Parashikimet Javore 23 – 29 Nëntor

 

Komunikimi i mirë do t’ju ndihmojë për tu shmangur ndryshimet në nivel personal.

Këtë javë, Merkuri në Akrep do të luajë një rol kryesor, pasi Këndet që ai formon do t’ju ndihmojnë për të lehtësuar tensionin në çështjet personale dhe financiare. Eshtë mirë të kihet parasysh se ne tashmë jemi nën ndikimin e Eklipsit të Hënës që do të ndodhë në boshtin Shigjetari - Binjakët të hënën më 30 nëntor. Pra është e mundur që ngjarjet të ndodhin në lidhje me mjedisin tonë të menjëhershëm dhe më të gjerë.

Të martën, 24 nëntor, trekëndëshi i Mërkurit në Akrep me Neptunin tek Peshqit rrit vizionin, imagjinatën dhe krijimtarinë në një nivel artistik. Në të njëjtën kohë, ajo intensifikon inteligjencën dhe intuitën që do të na ndihmojë në mënyrë të konsiderueshme në marrëveshjet financiare dhe transaksionet që na interesojnë. Në romancë, mirëkuptimi dhe emocioni intensiv mbizotërojnë dhe mund të ofrojnë zgjidhjet e nevojshme për të shmangur polemikat dhe nervozizmin.

Të Premten, 27 Nëntor, gjashtëkëndëshi i Mërkurit në Akrep me Plutonin në Bricjap punon si një ndihmë në diskutimet financiare dhe ndjekjet profesionale që mund të kemi. Insajti do të luajë një rol vendimtar në çështjet financiare dhe në qëllimet që ne duam të arrijmë dhe që kanë të bëjnë me karrierën tonë. Possibleshtë e mundur që të ketë diskutime që do të çojnë në përmirësimin e fitimeve tona financiare. Në të njëjtën kohë, përmes tyre do të kemi mundësinë të përcaktojmë kursin tonë profesional duke transformuar imazhin tonë në një mjedis më të gjerë shoqëror.

Në të njëjtën ditë, kundërshtimi i Afërditës ndaj Akrepit dhe Uranit ndaj Demit mund të prishë marrëdhëniet personale. Ndjenja e fortë e pavarësisë dhe nervozizmit krijon një mjedis paqëndrueshmërie që ndikon ndjeshëm në ndjenjat tona. Ne duhet të jemi të përmbajtur, për të kufizuar frymën revolucionare që mund të shfaqet menjëherë dhe me lëvizje spazmatike në marrëdhënien tonë. Kujdes të veçantë duhet të kenë përfaqësuesit e Demit, Luanit, Akrepit dhe Ujorit, të cilët kanë lindur në fund të dhjetë ditëve të para pasi kjo gjendje astrologjike mund të ketë një ndikim vendimtar në çështjet personale, profesionale dhe familjare.

Të Dielën, 29 Nëntor, gjashtëkëndëshi i Mërkurit në Akrep me Jupiterin në Bricjap forcon optimizmin dhe hap rrugën për sukses të konsiderueshëm në fushën e karrierës. Eshtë e mundur që të ketë propozime që plotësojnë kërkesat tona financiare dhe do të çojnë në ngjitje dhe zhvillim në mjedisin profesional. Në të njëjtën kohë, idetë dhe planet që mund të kemi mund të realizohen, pasi ekziston favor, aktivitet intensiv dhe gjykim mendor në mënyrë që të kuptojmë lehtësisht se si të lëvizim. Kushtet e krijuara janë jashtëzakonisht pozitive në mënyrë që të bëjnë përshtypje njerëz të rëndësishëm në jetën tonë profesionale.

Ne gjithashtu duhet të kujtojmë se jemi në prag të Eklipsit të Hënës në boshtin Shigjetari - Binjakët dhe është e nevojshme t'i kushtojmë vëmendje çështjeve që lidhen me mjedisin tonë të menjëhershëm dhe më të gjerë. Fanatizmi dhe dogmatizmi mund të çojnë në sjellje përmbysëse dhe tjetërsime.Për të qenë gjithmonë i informuar, mos harroni të lexoni parashikimet tona ditore çdo ditë.

Javë të mbarë miq të dashur!