Parashikimet Mujore GUSHT 2022

 

 

 

Parashikimet mujore GUSHT 2022

 

 

                                        Një muaj me sfida dhe trazira intensive që kërkojnë trajtim të veçantë.

Sfidat do të jenë të shumta në muajin Gusht pasi kushtet astrologjike shkaktojnë tensione dhe situata që mund të çojnë në probleme te ndryshme. Fillimisht, më 04.08, Mërkuri kalon në Virgjëreshë , duke na dhënë mundësinë të merremi me çështje praktike dhe burokratike që na shqetësojnë shumë. Zgjidhjet që do të japim do të jenë ato të përshtatshmet pasi kuptojmë menjëherë cilat janë më të mirat për ne.

Më 11.08 Afërdita kalon tek Luani duke theksuar nevojën për pushime, flirtim intensiv dhe argëtim. Jeta jonë personale është në qendër të interesit pasi është e rëndësishme të tregojmë ndjenjat tona dhe të kalojmë një kohë unike me partnerin tonë. Në jetën tonë vijnë njohje të reja që na japin mundësinë të kalojmë bukur dhe të përjetojmë situata të paprecedentë. Duhet të jemi të kujdesshëm në teprimet emocionale pasi nevoja për projeksion mund të çojë në gabime që do të shqetësojnë.

Më 12.08 Hëna e Plotë në aksin Luan-Ujor ndikon në marrëdhëniet miqësore dhe personale. Lidhja e Hënës me Saturnin në Ujor dhe katrori tau i formuar nga rrezet me Uranin dhe Marsin nga Demi shkaktojnë situata shpërthyese. Është e mundur që të ketë përçarje të përhershme me persona miqësorë që ne mendojmë se nuk i kuptojnë qëllimet dhe aspiratat tona. Në të njëjtën kohë, jeta jonë personale ndikohet drejtpërdrejt pasi ka mbiintensitet dhe acarim që mund të shkaktojë grindje të forta me partnerin. Është e nevojshme të mbajmë një profil të ulët për të shmangur konfliktet fatale që mund të çojnë në largimin e njerëzve të rëndësishëm nga jeta jonë.

Më 20.08 Marsi kalon në Binjakët , do të qëndrojë në këtë shenjë deri në Mars 2023. Po hyjmë në një periudhë kur tregtia dhe komunikimi do të na shqetësojnë shumë. Marrëdhëniet me ata përreth jush gjithashtu ndikohen drejtpërdrejt pasi nervozizmi intensifikohet, gjë që mund të çojë në lëvizje të vrullshme.

Më 23 gusht, Dielli kalon te Virgjëresha , duke përqendruar vëmendjen në jetën e përditshme dhe në vendin e punës. Shfaqet ankthi për përmbushjen e detyrimeve që kemi marrë në fushën profesionale, ndërsa ankimet dhe inatet nuk na lënë të shijojmë gëzimet e vogla të jetës.

Më 26.08, Mërkuri kalon në Peshore , duke na ndihmuar të operojmë me diplomaci dhe harmoni në marrëdhëniet personale dhe profesionale. Ka të ngjarë të shfaqen partneritete të reja që do të na mundësojnë të kalojmë në një kapitull të ri në jetën tonë profesionale.

Më 27.08 Hëna e Re në Virgjëreshë nxjerr në pah tensionin në vendin e punës dhe jetën e përditshme. Katerkendeshi  qe formohet rrezaton me Marsin tek Binjakët mund të çojë në gabime për shkak të acarimit dhe lodhjes. Vëmendje duhet treguar edhe në jetën tonë personale pasi Aferdita  në Luan, në krahasim me Saturnin në Ujor, shtyn për sqarime dhe distancim emocional në marrëdhënie.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Muaj të mbarë miq të dashur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut tani: