Parashikimet Mujore Nëntor 2020

 

Clirohen komunikimi dhe lëvizjet në bashkpunime dhe jetën personale.

Nëntori do të na ndihmojë të kapërcejmë vështirësitë e komunikimit dhe veprimit. Eshtë e rëndësishme që Mërkuri dhe Marsi të kthehen në rrugën e duhur dhe të funksionojnë në mënyrë të dobishme në vonesat dhe pengesat.Më date 04.11 Merkuri kthehet në rrugëtimin e duhur tek Peshorja, duke hapur një dritare optimizmi në komunikim.Marrëdhëniet dhe bashkëpunimet po zbuten ngadalë dhe ne po shkojmë drejt marrëveshjeve që kishin ngecur.Në date 10.11 Merkuri kalon tek Akrepi dhe ne e kthejmë vëmendjen përsëri në çështjet financiare. Eshtë mirë të mbani mend se dyshimi do të jetë një këshilltar i keq në çdo zhvillim.

Më date 12.11 zhvillohet takimi i dytë dhe i fundit i Jupiterit dhe Plutonit në Bricjap në vitin 2020. Cikli i ri i takimeve prej rreth 34 vjetësh shënon ndryshime të rëndësishme për sa i përket fuqisë dhe ekonomisë. Në nivelin personal, mundësi të mëdha mund të ekzistojnë në një nivel profesional dhe financiar që do të rigjenerojnë imazhin tonë publik.Më 15 nëntor, Hëna e Re në Akrep mund të ndihmojë me transaksionet financiare dhe çështjet emocionale.Eshtë një fakt që mundësitë e reja lehtësojnë buxhetin tonë dhe ngrisin pasionin në marrëdhënien tonë.Në të njëjtën ditë, Marsi kthehet tek Dashi në drejtimin e duhur dhe ne kemi mundësinë për të vazhduar me aspirata dhe dëshira që kemi shqyrtuar në periudhën e mëparshme.Dinamizmi lartësohet dhe vendosmëria tani dominon.

Më date 21.11 Dielli kalon në Shigjetar dhe na rrit humorin. Nevoja për komunikim dhe njohuri na afron me njerëzit që kanë ndjekje të përbashkëta shpirtërore. Optimizmi është një faktor kryesor dhe ndihmon në marrëdhëniet me njerëzit në një mjedis më të gjerë.Në të njëjtën ditë, Afërdita kalon te Akrepi, një pozicion dobësie për planetin. Emocionet bëhen më intensive dhe pasiguritë e fshehura brenda nesh dalin në dritë. Çështjet financiare favorizohen shumë pasi intuita jonë na udhëheq pozitivisht.

Më date 30.11 muaji mbyllet me Eklipsin e Hënës në boshtin Shigjetari - Binjakët i cili përqendron vëmendjen tonë në çështjet e mjedisit të menjëhershëm dhe më të gjerë, çështjet e dijes dhe komunikimit. Arsyeja dhe ndjeshmëria mund të na çojnë në mënyrë ideale, vëmendja ndaj lëvizjeve spazmatike dhe intensiteti që do të çojnë në gabime. Për t’u informuar dita ditës, lexoni sot parashikimet ditore për shenjat e zodiakut. 

Muaj të mbarëmiq të dashur!