Parashikimet javore 19 - 25 Shtator 2022

19/09/2022 to 25/09/2022

 

 

Të gjithë mendimet  janë tek marrëdhëniet shpirterore dhe partneritete ne biznes

 

Java do të jetë intensive pasi rrethanat astrologjike çojnë në ndryshime energjie dhe ngjarje të papritura që do të ndikojnë në marrëdhëniet personale dhe profesionale. Më 19 shtator, kundërshtimi i Mërkurit retrogradë në Peshore me Jupiterin retrograd në Dashi ka të ngjarë të çojë në llogaritje të gabuara dhe mendjelehtësi. Sidomos në diskutimet në lidhje me jetën tonë personale dhe profesionale, duhet të jemi të kujdesshëm pasi teprimet dhe mospërmbajtja do të çojnë në angazhime që nuk mund t'i përmbushim.

Në të njëjtën ditë, treshja e Diellit nga Virgjëresha me Plutonin në Bricjap na jep mundësinë të menaxhojmë në mënyrë efektive çështjet dhe punët profesionale që na shqetësojnë çdo ditë. Intuita dhe vendosmëria ndihmojnë për të kapërcyer pengesat dhe për të mbyllur rastet që na shqetësojnë për herë të fundit. Ka mundësi që të ketë zhvillime edhe në planin ekonomik që do të na kënaqin plotësisht.

Në datën 20/9, treshja e Venusit nga Virgjëresha me Uranin në Demi sjell fytyra të reja në jetën tonë që papritur vijnë për të përmbysur rutinën dhe jetën e përditshme. Është e rëndësishme ta lëmë veten të jemi në këtë moment dhe të mos lejojmë obsesionet dhe paragjykimet të pengojnë zhvillimin e marrëdhënieve tona. Mund të ketë edhe ndryshime pozitive në vendin e punës që do të na rinovojnë dhe do të çojnë në një rrugë të re profesionale.

Më 23 shtator Dielli kalon në Peshore , duke e drejtuar vëmendjen tonë në marrëdhëniet personale dhe profesionale. Ajo shënon ekuinoksin e vjeshtës dhe tremujorin e fundit të vitit i cili do të jetë intensiv dhe do të çojë në ndryshime të mëdha. Me Diellin në shenjën e marrëdhënieve dhe partneriteteve, ne fokusojmë interesin tonë kryesisht tek personat që luajnë një rol dominues në jetën tonë. Marrëdhëniet dhe njohjet e reja përqendrojnë vëmendjen tonë dhe ndryshojnë faktet në rrugën tonë personale.

Në të njëjtën ditë, Mërkuri shkon në retrogradë te Virgjëresha , duke rikthyer në plan të parë çështjet në vendin e punës që nuk i kemi zgjidhur. Diferencat profesionale dhe burokratike dalin sërish në pah dhe kërkojnë zgjidhje. Duhet të jemi të kujdesshëm në mënyrën se si reagojmë pasi tendenca për të kritikuar të tjerët është e detyruar të krijojë probleme të rëndësishme.

Më 24 shtator, kundërshtimi i Aferdites në Virgjëreshë me Neptunin tek Peshqit intensifikon iluzionet në jetën tonë personale. Duhet të mbajmë një shportë të vogël ndaj personave që mund të premtojnë shumë sepse ka shumë mundësi të zhgënjehemi. Duhet të jemi të moderuar edhe në jetën profesionale pasi ka mundësi që të na afrohen persona që kanë motive dhe qëllime të fshehura.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut tani:

21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3