Parashikimet mujore shtator 2020

 

Parashikimet mujore shtator 2020

Vlerësimet e dëshirave dhe fillimet e reja profesionale do të na angazhojnë mjaftueshëm.

Shtatori është muaji që do të na shqetësojë kryesisht me çështjet profesionale dhe në çështjete lëna pezull nga e kaluara që është mirë të zgjidhim. Në të njëjtën kohë, Marsi fillon rrugëtimin e tij fenomenalisht në Dash dhe na fton për rishikime në lidhje me dëshirat tona. Shqyrtime që do të luajnë një rol katalitik në rrugëtimin tonë personal dhe në të gjithë gamën e marrëdhënieve tona.

Hëna e plotë në boshtin Virgjëresha - Peshqit në 02.09 na jep mundësinë të mbyllim cështje nga e kaluara që na shkaktojnë ngarkesë emocionale. Kontrasti lehtësues i Dritave (Dielli, Hëna) me Uranin tek Demi favorizon dukshëm zgjidhjet origjinale që do të funksionojnë si çlirues në psikologjinë tonë. Kini kujdes nga çështjet emocionale dhe financiare, pasi pengesat dhe sjelljet e ashpra mund të shkaktojnë probleme të rëndësishme në marrëdhënie.

Më 05.09 Merkuri kalon në Peshore dhe na jepet mundësia që të përqëndrohemi në komunikim në një nivel personal dhe profesional. Diskutimet dhe marrëveshjet do të lehtësojnë bashkëpunimin tonë. Mirekuptimi do të dominojë jetën tonë personale.

Në 06.09 Afërdita kalon tek Luani dhe na ndihmon ta mbajmë verën gjallë. Yll ekstrem, argëtues dhe flirtues.Fytyra të reja mund të shfaqen në jetën tonë, duke hapur kapituj të rinj në romancën tonë.

Në 11.09 Marsi fillon rrugetimin e tij te kundert tek Dashi (do të jetë në një ndalesë nga 09.09). Eshtë koha për një qasje më të thellë ndaj dëshirave tona në përgjithësi.Ne mund të përdorim gjashtëdhjetë ditët e ardhshme për të zbuluar se ku po e humbim energjinë tonë dhe nëse i plotësojmë dëshirat.Jeta personale dhe bashkëpunimet vijnë në pah, pasi ndoshta pyesim veten nëse njerëzit që luajnë në jetën tonë me të vërtetë kuptojnë se çfarë duam prej tyre.

Më 17.09 Hëna e Re në Virgjëreshë hap një kapitull të ri në punën dhe jetën e përditshme. Nuk përjashtohet që mund të ketë propozime ose zhvillime të reja për vendin e punës ekzistuese.Trekëndëshi precizion i Dritave me Saturnin tek Bricjapi dhe Plutoni sinjalizon vendime dhe propozime të qëndrueshme dhe afatgjata.Shtë koha e njohjes së përpjekjeve dhe ofertave tona.

Më 22.09 Dielli kalon te Peshorja dhe ne e kthejmë interesin tonë në marrëdhëniet ndërpersonale. Ekziston një nevojë e fortë në nivelin personal dhe profesional për një komunikim të mirë, por edhe për kompromis. Por jini të kujdesshëm sepse kjo gjendje shpirtërore mund të na “fusë në kurth” në nënshtrim.

Më 27.09 Merkuri kalon tek Akrepi duke intensifikuar introverzionin e tij.Diskutimet dhe marrëveshjet ekonomike bien në sy. Goodshtë mirë të mbani mend se dyshimi mund të çojë në mendime irracionale.

Ne duhet t'i kushtojmë vëmendje të veçantë në fund të muajit, pasi në 29.09 Marsi i kundert në Dash krijon një katror me Saturnin e palëvizshëm në Bricjap. Mund të paraqiten pengesa të rëndësishme që nuk do të na lejojnë të mbyllim çështje profesionale dhe personale që janë në pritje të së kaluarës. Imponimet dhe papajtueshmëria mund të krijojnë tension, ftohtësi dhe zhgënjim si me partnerin ashtu edhe me partnerët tanë.Për t’u informuar dita ditës, lexoni sot parashikimet ditore për shenjat e zodiakut.Muj te mbarë miq të dashur!