Parashikimet Javore 11 Janar – 17 Janar 2021

Ndryshime transformuese ndikojnë karrierën dhe aspiratat sociale.

Kjo javë fillon fëndshëm, ndërsa Merkuri me Jupiterin formojnë një takim tek Ujori në 11.01 dhe gjithashtu krijimin e nevojës për biseda të bukura dhe komunikim. Në epiqëndrën e interesit ndodhen marrëdhëniet shoqërore dhe aspiratat që mund të shfaqen nga përpjekjet kolektive. Në qoftë se dizajni nuk nënshkruhet me metodologjinë, por është e mirëqënë se optimizmi mbizotëron dhe se ekziston një qëndrim I dhimshur dhe i matur në lëvizje të përbashkëta. Vetëm kujdes duhet të tregojnë në lidhje të gjata, pasi nuk do të jetë e lehtë të tregoheni korrekt ndaj c’farë do premtojmë.

Në 12.01, katrori i Merkurit tek Ujori me Uranin tek Demi i përmbys të dhënat dhe krijon shqëtësim dhe mbitension. Të kujdesshëm duhet të jemi për sa ka lidhje me biseda shoqërore dhe komunikime, meqenëse me lehtësi mund të elektrizojnë atmosferën për shkak të mendimeve revoltuese dhe të kokforta që teprohen. Vecanërisht të kujdesshëm do duhet të jenë përfaqësuesit e dhjetditëshit të parë të shenjave të qëndrueshme (Demi, Luani, Akrepi, Ujori) , pasi kundërshtime dhe ndryshime mund të shfaqen në cështje familjare, personale dhe profesionale.

Në 13.01, realizohet Hëna e re tek Bricjapi ku ndikon rëndësishëm përfaqësuesit e dhjetditëshit të tretë të shenjave impulsive (Dashi, Gaforrja, Peshorja, Bricjapi). Karakteristike e vecantë të Hënës së Re është takimi I Dritave me Plutonin tek Bricjapi ku krijon kishtet e ndryshimeve të rilindjes në një nivel professional. Ky fillim i ri është i nevojshëm të bëhet me ndjesinë e plotë se erdhi pagesa e vitit për tu ringjallur nga hiri ynë dhe të përparojnë në hapa të reja që do të na japing mundësi të mëdha jetëgjata në fushën e karrierës dhe arritjeve sociale. Nuk përjashtohet të ekzistojnë ngjarje apo propozime ku do të ndryshojnë imazhin tonë public. Do duhet të jeni të përgatitur dhe të përballemi gjatë me frikërat dhe qëndrimet autoritare të periudhave të vjetra.

Yjet e shumta tek Ujori (Saturni, Jupiteri, Merkuri) formojnë katror me Marsin dhe Uranin tek Demi duke shkaktuar tension dhe shqetësime në lidhje me ambjentin shoqëror, financat tona, qëllime të mundshme ku mund të kemi patur dhe tani ndryshohen. Nuk përjashtohet brenda vështirësive të ekzistojnë mundësi unike që mirë do ishte ti vlerësojnë duke kaluar në një periudhë të re produktive dhe zgjimi të jetës tonë.

Vecanërisht favorizues për cështjet tona sentimentale është trekëndëshi i Afërditës nga Bricjapi me Uranin tek Demi, pasi krijon rrethanat për njohje të zjarrta që do të luajnë rol përcaktues në jetën tonë personale tani e tutje. Për të qënë gjithnjë të informuar, mos harroni të lexoni përditë parashikimet tona ditore të dashur miq.

Javë të mbarë miq të dashur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidheni tani shenjën tuaj: