PARASHIKIMET MUJORE DHJETOR 2021

 

 

 

Ripërcaktimi i nevojave dhe kufizimeve që do të ndryshojnë të dhënat tona, do të na angazhojne mjaft këtë muaj kaq intensiv!

do të jetë muaji i fundit i vitit 2021. Dhjetori do të na çojë në konkluzione katalitike që kanë të bëjnë kryesisht me nevojat tona nëpërmjet proceseve dhe përmbysjeve intensive që do të na shqetësojnë.

Cila është dita më e mirë për të rezervuar takimet tuaja të rëndësishme? Kur duhet të bëni një fillim të ri? Kur duhet të jeni të kujdesshëm për çështjet shëndetësore dhe veprimet dhe vendimet e parëndësishme?

Shënoni ditët pozitive dhe negative të Dhjetorit për të organizuar më mirë orarin tuaj.

1 Dhjetor: Hëna hyn me një aspekt pozitiv midis Diellit nga Shigjetari dhe Saturni në Ujor. Është një aspekt pozitiv për të marrë përgjegjësi, për të marrë vendime të rëndësishme, për të rënë dakord për një propozim ose për të filluar diçka me një horizont afatgjatë. Pamja ndikohet nga një ditë më parë. Ndikon pozitivisht Dashi, Binjakët, Luani, Peshorja, Shigjetari dhe Ujori me ditëlindjet në dhjetëditëshin e parë apo qe kan Ashendenten  afër shtepise  së 8-të.

4 Dhjetor: Formohet eklipsi i fundit i stinës së dimrit dhe eklipsi i fundit në përgjithësi në shenjën e Shigjetarit. Prek Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit me ditëlindjen në dhjetëditëshin e dytë ose ato të Diellit në shenjat e mësipërme nga 10 deri në 14 gradë, duke sjellë ndryshime, surpriza dhe pengesa në komunikim dhe lëvizje.

Eklipsi Diellor te Shigjetari përfundon ciklin e eklipseve në boshtin Binjakët-Shigjetari dhe krijon nevojën për të thelluar në çështjet e edukimit dhe për të kaluar në një kapitull të ri që lidhet me mjedisin tonë më të gjerë. Tensioni i fshehur mund të çojë në polemika, ndaj duhet të jemi shumë të kujdesshëm ndaj nervozizmit dhe subjektivitetit.

6 Dhjetor: Gjashtëkëndëshi i Marsit formohet nga Akrepi me Plutonin në Bricjap, një aspekt veçanërisht i fortë që tregon vendosmëri, dëshirë të fortë dhe vullnet për veprim. Ata që preken pozitivisht do të kenë më shumë durim dhe këmbëngulje për të arritur qëllimet e tyre dhe shkalla e përqendrimit të tyre do të jetë veçanërisht e lartë. Energjia e këtij aspekti është e madhe për të ndërmarrë raste të vështira dhe për t'u bërë përshtypje të tjerëve me rezultatet tona në fushën ku operojmë. Favorizon Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Bricjapët, dielli ose horoskopi i të cilëve janë afër 25 gradë të këtyre shenjave.

7 Dhjetor: Një ditë shumë mashtruese, pasi katerkendeshi  i Mërkurit formohet nga Shigjetari dhe Neptuni tek Peshqit. Është një ditë kur mund të përballemi me keqkuptime, të bëjmë premtime të rreme ose të dëgjojmë gënjeshtra, të jemi abstraktë (të jemi të kujdesshëm gjatë udhetimeve ), mund të humbasim sende ose të vjedhim sende me vlerë. Shmangni vendimet dhe angazhimet e rëndësishme nëse përfaqësoni shenjat e Binjakëve, Virgjëreshës, Shigjetarit dhe Peshqve në këto shenja nga 18 deri në 22 gradë.

8 Dhjetor: Formohet katrori i Marsit me Jupiterin, duke e bërë ditën mjaft të rrezikshme, pasi nga njëra anë mund të ndihemi më të sigurt dhe të kemi vendosmërinë për të bërë fillime ose për të ndërmarrë veprime me optimizëm, por ekzagjerimi me të cilin Jupiteri ngarkon Marsin mund të na bëjnë të nxituar, agresivë, të ndërmarrim rreziqe të rrezikshme që mund të çojnë në pakenaqesi ose mund të ketë më shumë tension në marrëdhëniet tona me të tjerët. Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori prekin ditëlindjet në dhjetëditëshin e tretë dhe veçanërisht ata që kanë Diell ne  26 gradëve të këtyre shenjave.

