Parashikimet Mujore – Tetor 2020

 

Lidhje dhe bashkpunime sprovohen nga kufizime, pengesa dhe dyshime të mëdha.

Tetori do të jetë muaji që mund të lëkundë marrëdhëniet personale dhe profesionale për mirë, pasi krijohen pengesa të rëndësishme që duhen kapërcyer.

Më 02.10 Hëna e Plotë në boshtin Peshorja - Dashi na fton të përballemi me plagë të personalitetit tonë që vijnë nga situata të kaluara. Eshtë koha të kapërcejmë faktin se mund të krijojmë probleme në një nivel ndërpersonal.Natën vonë, në të njëjtën ditë, Afërdita kalon tek Virgjëresha, në një pozicion rënie për këtë planet. Ne përqendrohemi në detaje, duke i kushtuar vëmendje gjërave të vogla. Kjo gjendje shpirtërore mund të krijojë probleme veçanërisht në jetën tonë personale.

Në 09.10 Marsi i kundërt në Dash krijon një katror me Plutonin në Bricjap, duke forcuar dyshimin dhe lojërat në prapaskenë kryesisht në një nivel profesional. Eshtë e mundur që të ketë njerëz që do të veprojnë nën tokë për të parandaluar dëshirat ose lëvizjet e mundshme që ne duam të bëjmë në një nivel profesional.

Në  15.10 Merkuri fillon kursin e tij të kundërt në Akrep, duke forcuar intversionin e tij.Dyshimi është i përhapur dhe mund të krijojë probleme në marrëveshjet financiare dhe jetën personale.Shtë më mirë të shmangni transaksione, angazhime dhe diskutime të rëndësishme, pasi ato nuk do të zhvillohen siç pritet dhe ne mund të zhgënjehemi.

Në  16.10 Hëna e Re zhvillohet te Peshorja. Pamja specifike astrologjike është komplekse, pasi Marsi i kundërt në Dash (kontrasti) dhe trefishi Plutoni - Saturni - Jupiteri në Bricjap (katror) marrin pjesë në aspekte të vështira.Formimi i sheshit që është krijuar mund të sjellë probleme të konsiderueshme në nivelin personal dhe në aspektin e bashkëpunimeve tona.Tensioni dhe nevoja për të imponuar vullnetin tonë në marrëdhëniet tona ndërpersonale mund të krijojnë situata konflikti që duhet t'i shmangim.

Në  18.10 sheshi i Marsit të kundërt në Dash me Jupiterin tek Bricjapi çon në ekzagjerime që mund të na kushtojnë. Çështjet e së kaluarës kthehen dhe kërkojnë zgjidhje, por duhet kujdes, sepse optimizmi i tepërt do të çojë në gabime.

Në  22.10 Dielli kalon në Akrep duke forcuar intversionin.Ne përqendrohemi në parullat financiare që lidhen me palët e treta dhe lëvizjet e biznesit që mund t'ju interesojnë.

Më 28.10 Merkuri kalon në prapavijë tek Peshorja dhe sjell në plan të parë çështje që kanë zënë marrëdhëniet tona ndërpersonale në të kaluarën. Kini kujdes pasi komunikimi në jetën tonë romantike dhe profesionale bëhet shumë i vështirë.Në të njëjtën ditë, Afërdita kalon te Peshorja, shenja e qeverisë së saj. Nevoja për ekstroversion, për pranimin e atyre që na rrethojnë bëhet më e fortë se kurrë. Të gjitha dritat janë në romancat tona dhe marrëveshjet financiare që na interesojnë.

Muaji mbyllet me Hënën e dytë të plotë që zhvillohet në tetor.Hëna e plotë në boshtin Akrepi - Demi po vjen për të përmbysur të dhënat në një nivel ekonomik dhe psikologjik. Mund të ketë përmbysje të konsiderueshme për sa i përket marrëveshjeve financiare dhe lëvizjeve të biznesit. Në të njëjtën kohë nevoja për kontroll absolut në marrëdhëniet mund të çojë në distanca dhe distanca të papritura.Ne duhet të jemi të kujdesshëm në lidhje me rreziqet financiare pasi ato ka më shumë të ngjarë të mos kenë efektin e dëshiruar. Ne gjithashtu duhet të jemi të kujdesshëm në jetën tonë personale, pasi skenat e xhelozisë do të çojnë në situata shpërthyese, pa përjashtuar largimet e përhershme. Për tu informuar dita ditës, lexoni sot parashikimet ditore për shenjat e zodiakut.

Muaj të mbarëmiq të dashur!