Parashikimet javore – 17-02-23-02-2020

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

CESHTJET QE KAN TE BEJNE ME TE KALUAREN  REALIZOHEN ME SUKSES KETE JAVE ……

Java është jashtëzakonisht   e komplikuar nga ana astrologjike, pasi fillon në një mënyrë shumë dinamike shikoni detajet kete jave me mire per juve . Mërkuri fillon kursin e tij retrograde tek  Peshqit të Hënën, me date 17 Shkurt, duke krijuar kushte që ne të zhyten në situatat ese  shkuares  dhe të shohim se çfarë mund të  bejme per gjerat qe na shqetësojë dhe të kapërcejmë çështjet e kaluara.

Merzitjet  dhe repulsionet mund te  shfaqen këtë javë, dhe ne jemi thirrur t'i shohim dhe te  gjejnë metodën e nevojshme për t'i shëruar ato plage qe kan te bejne me te shkuaren . Komunikimi është i vështirë dhe duhet të jemi të kujdesshëm në mënyrën sesi shprehemi, pasi disa keqkuptime ka të ngjarë të shfaqen.

Të Mërkurën, 19 Shkurt, Dielli kalon në shenjen e  Peshqeve dhe krijon kushtet për veprimet tona të fundit, pasi ne do të ndiejmë nevojën të bejm nje perllogaritje  dhe të kalojmë në një fazë të introversimit. Arti dhe meditimi do të na ndihmojnë të ekuilibrojmë emocionet tona të forta dhe të shohim sesi mund t'i menaxhojmë gjërat që janë të rëndësishme për ne sidomos anen ekonomike .

Të enjten,  me date 20 Shkurt, Jupiteri  në Bricjap formon një gjashtëkëndësh me Neptun tek  Peshqit, duke krijuar atmosferën e duhur për të promovuar ëndrrat dhe aspiratat që mund të kemi në fushën profesionale dhe pse jo pregatitemi per dicka suprize javen qe vjen . eshtë koha që ne të bëjmë hapa të rëndësishëm drejt arritjes së qëllimeve tona profesionale ndërsa përpiqemi për njohjen tonë sociale.

Hëna e Re tek Peshqit realizohet të Dielën, 23 Shkurt, duke na ftuar të trajtojmë çështjet e së kaluarës dhe t'i japim vetes një mundësi të re duke lënë pas ato dhe te shikojme perpara . Lajmi i mirë është se ne mund të ndërmarrim iniciativa të fuqishme për të arritur qëllimet tona, pasi tani kemi zjuarsine  dhe fuqinë dhe asgjë nuk mund të na ndaloj . Intuita jonë është e fortë dhe së bashku me disponimin tonë energjik do të na çojnë në zgjidhjet më të mira të mundshme ne cdo aspect . eshtë koha që erdhi moment I duhur per cdo vendim qe marrim eshte koha jone , kur te tjeret   nuk kanë asgjë për të na ofruar. Ju uroj qe te  keni një javë të mbarë miq  të dashur kudo ndodheni me respect Jorgo Pulla

https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

Shiko gjithashtu