Parashikimet javore 16/03/2020- 22/03/2020 Këtë javë do të ftohemi të zgjidhim cështje të kaluarës.

16/03/2020 to 22/03/2020

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Parashikimet javore 16/03/2020- 22/03/2020

Këtë javë do të ftohemi të zgjidhim cështje të kaluarës.

Kjo javë fillon me komunikim, pasi Merkuri kalon përsëri në shenjën e Peshqëve të hënën 16 Mars dhe krijon kushtet për të kontrolluar cështje të kaluarës. Erdhi ora të shikojmë paralelisht cështje që na shqetësuan periudhën 17 Shkurt- 4 Mars ku ishte I kundërt në këtë shenjë zodiaku. Cështje të lëna pezull mundet të na ndikojnë rëndësishëm dhe të na shkaktojnë depression dhe nevojë për tu larguar nga të gjithë. Duhet të tregojmë kujdes përditshmërisë dhe detyrimeve të mundshme për arsyje përqendrimi. Ka shumë gjasa të ekzistojnë gabime të mëdha që do të na ndikojnë.Të premten 20 Mars Dielli kalon nga Saturni duke hapur përsëri rrethin e shenjave të zodiakut. Dielli në shenjën e zjarrtë, në shenjën e arritjeve të tij, do të na ulë dhe drejtojë të marrim vendime të rëndësishme në të gjitha nivelet. Lidhjet tona ndërpersonale vijnë në epiqëndër dhe me shumë mundësi të tregojmë në mënyrë direkte dhe të papritur se c’farë dëshirojmë vërtet pranë nesh. Kujdes sepse mund të bëhemi grindavec dhe kjo mund të besdisë. Të njëjtën ditë shoqërimi I Marsit me Jupiterin në Bricjap, na mbush me energji dhe na jep mundësinë të aktivizohemi në fushën profesionale. Ka gjasa të ekzistojnë mundësi që duhet të shfrytëzojmë, sepse mund të rezultojnë të dobishme dhe të funksionojnë pozitivisht me përfitime ekonomike në karrierë.Të dielën 22 Mars Saturni kalon në Ujor ku do të qëndrojë atje deri në fillimet e Korrikut. Erdhi ora shenjat stabile (Demi, Luani, Akrepi,Ujori) të kontrollojnë përsëri dhe të qartësojnë cështjet personale, familjare dhe profesionale. Në një kornizë më të përgjithshme do të fokusohemi në c’farë  po ndodh në ambjentin tonë shoqëror dhe sesa njerëzit që bëjnë pjesë në të ju plotësojnë nevojat. Sqarimet në lidhjet tona me shumë gjasa mund të shfaqen pasi do të vendosim kufizime ndaj këresave të tjerëve. Me shumë përpjekje do të vemë synime dhe aspirate që mundemi ti arrijmë dhe kjo është dicka që na kënaq. Dhe këtë javë në gjerat tuaja sentimentale do t’ju shqetësojnë disa cështje të mëdha të kaluarës, sa prej jush janë në një lidhje e cila akoma se ka përshkuar rrethin me dikë sih të kaluarës, munden të përfitojnë informacione të dobishme në lidhje me këto në artikujt tona për mundësitë për ribashkim. Per me teper klikoni ne kete andres per te lexuar shenjen tuaj .https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Javë të mbarë të dashur miq!  

 

Shiko gjithashtu