11 Dhjetor: Afërdita nga Bricjapi takohet me Plutonin në një aspekt te veshtir  të një seance që do të përsëritet tre herë në total, dy në dhjetor më 11/12 dhe 25/12 dhe një në fillim të marsit. Ky aspekt rrit nevojën tonë për dashuri, dashuri dhe butësi. Por ne duam të përjetojmë situata dashurie intensive dhe jo të vakëta në marrëdhëniet tona. Kjo mund të çojë tek ata që bëjnë zgjedhje që ka të ngjarë të jenë "të rrezikshme" pasi ne tërheqim tipa më të errët. Por nëse jemi në një marrëdhënie të shëndetshme, atëherë ky aspekt e bën seksualitetin tonë më intensiv. Duhet t'i kushtojmë vëmendje dyshimit, xhelozisë, obsesionit. Dashi, Peshorja, Bricjapi dhe Gaforrja janë më të prekura nga Dielli apo horoskopi afër 25 gradëve të këtyre shenjave. Demi, Akrepi, Virgjëresha dhe Peshqit gjithashtu ndikohen më pozitivisht nga Dielli ose horoskopi afër 25 gradë, por më pozitivisht. Mund të bëni një njohje karmike ose të keni një lajm të fortë financiar.

Në të njëjtën ditë formohet gjashtëkëndëshi i Mërkurit me Jupiterin, një aspekt pozitiv për sa i përket komunikimit, transaksioneve, studimeve, takimeve, transaksioneve burokratike. Tregjet janë gjithashtu të favorizuara. Dashi, Luani, Shigjetari, Peshorja dhe Ujori ndikohen pozitivisht nga ditëlindjet në dhjetëditëshin e tretë qe është afër 26 gradëve të këtyre shenjave.

12 Dhjetor: Një ditë kërkuese kur Dielli formon një katror me Neptunin, pasi tregon një mohim të pritshmërive, zhgënjime, , mashtrime prirje për gënjeshtra dhe vjedhje. Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit me ditëlindjet në fund të dhjetëditëshit të dytë - fillim të dhjetëditëshit të tretë janë më të prekur. Ata që kanë diellin ose horoskopin nga 18 deri në 22 gradë të këtyre shenjave.

13 Dhjetor: Marsi kalon në Shigjetar duke na dhënë mundësinë të ndihemi më optimistë. Dëshira për argëtim dhe gëzim bëhet mbizotëruese pasi na shtyn të kalojmë në mënyrë unike me njerëz nga mjedisi më i gjerë familjar dhe miqësor. Nuk përjashtohen udhëtimet në destinacionet e largëta. Në të njëjtën ditë, Merkuri  kalon në Bricjap, duke përforcuar nevojën për diskutime serioze, të menduarit metodik, qëllime realiste. Planet e biznesit dhe bisedat do të na pushtojnë pasi mund të na afrojnë më shumë se kurrë me ambiciet tona.

19 Dhjetor: Hëna e plotë e dhjetorit formohet në boshtin Binjakët-Shigjetari. Për fat të mirë, trekëndëshi me Jupiterin e bën këtë Hënë të Plotë më pozitive ose të paktën më pak të bezdisshme në krahasim me hënat e muajve të kaluar. Të prekur janë kryesisht Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit e dhjediteshit të tretë ose ata që Diellin e tyre nga 25 deri në 29 gradë të këtyre shenjave.

Hëna e Plotë në boshtin Shigjetar - Binjakët na jep mundësinë të kalojmë mirë dhe të promovojmë marrëveshje dhe transaksione që mund të na interesojnë. Është e rëndësishme të keni optimizëm, humor të mirë dhe mirëkuptim pasi karakteristikat specifike do të ndihmojnë që diskutimet të mbizotërojnë dhe rezultati i tyre të jetë veçanërisht i favorshëm. Ne duhet t'i kushtojmë vëmendje çështjeve emocionale pasi Afërdita në një pozicion në lidhje me Plutonin në Bricjap forcon obsesionet, paragjykimet, lojërat e pushtetit.

20 Dhjetor: Formohet gjashtëkëndëshi i Diellit tek Shigjetari me Jupiterin tek Ujori, i cili sjell mundësi zgjerimi, perspektiva pozitive për studime, punë, sukses, ndihmë nga njerëz të fuqishëm dhe përfitime financiare. Kryesisht ka të bëjë me Binjakët, Shigjetarin, Ujorin, Luanin, Dashin dhe Peshoren me ditëlindjet në fund të dhjediteshit te tretë.Ndikimi fillon më 19 dhjetor.

Në të njëjtën ditë, formohet trekëndëshi i Mërkurit nga Bricjapi në Uran në Demi. Është një aspekt ndihmës të kesh ide të freskëta, zgjidhje origjinale dhe të larta dhe është një aspekt mbështetës për prezantimet, por edhe për tregjet e teknologjisë.

Gjithashtu, në të njëjtën ditë, Afërdita në shenjën e Bricjapit i rikthehet një kursi në retrograde, i cili do të qëndrojë në këtë fazë deri më 29 janar 2022. Rishikim në marrëdhënie, rikthime nga e kaluara, kriza në marrëdhënie të vështira, por edhe rishikim. e financave janë disa nga temat kryesore të kësaj retrospektive.

Afërdita fillon kursin e saj retrograd në Bricjap. Fundi i muajit na gjen të pyesim veten nëse personi që kemi në krah mund t'i përgjigjet një lidhjeje serioze, nëse jemi të disponuar ta zhvillojmë marrëdhënien tonë në diçka të bukur që na mbulon plotësisht. Kushtojini vëmendje çështjeve financiare pasi ato janë të ripërcaktuara dhe nuk përjashtohet që të ketë vonesa në marrëveshjet e biznesit.

21 Dhjetor: Formohet solstici dimëror. Dielli lëviz në Bricjap, dimri në të vërtetë fillon në hemisferën veriore dhe sigurisht që kemi natën më të gjatë të vitit.

Dielli kalon në Bricjap dhe shënon solsticin e dimrit. Dita më e vogël e vitit na jep ndjesinë se tani e tutje mund t'i afrohemi më shumë se kurrë dritës. Me Diellin në Bricjap është e nevojshme të merremi me çështje profesionale, me mjedisin më të gjerë shoqëror, me imazhin tonë në shoqëri. Qasja e pjekur dhe shpesh e rreptë ndaj gjërave krijon mundësi për zhvillim profesional.

24 Dhjetor: Formohet katrori i fundit midis Saturnit dhe Uranit. Ky ishte aspekti dominues i këtij viti dhe megjithëse të dy planetët do të vazhdojnë të luftojnë në vitin 2022, ata nuk do të takohen më për sa i përket saktësisë. Ky është një aspekt, ndikimi i të cilit zgjat gjatë dhe nuk ka të bëjë domosdoshmërisht me ditën specifike. Ndryshimet për të prekurit nga katerkendeshi në fusha kyçe të jetës së tyre do të jenë të pashmangshme. Demi, Akrepi, Luani, Ujori preken me ditëlindjen në fund të dhjetëditëshit të parë - fillimi i dhjetëditëshit të dytë të shenjave të mësipërme.Në prag të Krishtlindjes, Saturni nga Ujori formon një katrore me Uranin retrograd në Dem, i treti dhe i fundit në këtë vit. Kufizime, trazira dhe reagime të forta mund të ndodhin për shkak të ngjarjeve që ndikojnë në mjedisin miqësor. Pasiguritë dhe kokëfortësia dalin në sipërfaqe dhe mund të krijojnë konfrontim ose tjetërsim intensiv me njerëz që kanë luajtur në të kaluarën në një mjedis miqësor.

25 Dhjetor: Afërdita nga Bricjapi takohet me Plutonin në një aspekt te veshtir të një seance që do të përsëritet tre herë në total, dy herë në dhjetor në 11/12 dhe 25/12 dhe një herë në fillim të marsit. Ky aspekt rrit nevojën tonë për dashuri, dashuri dhe butësi. Por ne duam të përjetojmë situata dashurie intensive dhe jo të vakëta në marrëdhëniet tona. Kjo mund të çojë tek ata që bëjnë zgjedhje që ka të ngjarë të jenë "të rrezikshme" pasi ne tërheqim tipa më të errët. Por nëse jemi në një marrëdhënie të shëndetshme, atëherë ky aspekt e bën seksualitetin tonë më intensiv. Duhet t'i kushtojmë vëmendje dyshimit, xhelozisë, obsesionit. Dashi, Peshorja, Bricjapi dhe Gaforrja janë më të prekura nga Dielli apo ashendentja afër 25 gradëve të këtyre shenjave. Demi, Akrepi, Virgjëresha dhe Peshqit gjithashtu ndikohen më pozitivisht nga Dielli ose horoskopi afër 25 gradë, por më pozitivisht. Mund të bëni një njohje karmike ose të keni një lajm të fortë financiar. Fytyra përsëritet, sepse Afërdita në retrospektivë kalon sërish të njëjtat shkallë.

26 Dhjetor: Merkuri nga Bricjapi formon një gjashtëkëndësh me Neptunin, duke i dhënë një ndjesi “të pakapshme” ditëve tona. Mund të kemi rritur intuitën, frymëzimin artistik ose të jemi më romantikë në shprehjen e emocioneve tona. Është një aspekt që ndikon pozitivisht tek Demi, Akrepi, Gaforrja, Bricjapi, Virgjëresha dhe Peshqit e dhjediteshit të tretë. Sigurisht që duhet kushtuar vëmendje idealizimeve dhe zbukurimeve. Të paktën është një ditë relaksuese për të festuar me të dashurit tuaj.

29 Dhjetor: Formohet takimi i këndshëm i Mërkurit me Afërditën, i cili sigurisht që lëviz mbrapsht në shenjën e Bricjapit. Është një aspekt pozitiv i komunikimit, i kontakteve tona, i shprehjes verbale të ndjenjave tona. Aspekti ndihmës për diskutime, por edhe lëvizje, për Akrepat, Bricjapët, Virgjëreshat, Gaforret, Peshqit, Demi me ditëlindje në dhjetëditëshin e tretë apo ata që kanë Diell në shenjat e mësipërme.Jupiteri kalon te Peshqit duke na dhënë mundësinë për të zbutur plagët e së shkuarës, për të zgjidhur situatat në pritje, për të evoluar përmes introspeksionit, artit dhe krijimit.

30 Dhjetor: Dita e parafundit e 2021 është pak më e rëndë, pasi Dielli nga Bricjapi takohet me Chiron në një katerkendesh, duke na bërë disi pesimistë. Mund të ndihemi të mbingarkuar nga gjëra të ndryshme që mund të kenë ndodhur në të kaluarën dhe t'i bartim ato si trauma. Dashi, Gaforrja, Bricjapi dhe Peshorja preken më së shumti nga lindjet në dhjetëditëshin e dytë dhe konkretisht, Dielli apo Ashendentja të cilëve është nga 7 deri në 9 gradë të shenjave të mësipërme.Në të njëjtën ditë, nga Shigjetari dhe Saturni formohet gjashtëkëndëshi i Marsit, i cili na ndihmon të marrim iniciativa të rëndësishme, të jemi vendimtarë në veprimet tona, të synojmë rezultate afatgjata që mund t'i arrijmë me punë, disiplinë dhe përkushtim. Ndikon pozitivisht tek Shigjetari, Dashi, Luani, por edhe Peshorja dhe Ujori në fillim të dhjetëditëshit të dytë apo ata që Dielli apo horoskopi i tyre është afër 11 gradëve të shenjave të mësipërme.Gjithashtu, në të njëjtën ditë formohet takimi i Mërkurit me Plutonin në Bricjap, një aspekt që na ndihmon të eksplorojmë gjërat në thellësi, të kemi kontroll mbi situatat në jetën tonë, të zgjidhim lehtësisht misteret dhe enigmat mendore, të përqendrohemi te qëllimet. neve, por nga ana tjetër ndez obsesionet dhe lojërat manipuluese. Kujdes nga përfaqësuesit e kryqit impulsiv: Dashi, Peshorja, Gaforrja dhe Bricjapi me ditëlindje në dhjetëditëshin e tretë dhe konkretisht ata që Dielli apo Ashendentja  e tyre është nga 24 deri në 26 gradë të Bricjapit.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Muaj të mbarë miq të dashur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut tani: