë romancat e reja erotike do të kenë diçka sekrete, të fshehura dhe të pasigurtë!

Në profesion dhe në financat, dëgjoni instinktet tuaja!

Mundet në fushën e punës dhe financave jeta të imponojë logjikën tonë, por këtë muaj gjërat janë paksa ndryshe ...Intuita do të ndihmojë shumë në marrjen e vendimeve të drejta, të cilat do të kenë një ndikim katalitik për të ardhmen! Dëshironi të ndryshoni punë?Mos u joshni nga fjalët që dëgjoni, mos u ndikoni nga palët e treta, dëgjoni instinktet tuaja! Dëshironi të bëni një investim financiar?Mendoni vetë për të dhënat tuaja! Ose për financat? Muaji ofron shansin për të shlyer borxhet e së kaluarës!

Dashi Letra Taro e muajit: Perandoresha

Të përgjithshmet:Muaji i parë i vitit fillon me kreativitet, me kënaqësi, me shumë dëshirë për t'u bërë realitet. Në Janar,  do të ndjeni se ka shumë nga punët tuaja personale! Marrëdhëniet me njerëzit e afërt, familjen ose miqtë tuaj do të jenë plot ngrohtësi dhe dashuri, ndërkohë këtë muaj do të shijoni frytet e disa përpjekjeve të së kaluarës.

Dashuria:Ftohtë do të jetë momenti i këtij muaji! Përqafimi i partnerit tuaj do t'ju ngrohë netët e ftohta të muajit të parë të vitit dhe mbushni zemrën me ndjenja të bukura. Ndjenjat tuaja marrin një formë më serioze. Nëse nuk keni një marrëdhënie atëherë prisni një person të ri që do ju josh dhe ju bëj të shikoni më seriozisht perspektivën e fillimit të një marrëdhënieje të re!Karriera dhe financat:Një fillim i ri profesional do t'ju mbush me kreativitet dhe shumë ide! Në të njëjtën kohë, një lehtësim i madh financiar do t'ju ndihmojë të rregulloni disa punë, ndërkohë në të njëjtën kohë do të jeni më të rehatshëm për të lëvizur dhe për të kaluar mirë!

DemiLetra Taro e muajit: Perandori

Të përgjithshmet:Viti i Ri fillon në mënyrë dinamike, duke ditur më shumë se kurrë se çfarë është ajo që ju dëshironi, por edhe si mund ta arrini atë. Në muajin e parë të vitit, nuk do të përputhet me asgjë më pak se ajo që ju dëshironi, ndërkohë në të njëjtën kohë do të veproni mjaft energjikisht dhe me vendosmëri dhe do të gjeni zgjidhje për problemet që deri tani nuk kanë qenë të habitshme! Shmangni sjelljen egoiste!Dashuria:Me disponimin e pushtuar, fillon viti i ri për ndjenjat tuaja! Ajo që i keni vënë  "syrin" do ta bëjë atë të vërtetë, edhe nëse keni nevojë për të lëvizur më drejtpërdrejt dhe duke kundërshtuar! Një objektiv erotik do të bëhet realitet, ndërkohë kënaqësia që merrni nga një pushtim erotik do të jetë i madh!Karriera dhe financat:Ju jeni duke kërkuar për një vend punë më të mirë këtë muaj, një punë më të mirë apo edhe një rrugë më të mirë ekonomike! Kjo do t'ju bëjë të lëvizni në mënyrë drastike, pa asnjë tërheqje! Do të ketë një person që do t'ju mbështesë në qëllimet tuaja personale! Deri në fund të vitit do të keni arritur një arritje të madhe, profesionale dhe financiare.

BinjakëtLetra Taro e muajit: Shenjtori

Të përgjithshmet:Problemet e djeshme duket se ju kanë dhënë mësime të rëndësishme dhe Viti i Ri fillon me ju të dini më mirë se kurrë më parë, si vlerën tuaj ashtu edhe rrugën që dëshironi të ndiqni. Këtë muaj të vitit pushtoni një dëshirë për të cilën keni punuar shumë muajt e fundit. Përveç kësaj një udhëtim është brenda programit këtë muaj.Dashuria:Letra e Shenjtorit nënkupton martesën, angazhimin dhe stabilizimin ndaj ndjenjave! Pra, nëse jeni tashmë në një lidhje të përhershme, lajmi është i këndshëm dhe do të dëshironi të bëni hapat për ta bërë marrëdhënien tuaj më të qëndrueshme dhe serioze! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë këtë muaj një person do të vijë në jetën tuaj me të cilin mund të keni një rrugë shumë të mirë të përbashkët.Karriera dhe financat:Janari ju ndihmon të zhvilloni njohuritë dhe përvojën tuaj në fushën që po bëni profesionalisht! Ka shumë fillime të reja që ju ofrojnë njohuri dhe mundësi për zgjerim të mëtejshëm! Financat janë në një situatë më të favorshme, kështu që mund të përcaktoni më mirë detyrimet tuaja!

Gaforrja Letra Taro e muajit: I Dashuruari

Të përgjithshmet:Një vit i ri filloj dhe jeni të entisiazuar dhe keni dëshirën për të përmbushur të gjitha që keni vendosur si objektiva! Gëzimi del nga ju, ndërkohë kreativiteti, imagjinata dhe dëshira për të shijuar gjithçka që keni humbur është e mrekullueshme! Këtë muaj do të keni një kohë të mirë,  do të keni argëtim dhe do të leni pas detyrimet dhe kufizimet tuaja për një kohë.Dashuria:Janari është një muaj shumë erotik, me një vit duke filluar me shumë entusiast dhe dëshirë për flirtim dhe konfirmim erotik! Zemra juaj do të godasë ritmet e çmendura të dashurisë dhe marrëdhënia juaj e përhershme do të rigjallërohet dukshëm! Sa për ju se nuk keni një marrëdhënie, muaji ju jep shumë mundësi për të takuar këtë njeri që do t'ju bëjë të merrni papritmas ritmin e dashurisë!

Karriera dhe financat:Ju keni dëshirën për të bërë ndryshime në punën tuaj, për të gjetur mënyra të reja për të zhvilluar karrierën tuaj! Krijimtaria juaj do t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhjet e duhura. Sa i përket financave tuaja, duke gjykuar në mënyrë të favorshme, tendenca juaj për të humbur po ju bën të mbeteni pa gjë në portofolin tuaj!

LuaniLetra Taro e muajit: Arma

Të përgjithshmet:Suksesi është një rrugë për ju në fillim të vitit 2019! Ekzistojnë perspektiva për përmirësimin e cilësisë së jetës suaj të përditshme në mënyra të ndryshme! Marrëveshje të reja, disa udhëtime dhe pushtime të mëdha ju bëjnë të ndryshoni formën e jetës tuaj të përditshme! Tani mund të arrini një qëllim shumë të rëndësishëm, pasi do të keni mbështetjen e njerëzve tuaj.Dashuria:E bukur loja erotike, flirtim dhe konfirmimi emocional që ju nevojitet, por në këtë mënyrë atë që kërkoni ju është njeriu juaj! Ai që do të jetë pranë jush, si në gëzime dhe pikëllime ... Pra, këtë muaj, po i rishikoni "dëshirat" tuaja , ju kërkoni dhe pushtoni cilësinë në jetën tuaj emocionale! Ka qëllime, mendime dhe dëshira për diçka më të përhershme dhe serioze. Ky muaj ju jep hapje për të arritur qëllimet tuaja!Karriera dhe financat:Arritja më e rëndësishme në Janar është njohja që do të pranoni në profesionin tuaj! Rrethi juaj i njohjes do të zgjerohet, besimi në emrin tuaj do të fillojë të rritet, dhe sugjerimet dhe mundësitë nuk do të mungojnë. Financat duket se janë shumë më të mira krahasuar me muajt e kaluar.

VirgjëreshaLetra Taro e muajit: Drejtësia

Të përgjithshmet:Një fjalë e vjetër thotë atë që jep atë do marrësh... Sa e vërtetë qëndron prapa këtyre fjalëve, të cilat do t'i kuptoni plotësisht muajin e parë të vitit ... Gabimet e djeshme duket se kanë një ndikim në jetën tuaj. Ndërkohë përpjekjet që keni bërë, momenti ka ardhur për t'u njohur duke justifikuar përpjekjet tuaja!Dashuria:Durimi që keni treguar në fushën e ndjenjave tuaja do të jetë e mirë! Ky muaj do të balancojë marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj, do të afroheni dhe do të tejkaloni situatat e vështira të së kaluarës. Sa për ju që nuk jeni në një marrëdhënie, ndoshta është koha të mendoni dhe të rishikoni se kush është partneri i përsosur për ju!Karriera dhe financat:Bashkëpunimet tuaja do të absorbojnë të gjithë interesin tuaj këtë muaj të vitit. Do të ketë ngjarje dhe zhvillime, të cilat duhet të mbajnë një qëndrim të paarritshëm duke ruajtur ekuilibrin. Këto situata nuk do ju shqetësojnë, por do t'ju shqetësojnë disi! Financat tuaja janë në një nivel të qëndrueshëm këtë muaj!

PeshorjaLetra Taro e muajit: I Vetmuari

Të përgjithshmet:Viti fillon dhe keni nevojë të rishikoni disa situata, ndoshta mendoni se është koha për t'u çlodhur, qetësuar dhe menduar thellësisht për qëllimet tuaja për vitin e ri! Këtë muaj, do të shihni më shumë situata që ju kanë shqetësuar në të kaluarën. Ju do të largoheni nga njerëz që nuk ju meritojnë ose që kanë qenë të padrejtë në të kaluarën.Dashuria:Qëndrimi dhe mendimet rreth ndjenjave ju bëjnë të mendoni dhe fatkeqësisht këtë muaj nuk mund të themi se keni ngarkesa në dashuri! Një histori e vjetër dashurie ju shqetëson ose marrëdhënia juaj nuk është në një pozitë kaq të mirë! Sidoqoftë, muaji ju ndihmon të merrni një llogari dhe të mendoni përsëri se çfarë doni për të ardhmen tuaj.Karriera dhe financat:Kushtojini vëmendje këshillave që do të dëgjoni nga një person me përvojë më shumë se ju dhe që do të dëshirojnë t'ju drejtojnë drejtpërdrejt në punën tuaj! Këtë muaj do të detyroheni të shihni më seriozisht dhe me përgjegjësi disa nga punët tuaja dhe çështjet financiare. Ju do të duhet të bëni sakrifica, tërheqje dhe kompromise!

AkrepiLetra Taro e muajit: Ruleta e fatit

Të përgjithshmet:Siç ndryshoi viti, kështu ndryshojnë edhe shumë situata në jetën tuaj këtë muaj të vitit! Papritmas, ngjarjet e papritura, ndryshimet e paparashikueshme, mesazhet e lumtura dhe sugjerimet që ndryshojnë të dhënat tuaja, bëjnë këtë muaj që shihni gjëra krejtësisht  ndryshe! Fati juaj më në fund hapet, por duhet t'i kushtoni vëmendje zgjedhjeve tuaja, në mënyrë që të shfrytëzoni mundësitë që do t'ju jepen!Dashuria:Ju nuk e prisnit, por do duket ... ju nuk e imagjinoni atë, por kjo do të ndodhë ... është diçka më e fortë se ajo që besuat dhe zhvillimet do të ndodhin krejtësisht papritur, gjë që do t'ju bëjë ndryshime për marrëdhëniet dhe dashurinë! Siç e kuptoni, këtë muaj do dashuroheni papritmas ... vetëm shikoni mos e bëni keq, duke ngatërruar të vjetren me dashurin e re!Karriera dhe financat:Letra Ruleta e fatit është shumë e dobishme për punë të lidhura me udhëtime, jashtë ose teknologji! Nëse jeni aktiv në këto degë, atëherë muaji do të jetë unik, me mundësi shumë të rëndësishme zhvillimi! Cilado qoftë profesioni juaj, këtë muaj do të ketë ndryshime dhe përmirësime që mund t'i përdorni për veten tuaj!

ShigjetariLetra Taro e muajit: Fuqia

Të përgjithshmet:Viti fillon me ju për të gjetur guximin tuaj, dinamizmin tuaj, dhe shpresën tuaj se gjithçka do të shkojë mirë, ashtu siç keni dashur dhe keni pritur. Muaji i parë i vitit ju ndihmon të afroheni me njerëzit me të cilët janë në distancë. Prishja juaj do të jetë më e madhe, ndërkohë do të jeni në gjendje të falni dikë që ju ka zhgënjyer në të kaluarën.Dashuria:Këtë muaj të vitit, ka zhvillime që ju bëjnë më emocionale bashkëshortit tuaj! Nevoja juaj për shoqëri do të jetë më e madhe, ndërkohë dashuria që do t'ju japë bashkëshorti juaj do t'ju bëjë të largoni pasigurinë. Sa për ju që nuk jeni në një marrëdhënie, ky muaj do të jetë më i hapur në shoqëri, gjë që do t'ju ndihmojë të lidheni.Karriera dhe financat:Pozicioni juaj profesional rritet në fillim të vitit dhe po zhvillohen diskutime për një zhvillim të mëtejshëm që ju bën veçanërisht të lumtur. Nëse nuk punoni, atëherë do të merrni ndihmë këtë muaj dhe do të jeni në gjendje të gjeni një punë. Sa i përket financave, ajo është në një periudhë që po përmirësohet ngadalë, pavarësisht nëse detyrimet tuaja janë shumë dhe jeni ende duke u thelluar.

BricjapiLetra Taro e muajit: I Varuri

Të përgjithshmet:Viti i ri fillon pak keq por edhe me ngatërrime. Ka vonesa rreth jush që ju shtyjnë. Dykuptimësitë ju sjellin në dilema, ndërkohë psikologjia juaj do të ketë ulje dhe ngritje ... Ajo që duhet për të kontrolluar është entuziazmi juaj, pasi mund t'ju bëjë të rrezikoni që së shpejti do të pendoheni me hidhërim. Muaji fsheh rreziqet e mashtrimit, prandaj rrini mbrapa!Dashuria:Mos u befasoni nga një prani e bukur dhe disa fjalë të bukura ... shikoni pak më thellë dhe thelbësisht situatat, prandaj mos u mashtroni dhe në fund hidhëroheni! Këtë muaj,  mund të investoni emocionalisht në një histori erotike që është e pasigurt dhe problematike. Tregoni forcë për atë që ndjeni!Karriera dhe financat:Në janar duhet të punoni shumë mirë në biznesin tuaj, sepse mund ta vini poshtë dhe të bëni gabime, ose mund të jeni në kundërshtim, gjë që do të ketë pasojat e saj! Organizoni më mirë kohën e punës tuaj dhe kushtojini vëmendje të duhur nënshkrimit të kontratave ose marrëveshje financiare.

UjoriLetra Taro e muajit:Vdekja

Të përgjithshmet:Me vitin e ri ju merrni vendimet përfundimtare për të përfunduar situatat që vitin e kaluar ju kanë hidhëruar dhe zhgënjyer! Muaji nuk është i lehtë, por në këtë proces do ju duket i tepërt, sepse do t'ju ndihmojë të shpëtoni nga situata që pengonin zhvillimin tuaj personal.

Dashuria:Jeta juaj emocionale është në fazën e tranzicionit, duhet të merrni vendime përfundimtare. Ju duhet të shmangni nostalgji për momentet e së kaluarës dhe do t'ju duhet të mendoni më shumë për të tashmen dhe të ardhmen. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, ju do të konsideroni seriozisht nëse do ta vazhdoni ose përfundoni atë. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, do të ndaloni duke shpresuar për një rilidhje me një person të së kaluarës!Karriera dhe financat:Disa përmirësime që do të bëhen në profesionin tuaj do t'ju zhgënjejnë! Gjatë muajit, disa nga partneritetet tuaja mund të përfundojnë ose mund të keni nevojë të ndryshoni punën tuaj. Çdo pengesë që mund të lindë para jush do të jetë për hir të vetvetes! Ekonomia po ju shtyn për një kohë ...

PeshqitLetra Taro e muajit:Përmbajtja

Të përgjithshmet:Një vit i ri fillon dhe mendimi juaj i parë është që të mos përsërisni të njëjtat gabime si dje. Këtë muaj kërkoni falje, vendosni ujë në verën tuaj, tërhiqeni dhe jepni më së miri për njerëzit që doni. Ju mund të keni frikë për nesër, por marrëdhëniet tuaja do të ngrohin zemrën tuaj dhe do të largojnë çdo pasiguri për nesër.Dashuria:Ky muaj vjen restaurimi i ndjenjave tuaja! Kjo do të thotë se nëse jeni tashmë në një lidhje, atëherë do të kapërceni me bashkëshortin tuaj disa grindje të së kaluarës. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë nuk është e pamundur që të keni një rilidhje me një person të së kaluarës këtë muaj.Karriera dhe financat:Viti fillon me shumë debate rreth bashkëpunimeve të reja të ardhshme. Kjo ju jep shpresë dhe gëzim! Disa probleme biznesi dhe financiare do të tejkalohen, ndërkohë do të keni disa lajme për të cilat prisni. Financat tuaja po përmirësohen ndjeshëm. Disa para që ju detyrojnë, vijnë në duart tuaja!

Shiko gjithashtu