Parashikimet javore 13/01/20 - 19/01/20 Afërdita tek Peshqit: Dyshja absolute ngre emocionet.

Java fillon me takimin absolut të Diellit-Plutonit-Saturnit në Bricjap, i cili mund të na bëjë pak me te stresuar  dhe kontrollues në çështjet që i përkasin fushës sonë profesionale, duke shkaktuar probleme në marrëdhëniet tona me eprorët tanë dhe në zhvillimin tonë personal . Në të njëjtën ditë, të Hënën, 13 janar, Afërdita udhëton drejt Peshqve duke u përqëndruar në emocione, romancë dhe një dimension përrallorë që mund t'i japim emocioneve tona. Në të njëjtën kohë, të kuptuarit që u tregojmë njerëzve që kanë nevojë për ndihmën tonë është e përhapur dhe ne mbështesim fuqimisht këdo që ka nevojë për mbështetje. Ne duhet të jemi të kujdesshëm në jetën tonë personale dhe veçanërisht njohjet  e reja  që mund të lindin, pasi ne do të kemi prirje të ndikohemi shume nga njohjet e reja  dhe kjo përfundimisht do të çojë në zhgënjim. Personat  e së kaluarës nuk ka të ngjarë të kthehen për të na kujtuar momente të mëdha shoqerore dhe sentimentale , por kini kujdes sepse nuk duhet të nxitojmë të marrim vendime.

 

Të enjten në 16 janar, Merkuri  hyn në shenjen e Ujorit duke u përqëndruar në komunikim kryesisht në mjedisin tonë miqësor dhe grupet, organizatat dhe bashkepunetor te mundshem në të cilat mund te  marrim pjesë. Idetë dhe mendimet që  ne kemi arritur të reflektojmë te të tjerët, dhe nuk përjashtohet mundësia që të ketë individë që i gjejnë propozimet tona shumë interesante dhe nxitojnë të na mbështesin në arritjen e qëllimeve dhe ambicieve tona të mundshme. Depërtimi ynë është intensiv, por ajo për të cilën duhet të kemi kujdes është tendenca për të vepruar me arrogancë me persona që nuk e kuptojnë mënyrën si mendojmë, gjë që do të shkaktojë pakënaqësi kin pak kujdes ne ceshtjet e rendesishme qe mund te parashtrohen ne moment te caktuara .

 

Të Shtunën, 18 Janar, nje katerkendesh  qe ben Merkuri ne  Ujor me Uranin  në shenjen e e  Demit do të shkaktojë nervozizëm  dhe reagime të mprehta, duke prekur kryesisht shenjat e (Demit, Luanit , Akrepit dhe , Ujorin) te  lindur ne dhjediteshin e parë. Kujdes sepse konfliktet nuk përjashtohen pasi shpërthimet e zemërimit do të sjellin konfrontime dhe grindje intensive.

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut dhe lexoni parashikimin javor të horoskopit për javën e 13 - 19 janar.PER ME TEPER KLIKONI NE              https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Shiko gjithashtu