Parashikimet Mujore Janar 2021

Ndryshime në cështjet ekonomike mund të shkaktojnë pasiguri.

Janari, muaji i parë i 2021, mund të sjellë zhvillime të rëndësishme ekonomike që do të prekin të gjitha shtresat shoqërore.

Më 7 janar, Marsi kalon në Dem, pasi kaloi shumë muaj në shenjën e Dashit. Ne i përqendrojmë dëshirat dhe energjinë tonë në sistemet financiare pasi është e rëndësishme për ne që të ndihemi të sigurt përmes materialeve. Ne kemi këmbëngulje dhe durim, por nuk përjashtohet që të mund të drejtohemi në ekzagjerime që mund të shqetësojnë personat që na rrethojnë.

Më 8 janar, Mërkuri kalon tek Ujori, duke përforcuar nevojën për ide dhe lëvizje revolucionare në një nivel shoqëror. Njerëzit miqësorë do të luajnë një rol kryesor në qëllimet dhe ambiciet që kemi. Në të njëjtën ditë, Afërdita kalon në Bricjap, duke forcuar nevojën për promovim dhe prestigj shoqëror. Nuk përjashtohet që të zgjerohemi përmes njohjeve të reja në ndikimin tonë profesional me qëllimin e vetëm të zhvillimit tonë në fushën e karrierës. Kini kujdes në fushën sentimentale, pasi ka mundësi të neglizhoni deri në maksimum marrëdhënien tuaj duke u marrë vazhdimisht me biznesin tuaj.

Më 13 janar, Hëna e Re në Bricjap ndoshta do të nisë një fillim të ri profesional që do të jetë rilindës. Takimi i Dritave me Plutonin sinjalizon presione të mëdha, lojëra sfondi dhe fuqie që mund të ndryshojnë të dhënat në karrierën tonë. Nuk përjashtohet që mund të ketë propozime që do të funksionojnë në mënyrë transformuese për kursin tonë personal. Mund të lindin çështje financiare që do të krijojnë tension dhe mund të çojnë në përmbysjen e qëllimeve dhe ambicieve ose konflikteve me persona miqësor.

Më 17 janar, Jupiteri nga Ujori formon një katror me Uranin në Dem. Eshtë një ngjarje e fuqishme astrologjike që mund të sjellë mundësi të reja të papritura përmes përpjekjeve ekipore dhe organizatave të mëdha. Në të njëjtën kohë, megjithatë, nga ne kërkohet të shkëputemi nga situatat e vjetra që krijuan siguri për ne. Rreziku është i domosdoshëm që ne të ecim përpara.

Më 19 janar, Dielli kalon në Ujorin, duke përforcuar nevojën për t'iu drejtuar mjedisit miqësor, duke shprehur perceptime, qëllime dhe mendime.

Më 20 janar, Marsi formon një takim me Uranin në Dem, një sesion shpërthyes që mund të prishë plotësisht planet tona financiare. Ka likuiditet dhe frikë dhe kjo mund të çojë në konflikte të dhunshme.

Më 28 Janar, Hëna e Plotë zhvillohet në aksin Ujori-Luani, i cili na fton të mbyllim çështje të marrëdhënieve romantike, miqve dhe fëmijëve. Kushtet astrologjike janë veçanërisht intensive, pasi në këtë Hënë të Plotë "merr pjesë" Jupiteri nga Ujori (në një takim të saktë me Diellin) dhe Marsi nga Demi. Ne duhet të jemi shumë të përmbajtur në reagimet tona pasi lehtë mund të sjellim shpërthime të tepruara për të cilat më vonë do të pendohemi. Por nuk do të jetë e lehtë të kompensohet, dhe kjo është diçka që duhet ta kemi në mendje.

Më 31 janar, Mërkuri fillon rrugëtimin e tij të kundërt tek Ujori, duke forcuar nevojën për mendim të brendshëm dhe kërkim në lidhje me miqësitë dhe qëllimet tona. Kini kujdes nga komunikimi dhe marrëveshjet e mundshme pasi keqkuptimet dhe gabimet janë shumë të mundshme.

Për t’u informuar përditë, lexoni sot parashikimet ditore për shenjat e zodiakut.

Muaj të mbarë miq të dashur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…